Yaman 4550graft....

Leftgr

New Member
Εχοντας ήδη υποβληθεί παλαιότερα σε μεταμόσχευση στην Advanced Hair Clinics και έχοντας εμπειρία απο 2ημερη μεταμοσχευση που έκανε ο αδερφος μου είπα να τους ξαναεμπιστευτώ για να κανω μια συπληρωματική. Μετά απο επικοινωνία μαζί τους μου ανεφεραν ότι το κόστος της επέμβασης έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια δυο φορές και επομένως εκει που το διημερο το πήραμε τότε 3000-3500 χιλιάρικα τώρα κάνει 6-8.000. Όπως καταλαβαίνεται η Τουρκία ήταν μονοδρομος.

Αρχικά νιώθεις κάποια ανασφάλεια γιατί είναι άλλο κράτος και τι κράτος.
Στη συνέχεια κάνεις την έρευνα σου και ψάχνεις εμπειρίες από ανθρώπους που διαπιστευμένα έχουν πάει εκεί.
Στην συνέχεια μετά από επικοινωνία με τον γιατρό(ο γραμματέας ήταν σε πρώτη φάση στο τσατ μέσω whatsup) πας εκεί μια μέρα πριν και την επόμενη σε βλέπει, συζητάτε και μπαίνεις χειρουργείο σε αυτά που συμφωνήσατε.
Βλέπει τις ρίζες σου, κάνει κάποιες μετρήσεις και στην συνέχεια βγάζει ένα μέσο όρο τρίχας που θα πρέπει να τοποθετηθεί ανάλογα με την ζώνη.
Έπειτα κάνεις τον σταυρό σου και μπαίνεις.

Οι φάσεις είναι οι εξής
1.Κούρεμα.
2.Μπαίνει ο γιατρός σου κάνει την 1η αναισθησία στο πάνω μέρος του κεφαλιού και στην συνέχεια αρχίζει να σου κάνει τρυπίτσες εκεί που έχεις τα κενά για να φτιάξει τα μέρη που θα μπουν οι τρίχες. Τότε μπαίνουν κ 2 νοσηλεύτριες σου κάνουν τις τοπικές στην δότρια η μια ξηλώνει τρίχες και η άλλη τις διαχωρίζει όλο αυτό περίπου 3 ώρες.
3. Διάλειμμα για φαγητό. (πληρωμένο από αυτούς όχι σαν τους τσίπηδες τους δικούς μας τάισαν και εμένα και την κοπέλα μου που περίμενε από έξω).
4. Μπαίνεις μέσα και σε παραλαμβάνει μια ομάδα νοσηλευτριών που σου κάνει τις αναισθησίες και αρχίζει και σου βάζει τις τρίχες στο σκαλπ. 3 στον αριθμό αλλιώς τέτοια μεταμόσχευση σε μια μέρα δεν βγαίνει. Η διαδικασία κράτησε 4 ώρες . Το σπαστικό είναι ότι πιάνουν κουβέντα από πάνω από το κεφάλι και μιλάνε και γελάνε και έχεις μια αίσθηση ότι σε κοροϊδεύουν.

Στο αρνητικό είναι ότι ελάχιστοι ξέρουν να μιλούν αγγλικά (γραμματέας και γιατρός μέτρια )

Κάθε μεταφορά σου από και προς το ιατρείο , από και προς το αεροδρόμιο είναι καλυμμένη από αυτοκίνητο τους.
Στο τέλος σου δίνει ένα σαμπουάν και έναν αφρό ενυδάτωσης για να φεύγουν τα κακαδάκια.
Το ξενοδοχείο που σου κλείνει είναι καλό σαν δωμάτιο και έχει ένα ικανοποιητικό πρωινό. Δεν είναι η χλιδα του hairnow αλλά ότι παραπάνω δίνει το hairnow το έχεις πληρωμένο σιγουρα λόγω της τιμής η οποία είναι 30% υψηλότερη. Εντιμή δουλειά

Συνημμένα

• IMG_7288.jpg
    IMG_7288.jpg
    712.8 KB · Προβολές: 0
  • IMG_7287.jpg
    IMG_7287.jpg
    776.2 KB · Προβολές: 0
  • μαλ.png
    μαλ.png
    2.8 MB · Προβολές: 0
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα