Τελευταία δραστηριότητα

• LoverBoy
    Will do - είχα πάρει από Seneca στο αρχικό μου πακέτο ένα κουτί με βιταμίνες. Θα το εκμεταλλευτώ και ελπίζω να έχει ακόμα καλύτερα...
  • Φ
    Παιδιά καλησπέρα. Πήγα σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά proscar δεν μου έδωσαν. Μου πρότειναν propecia το οποίο...
  • CVIAL
    Πολύ νωρίς, σε 1 μήνα τα πρώτα δειγματα
  • bakalis
    Updated. Σας tagg-άρω για να μου γράψετε κανα σχόλιο. Δεν θέλω να ειμαι αρνητικός πραγματικά, αλλα δεν βλέπω τίποτα μέχρι τώρα...
  • P
    PantelisS απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    Will do - είχα πάρει από Seneca στο αρχικό μου πακέτο ένα κουτί με βιταμίνες. Θα το εκμεταλλευτώ και ελπίζω να έχει ακόμα καλύτερα...
  • P
    Πάρε και καμία βιταμίνη θα βοηθήσει τώρα που είσαι στην φύτρωση.Επίσης αν δεις ότι σου δημιουργεί λιπαρότητα η botafex ή φαγούρα γύρισε...
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    Πάρε και καμία βιταμίνη θα βοηθήσει τώρα που είσαι στην φύτρωση.Επίσης αν δεις ότι σου δημιουργεί λιπαρότητα η botafex ή φαγούρα γύρισε...
  • LoverBoy
    Μία φορά τη μέρα - και κάποιες μέρες ξεχνιέμαι κιόλας - βάζω botafex (μινοξιδίλη) 1mg.
  • P
    PantelisS απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    Μία φορά τη μέρα - και κάποιες μέρες ξεχνιέμαι κιόλας - βάζω botafex (μινοξιδίλη) 1mg.
  • H
    O γιατρός επιστρέφει στην Seneca τον Σεπτέμβριο. Μετά από σκέψη δικιά μου και αποδοχή από την Σένεκα, θα πραγματοποιηθούν cons στην...
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    Ήδη έχεις μεγάλη διαφορά.Θύμησε μου από θεραπεία τι ακολουθείς?
  • LoverBoy
    Φτάσαμε μόλις στον μήνα 4 και πλέον βλέπω εμφανή αλλαγή στην εμφάνιση μου και το ψιλοαπολαμβάνω. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες χθες και...
  • P
    αλλος άνθρωπος. να περιμενεις αρκετη πύκνωση από εδώ και στο εξής. φαίνεται να εχει γινει καλή δουλεια
  • TheodosisK
    TheodosisK απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    αλλος άνθρωπος. να περιμενεις αρκετη πύκνωση από εδώ και στο εξής. φαίνεται να εχει γινει καλή δουλεια
  • ch7.panos
    Φτάσαμε μόλις στον μήνα 4 και πλέον βλέπω εμφανή αλλαγή στην εμφάνιση μου και το ψιλοαπολαμβάνω. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες χθες και...
Μπλουζα