Τελευταία δραστηριότητα

• T
    Tetrakis απάντησε στο νήμα Διασημοι/Celebrities.
    Anastasakis
  • V
    Vasilis15 απάντησε στο νήμα Διασημοι/Celebrities.
    Φετφα που έχει παίξει μπάλα ρε παιδιά?Μπροστά κάτι έχει ψιλοκανει,πίσω που τον έβλεπα στο γήπεδο,έχει φτάσει σβέρκο
    • 1000003716.jpg
  • B
    baldinggreek απάντησε στο νήμα Αδιέξοδο.
    Τοπική, 1ml Ημερησίως αλλά την έχω σταματήσει λόγω πρηξίματος
  • Gianney
    O γιατρός επιστρέφει στην Seneca τον Σεπτέμβριο. Μετά από σκέψη δικιά μου και αποδοχή από την Σένεκα, θα πραγματοποιηθούν cons στην...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Αδιέξοδο.
    Τοπική η οραλ παιρνεις ;
  • B
    Γενικά στο ντούζ είναι που πραγματικά φαίνται πόσο αραιά είναι τα μαλλιά μου αλλά όταν στεγνώνουν επειδή έχω μπούκλες το κρύβω σχετικά...
  • B
    Γενικά προσέχω φουλ τη διατροφή μου και είμαι σε κομπλε % λίπους (γύρω στο 14-15%). Γυμνάζομαι 6 φορές την εβδομάδα και πίνω πολύ νερό...
  • B
    Καλημέρα, έχω πλήρες ενδροκρινολογικό πάνελ και έχω μιλήσει με αρκετούς γιατρούς για φιναστερίδη (Οι δύο ενδροκρινολόγοι μου είπαν...
  • T
    O γιατρός επιστρέφει στην Seneca τον Σεπτέμβριο. Μετά από σκέψη δικιά μου και αποδοχή από την Σένεκα, θα πραγματοποιηθούν cons στην...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Αδιέξοδο.
    Η μινοξιδιλη κάνει κατακράτηση υγρών γενικά ή έτυχε στην περίπτωση σου σαν side effect? Γιατί πρώτη φορά το ακούω.. για να είσαι...
  • N
    NtinosX13 απάντησε στο νήμα Αδιέξοδο.
    Καλησπέρα φίλε, δεν είμαι ειδικός αλλά καταλαβαίνω ότι είσαι σε απόγνωση κυρίως λόγω της μικρής σου ηλικίας. Ακολουθεις τις υποδείξεις...
  • S
    sakisgr7 απάντησε στο νήμα Αδιέξοδο.
    Καλησπερα, για αρχη ψυχραιμια ολοι εδω μεσα στο ιδιο καζανι βραζουμε.. Καλο θα ηταν να μας βαλεις καποιες φωτογραφιες της καταστασης του...
  • navajo49
  • B
    Καλησπέρα, είμαι 22 χρονών, σύντομα 23 και πέφτουν τα μαλλιά μου από το 2021. Έχω φτάσει σε σημείο να είμαι NW2.5-3 και πραγματικά έχω...
  • M
Μπλουζα