Τελευταία δραστηριότητα

• G
    giwrgos8888 reacted to Legend's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Διαφέρει ο τρόπος εμφύτευσης...με το sharp implanter που δουλεύουν Lorenzo, Seneca, Tυρκαλάς μπαίνουν απευθείας τα μοσχεύματα στη...
  • T
    tsilas reacted to bobby's post in the thread Ανακοινώσεις κλινικών with Like Like.
    Πολύ σωστή επιλογή! Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μακροημερεύσει και να πάει πολύ καλύτερα από την προηγούμενη συνεργασία του γιατρού!
  • G
    gregkont13 reacted to tasos33's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Όλη η ουσία βρίσκεται σε αυτές τις δύο λέξεις. Η αίσθηση μου γι'αυτη την σχέση που δημιουργείται είναι πως θα προκύψει κάτι σπουδαίο...
  • G
    gregkont13 reacted to CVIAL's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Η μεγάλη διαφορά είναι στην ιδιοκτησία. Η SENECA θέλει να κάνει βήματα μπροστά σε όλα τα μέτωπα, ήδη στο μαρκετινγκ και στις...
  • G
    gregkont13 reacted to JimKan1's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    πολυ βελτιωμενη δεν θα την ελεγα
  • G
    gregkont13 reacted to theoblue's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Η Σενεκα απο οτι καταλαβαινω πρεοκυψε απο ανθρωπους που αποχωρησαν καποια στιγμη απο την DHI, οποτε it makes sense ;)
  • T
    tasos33 απάντησε στο νήμα Part 2: H Real Reloaded..
    Όλη η ουσία βρίσκεται σε αυτές τις δύο λέξεις. Η αίσθηση μου γι'αυτη την σχέση που δημιουργείται είναι πως θα προκύψει κάτι σπουδαίο...
  • T
    Γιατρέ στο παγκόσμιο fue Institut στο σαο παολο δεν ησουν καλεσμένος ;
  • TheodosisK
    TheodosisK απάντησε στο νήμα Διασημοι/Celebrities.
    Τυπικά πάντως ο όρος influencer αφορά όποιον έχει πάνω από 100 χιλιάδες ακόλουθους. Οι πιο κάτω θεωρούμεθα "microinfluencers"
  • T
    Επιθυμώ διακαώς την τοποθέτηση του @tasos33
  • T
    tasos33 απάντησε στο νήμα The Antiagers Regrow_6376 μοσχεύματα.
    Νομίζω πως ο ασθενής είναι πιο χαμογελαστός στο πριν παρά στο μετά...ιδέα μου είναι?
  • M
    Marios1982 reacted to CVIAL's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Η μεγάλη διαφορά είναι στην ιδιοκτησία. Η SENECA θέλει να κάνει βήματα μπροστά σε όλα τα μέτωπα, ήδη στο μαρκετινγκ και στις...
  • M
    Marios1982 reacted to CVIAL's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    @FreeThinker, η SENECA είναι η παλιά DΗΙ Θεσσαλονίκης. Είναι ουσιαστικά ένα μέρος της DΗΙ που αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό της...
  • M
    Marios1982 reacted to theoblue's post in the thread Part 2: H Real Reloaded. with Like Like.
    Αν πλασαρεσαι ως συνεχεια της DHI, βγαινουν τα χρονια ;)
  • M
    Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκανα πρόταση σε άλλους. Δεν χρειαζόταν γιατί ήξερα τι έπαιζε και είχα πολλές αμφιβολίες. Την Seneca δεν την ήξερα...
Μπλουζα