Τελευταία δραστηριότητα

• ch7.panos
    ch7.panos reacted to CVIAL's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Σωστά τα έγραψες. Αυτό ήταν το σκεπτικό. Η επιλογή της Seneca έγινε λόγω του ανοιχτού μυαλού του ιδιοκτήτη της. Μετά από κάποιες...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to ΝΙΚΟΣ Κ.'s post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Oπότε cvial προσπάθησες να βρεις κλινική στυλ (advanced hair clinic, dhi, Seneca) λόγο πολλών ιατρών οπότε μετά πολλοί από αυτούς θα...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to CVIAL's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Σωστά γιατί αυτό ήταν το modus operandi όταν είχε την κλινική του. Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι στις τωρινές συνθήκες η επιλογή ήταν...
  • ch7.panos
    Προσωπικά κόβω να ήθελε γύρω στα 5000-6000 να κλείσει και πίσω το οποίο δεν το άγγιξε
  • ch7.panos
    Εδώ τι υπεράσπιση έκανε δλδ ? Τι σχέση έχει αυτό με τα αποτελεσματα του γιατρού και το αν είναι καλά κακά ή οτιδήποτε? Τι προσφέρει στο...
  • ch7.panos
    α καλα,οτι ναναι
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to aeratos28's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Haha Haha.
    Θα κάνουμε moneydance ..σταρι λικια και χαιλίκια.χαχαχαχα
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Part 2: H Real Reloaded..
    Για αυτό ζούμε να ξέρεις! Θέλω χλιδάτες καταστάσεις για εσένα κοκτέιλ,πισίνες, μανεκένια όλα τα κομφόρια
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to aeratos28's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Haha Haha.
    Α καλά,θα φτιάξουμε βιντεαρα για το φόρουμ..χαχαχαχαχα.
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Part 2: H Real Reloaded..
    Αεράτε για εσένα ειδικά πρέπει να βάλουν λιμουζίνα και στα διακριτικά σημαιάκια να γράφει "Σπυράκος"
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to montecristo's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός οποτε όταν αυξάνεις τιμές θα χάσεις και πελατεία, ειδικά τον έξω του φόρουμ κόσμο που δεν ξέρει από lorenzo...
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to CVIAL's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Δεν είμαι σιγουρος για αυτό. Μπορείς να πετύχεις το ίδιο κέρδος ( ή και μεγαλύτερο ) με αύξηση τζίρου
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Διασημοι/Celebrities.
    Όπως τα είπες είναι Θεοδόση... Αλλά με ενοχλεί που όλα πλέον είναι ψηφιακά κ ζουν οι νέοι μέσα από εικονική πραγματικότητα με λάθος...
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to TheodosisK's post in the thread Διασημοι/Celebrities with Like Like.
    Δουλειά είναι σαν όλες τις άλλες. Αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς. Βέβαια αλλά κατά τη προσωπική μου άποψη, αν έχεις τον Χριστό στην καρδιά...
  • TheodosisK
    TheodosisK απάντησε στο νήμα Διασημοι/Celebrities.
    Δουλειά είναι σαν όλες τις άλλες. Αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς. Βέβαια αλλά κατά τη προσωπική μου άποψη, αν έχεις τον Χριστό στην καρδιά...
Μπλουζα