Τελευταία δραστηριότητα

• LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Διασημοι/Celebrities.
    Κάτι κάνουμε λάθος τότε εμείς αδερφέ....Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
  • M
    Θα συμφωνήσω και γω.Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει επιστροφή και στο λέω με πόνο καρδιάς,καθώς πολλοι κάναμε τα ίδια λάθη.Επρεπε εδώ και...
  • B
    billythekid απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση μαλλιών..
    Ξέρουμε πού και πότε θα έρθει και πως μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού ;
  • A
    alex7 απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση μαλλιών..
    Νομίζω ότι αν μπορούσες να κλείσεις ένα ραντεβού με Lorenzo στο προσεχές consultation , θα σε βοηθούσε συμβουλευτικά.
  • A
    alex7 απάντησε στο νήμα Διασημοι/Celebrities.
    Στο Αμερικα μπορείς να δεις πολλούς απίθανους τύπους να πλουτίζουν ! Ακομα και απατεώνες ! Εχω ακούσει για έναν τύπο στην Νέα Υόρκη που...
  • B
    Αδερφέ ταπεινή μου γνώμη θα ήταν να μην ασχοληθείς άλλο με το μαλλί εφόσον έχεις την εικόνα αυτή κάποια χρόνια και έχεις συνηθίσει τον...
  • B
    billythekid απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση μαλλιών..
    Το έχω σκεφτεί το smp. Στο εξωτερικό έχω δει κάποια πολύ καλά αποτελέσματα . Στην Ελλάδα υπάρχουν καλά χέρια πάνω σε αυτό ή και εκεί...
  • B
    Θα συμφωνήσω και γω.Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει επιστροφή και στο λέω με πόνο καρδιάς,καθώς πολλοι κάναμε τα ίδια λάθη.Επρεπε εδώ και...
  • navajo49
    Αδερφέ ταπεινή μου γνώμη θα ήταν να μην ασχοληθείς άλλο με το μαλλί εφόσον έχεις την εικόνα αυτή κάποια χρόνια και έχεις συνηθίσει τον...
  • navajo49
  • V
    Vasilis15 απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση μαλλιών..
  • Gianney
    Gianney reacted to alex7's post in the thread Διασημοι/Celebrities with Like Like.
    στον Τυρκάλα πήγε πρόσφατα για διόρθωση.
  • Gianney
    Gianney reacted to Gianisvele's post in the thread Διασημοι/Celebrities with Like Like.
    πηγε ατον τυρκαλα . τον ρωτησα εγω στο ινσταγκραμ και μ απαντησε....
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση μαλλιών..
  • B
    Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθούσα ανά διαστήματα το φόρουμ, μέσα στο οποίο υπάρχουν άτομα με απίστευτες γνώσεις στο θέμα μεταμόσχευσης...
    • IMG_6735.jpeg
    • IMG_6734.jpeg
    • IMG_6733.jpeg
    • IMG_6732.jpeg
    • IMG_6731.jpeg
    • IMG_6730.jpeg
Μπλουζα