Τελευταία δραστηριότητα

• G
    Οδεύουμε προς τον 9ο μήνα και επειδή σε λίγες μέρες φεύγω διακοπές με την μαλλούρα μου, αναρτώ ένα βίντεο. Ναι, Ναι, μόνο βίντεο (που...
  • G
    Ισχύει, βασικά είμαι τόσο ικανοποιημένος που βγαίνω και στο κλαρί (ελπίζοντας βέβαια για καμιά δυνατή έκπτωση στην επόμενη μμ μου)
  • giwrgos athina
    Κάθε μέρα εκτός σ/κ έκανε δέρμα ρόλλερ 1mm, χωρίς πίεση. Το αναφέρει στο πρηγούμενό του video: www.youtube.com/watch?v=X1HIaZNY4Ko
  • LoverBoy
    Οδεύουμε προς τον 9ο μήνα και επειδή σε λίγες μέρες φεύγω διακοπές με την μαλλούρα μου, αναρτώ ένα βίντεο. Ναι, Ναι, μόνο βίντεο (που...
  • LoverBoy
    Ισχύει, βασικά είμαι τόσο ικανοποιημένος που βγαίνω και στο κλαρί (ελπίζοντας βέβαια για καμιά δυνατή έκπτωση στην επόμενη μμ μου)
  • bakalis
    bakalis δημοσίευσε το νήμα Μεταμόσχευση απο Reddit στο Μεταμοσχεύση.
    Ρε παίδες αυτός ο έρμος τι έχει πάθει; Σαν εικόνα μου φαίνεται ότι εχει σοβαρό πρόβλημα. Σας μοιάζει με μόλυνση/νέκρωση...
  • bakalis
    bakalis απάντησε στο νήμα PP 405.
    Και αυτός δεν λέει κάτι παραπάνω, ακόμα ειναι νωρίς
  • T
    Tsino απάντησε στο νήμα Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024.
    πολύ ωραίο το αποτέλεσμα καλά κάνεις άλλη μια και ξεμπέρδεψες!!!
  • T
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024.
  • P
    Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα να χαρείς! Και με το καλό να το ολοκληρώσεις!! Νομίζω σε έβαλαν και στο tik tok σε βίντεο και μιλάς
  • JimKan1
  • T
    Tsino απάντησε στο νήμα Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024.
    Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα να χαρείς! Και με το καλό να το ολοκληρώσεις!! Νομίζω σε έβαλαν και στο tik tok σε βίντεο και μιλάς
  • T
  • navajo49
Μπλουζα