Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
SENECA – Mega+ session (17/2/2026) | 2484 grafts
.
2500grafts θες μόνο για Α' Ζώνη κ ίσως πιάσει κ λίγο δέσιμο με τα πλαϊνά στη Β'. Ανάλογα το ποσοστό επιβίωσης των grafts. Κ αν θα...
7 Ιανουάριος 2026
T
TheoKaterini
απάντησε στο νήμα
.
Θα προτείνατε Dr Γουνναρη ή Παπαδόπουλο; Προσπαθώ να διαλέξω τον κατάλληλο πριν προχωρήσω…
7 Ιανουάριος 2026
T
TheoKaterini
reacted to
dwse mali's post
in the thread
with
Like
.
Αδερφέ, δεν ξέρω που τις είδες αυτές τις τιμές... δε μου ζήτησαν τόσα σίγουρα.. Επίσης, τι 5000 τριχοθυλακια ; Λάθος λίνκ ποσταρα...
7 Ιανουάριος 2026
T
TheoKaterini
απάντησε στο νήμα
Senecca μεταμόσχευσηDHI 2500-2800 Γιατροί
.
Αυτό ξέρω και εγώ.. τώρα γιατί μου είπαν να περιμένω δεν ξέρω. Ποιος ιατρός σας εγχείρησε;
7 Ιανουάριος 2026
T
TheoKaterini
reacted to
Antonis gk's post
in the thread
Senecca μεταμόσχευσηDHI 2500-2800 Γιατροί
with
Like
.
Εγώ όταν έκανα μεταμοσχευση μαλλιών ο ιατρός δεν μου είπε να σταματήσω την μινοξιδιλη, φιναστεριδη, ντουταστεριδη μόνο την τελευταία...
7 Ιανουάριος 2026
C
Corona
απάντησε στο νήμα
.
5000 grafts δεν νομιζω οτι χρειάζεσαι προς το παρον, αλλά 2500 σιγουρα πρέπει να βάλεις στην Α ζώνη μονο και χωρις να κατεβάσεις...
7 Ιανουάριος 2026
D
dwse mali
απάντησε στο νήμα
.
Αδερφέ, δεν ξέρω που τις είδες αυτές τις τιμές... δε μου ζήτησαν τόσα σίγουρα.. Επίσης, τι 5000 τριχοθυλακια ; Λάθος λίνκ ποσταρα...
7 Ιανουάριος 2026
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
.
Η Εριέτα εξαίρετη μεν, το να ζητάνε 5500 κ 6000 ευρώ για 2500 τριχοθυλάκια είναι too much κατά την άποψη μου. Απλά πληρώνεις όλη την...
7 Ιανουάριος 2026
MedArt Hair Clinic
δημοσίευσε το νήμα
MedArt Hair Istanbul Clinic | 27 ετών | Norwood 4–5 | 4.700 μοσχεύματα | Sapphire FUE
στο
MedArt Hair Clinic
.
Ο χειρουργικός σχεδιασμός και η εκτέλεση της επέμβασης πραγματοποιήθηκαν προσωπικά από τον χειρουργό μας στη MedArt Hair Clinic...
7 Ιανουάριος 2026
D
dwse mali
δημοσίευσε το νήμα
στο
SENECA MEDICAL GROUP
.
Καλησπέρα σε όλους, Επανήλθα στην παρέα μετά από καιρό. Παραλίγο να προχωρήσω σε μεταμόσχευση πριν 5 χρόνια, όμως προέκυψε ένα θέμα...
7 Ιανουάριος 2026
drrhythmgupta
ενημέρωσε την
status
.
ICSI Treatment in Delhi - Dr Rhythm Gupta Excel IVF in Delhi offers advanced ICSI Treatment in Delhi (Intracytoplasmic Sperm Injection)...
7 Ιανουάριος 2026
S
SmhtsakosWS
δημοσίευσε το νήμα
δερματολογοι στην Θεσσαλονικη
στο
Γενική συζήτηση για την τριχόπτωση
.
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Μιας και αισιως εχω πατησει τα 35, εχει αρχισει μια γενικοτερη αραιωση που το τελευταιο εξαμηνο...
6 Ιανουάριος 2026
A
Alaniaris53
απάντησε στο νήμα
Gel Φιναστεριδης παραγγελία απο φαρμακείο ( συνταγή )
.
ευχαριστώ για την απάντηση, Seneca η κλινική που πήρα την τοπική φιναστερίδη.
6 Ιανουάριος 2026
drrhythmgupta
ενημέρωσε την
status
.
IVF Treatment Cost In Delhi - Dr Rhythm Gupta Worried about what is the cost of IVF treatment in Delhi? We make finances simple: Basic...
6 Ιανουάριος 2026
John_HDC
reacted to
LoverBoy's post
in the thread
HDC Hair Clinic - Dr. Kyriakos Maras - 2800 Grafts FUE - 31 ετών - Nw 3.
with
Like
.
Ωραίο αποτέλεσμα.Βέβαια το παλικάρι είχε καλή ποιότητα τρίχας απο ότι φαίνεται και πρόβλημα στους κροτάφους.
6 Ιανουάριος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα