Τελευταία δραστηριότητα

• G
    Καλησπέρα. Ημέρα 6η και έχω ψιλοκαθαρίσει. Λίγη φαγούρα, κατά τα άλλα όλα άψογα.
    • Day 6. 3.png
    • Day 6. 4.png
    • Day 6. 5.png
    • Day 6.1.png
    • Day 6.2.png
    • Day 6.png
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to TheodosisK's post in the thread TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024 with Like Like.
    Ναι, σωστά χρειάζομαι στην πίσω πλευρά για να ομογενοποιηθει το αποτέλεσμα και να μην φαίνεται τόσο έντονα το κενό. Θα το κάνω σε...
  • ch7.panos
    ch7.panos απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Εγώ θα πω όσο περιμένεις να μπεις στη φιναστερίδη… Έχεις αρκετές τρίχες και στη Β και στη Γ ζώνη και θα φουντώσουν και θα δώσει και στη...
  • bobby
    bobby reacted to LoverBoy's post in the thread Διασημοι/Celebrities with Like Like.
    Ο μπουμπούκος εδώ πρέπει να είναι μετά από εκπομπή (μαϊντανός) και να έχει βάλει την σκόνη του.Ασε που έχει μακιγιάζ.
  • TheodosisK
    TheodosisK απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Ίσως να ναι το styling, ίσως απλά στα 41 η αραίωση να εξελίσσεται στο πίσω μέρος! Για αυτό θέλω να περιμένω κανένα χρόνο για να δω πως...
  • giwrgos athina
    Καλημερα .Βοηθησε μας λίγο να καταλάβουμε .Η δότρια παραμένει έτσι μετά από τόσο καιρό ;Δεν ανέκαμψε η χειροτέρεψε ;
  • ch7.panos
    ch7.panos απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Εδώ μοιάζεις λίγο πιο άδειος στη β ζώνη. Ήσουν άλουστος και έχεις cowlick ; Ίσως. Σίγουρα θα χρειαστείς ενίσχυση β ζώνη και πίσω και...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to TheodosisK's post in the thread TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024 with Like Like.
    Γεια σε όλη την ομάδα. Εύχομαι καλό Φθινόπωρο αισίως και να εχετε υγεία. Επισυνάπτω τις φωτογραφίες από Σεπτέμβρη. Υπενθυμίζω με 1 Key...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to LoverBoy's post in the thread Διασημοι/Celebrities with Like Like.
    Ο μπουμπούκος εδώ πρέπει να είναι μετά από εκπομπή (μαϊντανός) και να έχει βάλει την σκόνη του.Ασε που έχει μακιγιάζ.
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to JimKan1's post in the thread Διασημοι/Celebrities with Like Like.
    Εχω δει ατελειωτα περιστατικα ακριβως σαν του Κοντη που εκαναν μμ προ 10+ ετιας, προοριζονταν για NW6-7 και δεν πηραν αγωγη
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to Vasilis15's post in the thread Διασημοι/Celebrities with Like Like.
    Δεν έχω δει χειρότερη μεταμόσχευση μαλλιών από του Χρήστου Κόντη.Πραγματικα όπως και να το δεις το αποτέλεσμα είναι άθλιο.Αναρωτιεμαι ρε...
  • ch7.panos
    Σε ευχαριστώ πολύ! Ισως τα παρατηρώ συχνά και δεν βλέπω άμεσα τις αλλαγές. Τύπου νιώθω ότι δεν με βοηθάει όσο θα ήθελα
  • TheodosisK
    TheodosisK απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Ναι, σωστά χρειάζομαι στην πίσω πλευρά για να ομογενοποιηθει το αποτέλεσμα και να μην φαίνεται τόσο έντονα το κενό. Θα το κάνω σε...
    • 20251002_170702.jpg
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Μια χαρά Θεοδόση.Μια ενίσχυση απο την Β και πίσω κάποια στιγμή και θα είσαι τζετ.by the way τι είναι αυτά τα light?
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to TheodosisK's post in the thread TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024 with Like Like.
    Γεια σε όλη την ομάδα. Εύχομαι καλό Φθινόπωρο αισίως και να εχετε υγεία. Επισυνάπτω τις φωτογραφίες από Σεπτέμβρη. Υπενθυμίζω με 1 Key...
Μπλουζα