Τελευταία δραστηριότητα

• K
    kwstas4 reacted to LoverBoy's post in the thread ΜΜ Συμβουλές with Like Like.
    Πολλοί δεν θέλουν να ξεκινήσουν για τυχόν παρενέργειες.Πόσα τριχοθυλάκια εκτίμησαν ότι χρειάζεσαι?Το ρωτάω για να σου πω για την τιμή.Αν...
  • X
    Εάν πρόκειται για κοντοκουρεμένη δότρια, σίγουρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση καλύτερα να απαντήσει κάποιος με την ανάλογη εμπειρία.
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα ΜΜ Συμβουλές.
    Πολλοί δεν θέλουν να ξεκινήσουν για τυχόν παρενέργειες.Πόσα τριχοθυλάκια εκτίμησαν ότι χρειάζεσαι?Το ρωτάω για να σου πω για την τιμή.Αν...
  • K
    kwstas4 απάντησε στο νήμα ΜΜ Συμβουλές.
    Και οι 2 κλινικες μου πρότειναν το ιδιο ουσιαστικά. Απλά η μία να ξεκινήσω θεραπεια τωρα ( 1-2 μηνες πριν). ΜΜ fue μιας συνέδριας και...
  • K
    Θεωρώ ότι η πρώτη κλινική σου πρότεινε και το καλύτερο!Αλλά εσύ είσαι διατεθειμένος να ξεκινήσεις αγωγή? Το prp όπως έχει ειπωθεί πολλές...
  • LoverBoy
    Θεωρώ ότι η πρώτη κλινική σου πρότεινε και το καλύτερο!Αλλά εσύ είσαι διατεθειμένος να ξεκινήσεις αγωγή? Το prp όπως έχει ειπωθεί πολλές...
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to Marios1982's post in the thread ΜΜ Συμβουλές with Like Like.
    Ακριβώς. Είναι diffuse χρειάζεται θεραπεία κ λογικά θα του πάει πολύ καλά. Επίσης θα μπει ο γιατρός κ σε μαμά μαλλιά μέσα, επιβάλλεται...
  • K
    Τι θεραπεια θεωρείς ότι χρειαζεται; Δες σε παρακαλώ και την απάντηση μου λίγο πριν για την πρόταση που μου έκαναν οι 2 κλινικες που πήγα.
  • K
    kwstas4 reacted to Marios1982's post in the thread ΜΜ Συμβουλές with Like Like.
    Ακριβώς. Είναι diffuse χρειάζεται θεραπεία κ λογικά θα του πάει πολύ καλά. Επίσης θα μπει ο γιατρός κ σε μαμά μαλλιά μέσα, επιβάλλεται...
  • K
    Η θεραπεία θα θωρακίσει τα υπάρχοντα μαλλιά σου και θα περιορίσει την τριχόπτωση.Είσαι βέβαια σε μια καλή ηλικία που έχει δείξει στο...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα ΜΜ Συμβουλές.
  • M
    Πολύ καλή δουλειά φαίνεται. Εχει δώσει πολλά καλά αποτελέσματα η συγκεκριμένη και ίσως είναι η πιο αξιόπιστη στη χώρα για όσους...
  • K
    Η μία κλινική (δια ζωσης) προτεινε να ξεκινήσω με θεραπεια (φιναστεριδη νομιζω) ώστε να σταθεροποιηθει η κατάσταση και να συνεχίσω με ΜΜ...
  • bakalis
    Καλησπέρα στο φόρουμ, Μετά από αρκετά χρόνια που διαβάζω το φόρουμ ψάχνοντας λύσεις και για τη δική μου φαλάκρα, ήρθε η στιγμή να γράψω...
  • LoverBoy
    Η θεραπεία θα θωρακίσει τα υπάρχοντα μαλλιά σου και θα περιορίσει την τριχόπτωση.Είσαι βέβαια σε μια καλή ηλικία που έχει δείξει στο...
Μπλουζα