Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
T
Tetrakis
απάντησε στο νήμα
Διασημοι/Celebrities
.
Anastasakis
7 Σεπτέμβριος 2025
V
Vasilis15
απάντησε στο νήμα
Διασημοι/Celebrities
.
Φετφα που έχει παίξει μπάλα ρε παιδιά?Μπροστά κάτι έχει ψιλοκανει,πίσω που τον έβλεπα στο γήπεδο,έχει φτάσει σβέρκο
6 Σεπτέμβριος 2025
B
baldinggreek
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Τοπική, 1ml Ημερησίως αλλά την έχω σταματήσει λόγω πρηξίματος
6 Σεπτέμβριος 2025
Gianney
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Cons στην Seneca με παρουσία Λορένζο
with
Like
.
O γιατρός επιστρέφει στην Seneca τον Σεπτέμβριο. Μετά από σκέψη δικιά μου και αποδοχή από την Σένεκα, θα πραγματοποιηθούν cons στην...
6 Σεπτέμβριος 2025
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Τοπική η οραλ παιρνεις ;
6 Σεπτέμβριος 2025
B
baldinggreek
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Γενικά στο ντούζ είναι που πραγματικά φαίνται πόσο αραιά είναι τα μαλλιά μου αλλά όταν στεγνώνουν επειδή έχω μπούκλες το κρύβω σχετικά...
6 Σεπτέμβριος 2025
B
baldinggreek
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Γενικά προσέχω φουλ τη διατροφή μου και είμαι σε κομπλε % λίπους (γύρω στο 14-15%). Γυμνάζομαι 6 φορές την εβδομάδα και πίνω πολύ νερό...
6 Σεπτέμβριος 2025
B
baldinggreek
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Καλημέρα, έχω πλήρες ενδροκρινολογικό πάνελ και έχω μιλήσει με αρκετούς γιατρούς για φιναστερίδη (Οι δύο ενδροκρινολόγοι μου είπαν...
6 Σεπτέμβριος 2025
T
Tylerdurden
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
O γιατρός επιστρέφει στην Seneca τον Σεπτέμβριο. Μετά από σκέψη δικιά μου και αποδοχή από την Σένεκα, θα πραγματοποιηθούν cons στην...
6 Σεπτέμβριος 2025
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Η μινοξιδιλη κάνει κατακράτηση υγρών γενικά ή έτυχε στην περίπτωση σου σαν side effect? Γιατί πρώτη φορά το ακούω.. για να είσαι...
6 Σεπτέμβριος 2025
N
NtinosX13
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Καλησπέρα φίλε, δεν είμαι ειδικός αλλά καταλαβαίνω ότι είσαι σε απόγνωση κυρίως λόγω της μικρής σου ηλικίας. Ακολουθεις τις υποδείξεις...
5 Σεπτέμβριος 2025
S
sakisgr7
απάντησε στο νήμα
Αδιέξοδο
.
Καλησπερα, για αρχη ψυχραιμια ολοι εδω μεσα στο ιδιο καζανι βραζουμε.. Καλο θα ηταν να μας βαλεις καποιες φωτογραφιες της καταστασης του...
5 Σεπτέμβριος 2025
navajo49
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
5 Σεπτέμβριος 2025
B
baldinggreek
δημοσίευσε το νήμα
Αδιέξοδο
στο
Γενική συζήτηση για την τριχόπτωση
.
Καλησπέρα, είμαι 22 χρονών, σύντομα 23 και πέφτουν τα μαλλιά μου από το 2021. Έχω φτάσει σε σημείο να είμαι NW2.5-3 και πραγματικά έχω...
5 Σεπτέμβριος 2025
M
Marios1982
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
5 Σεπτέμβριος 2025
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα