xandrox

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: xandrox

Έχει 15% minoxidil, 5% azelaic acid και 0.1% finasteride;;;
Καλό ακούγεται.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ψήνομαι.
Έχε χάρη που βογγάει αυτή την στιγμή η πιστωτική. Θα το πάρω κατά το φθινόπωρο.
Και το κλασικό πλέον:
Warnings:
Initial Shedding:Topical minoxidil can cause an initial mild increase in shedding of follicles that were going to shed within 100 days anyway

Άσχετο, επιτέλους άλλαξε το theme του site ο dr Lee.

barman

Member

εβγαλε ενα καινουριο xandrox ο dr lee..πρεπει να ειναι πολυ καλο...περιεχει και μινοξιδιλη και φιναστεριδη.. επισης εχει και ενα σαμπουαν το οποιο στην ουσια ειναι ιδιο με το fungoral...

barman

Member

εχω μια απορια την οποια θα ηθελα καποια στιγμη να μου απαντησει οποιος γνωριζει..αναμφισβητητα το πιο δυσκολο σημειο να απαναφερει καποιος τα μαλλια του ειναι το μπροστινο..στους κροταφους...μπορει η μινοξιδιλη (αλλα και καποια αλλη ουσια) να μπορει να κανει δουλεια σε αυτα τα σημεια??

Άκης

Administrator

Για το νέο handrox που λες το είδα και θα το πάρω από Σεπτέμβρη μάλλον.

Για αυτό που λες, εννοείται η μινοξιδίλη μπορεί να κάνει δουλειά, αλλά θα πρέπει να μην τα έχεις χάσει πολύ καιρό (χρόνια).
Επίσης, είχα διαβάσει σε μία έρευνα, ότι για τους κροτάφους, ιδανική θεωρείτε η δόση 1,2mg proscar ημερησίως.

barman

Member

ειμαι κατα των χαπιων admin.. οπως και οι περισσοτεροι πιστευω! χαθηκες για κανα 3αρι μερες και αγχωθηκα! λεω μπας και βαρεθηκε και τα παρατησε ολα?

Άκης

Administrator

Όχι μην ανησυχής. Απλώς ετοιμαζόμουν για την άδεια.
Επι της ευκαιρίας, θα λείπω από 8-16, οπότε και δεν θα υπάρξει κάποια ανανέωση από πλευράς review και του site.
Σας εύχομαι να περάσετε καλά και εσείς.
Μόλις γυρίσω θα "γονατίσω" την πιστωτική από dr Lee και σία...

barman

Member

ειμαι σε αναμονη να παραλλαβω ενα xandrox που παρηγγειλα απο το site του lee.. πηρα το xandrox 5% κατι πολυ απλο.ενδιαφερον ηταν και αυτο με την retinol-a αλλα αν διαβασεις στις οδηγειες χρησης θα δεις οτι οταν βαζεις απο αυτο δεν θελει να σε βλεπει ο ηλιος...κατι αδυνατον αλλα και επιφοβο! οσο για το xandrox 15 % plus που ειναι πραγματικος δυναμιτης, δεν με φοβιζει τοσο η περιεκτικοτητα της minoxidil.ουτε των αλλων συστατικων..με φοβιζει αν κατα ποσο ειναι υγειες το σωμα μας να δεχθει τον συνδιασμο αυτων των ουσιων..και τις παρενεργειες αργοτερα... με προβληματιζει γιατι κανενας απο την ''κλικα'' των κορυφαιων γιατρων στο θεμα τριχοπτωσης οπως ο lee η ο khadavi με το revivogen δεν εχουν παρει εγκριση απο τον fda..

Άκης

Administrator

Για το FDA έχεις δίκιο. Μπορεί να ισχύει ότι :
-είναι λοσιόν, δεν το πίνεις δηλαδή άρα δεν επιρεάζει το σώμα μας σε κάτι, άρα δεν απαιτείται κλινική έρευνα να αποδείξει το αντίθετο.
-απαιτεί τεράστια χρηματικά ποσά. Μπορεί να ισχύει και αυτό. Εντάξει ο lee δεν μπορεί να έχει τα κεφάλαια της Merck ώστε να παρέχει πολύχρονες μελέτες και δοκιμές.

Σε αυτούς, όλα παίζοντε στα άτομα που τα δοκιμάζουν. Αν 100 βγούν και πούν καλά λόγια για ένα προϊόν, τότε αξίζει έχει δεν έχει έγκριση. Η έγκριση πιστεύω επιβεβαιώνει ότι δεν θα παθει κάτι το σώμα μας, ο οργανισμός μας, από αυτό το φάρμακο και ότι αν πάρεις το τάδε φάρμακο για τον τάδε λόγο, θα δείς το αποτέλεσμα που θες. Σε λοσιόν με μικρές ποσότητες να περνούν στο αίμα, δεν έχουμε φόβο τόσο -πιστευω.

Για τον συνδιασμό που αναφέρεις με φοβίζει και εμένα λίγο. Θα δούμε τί παίζει αργότερα και με αυτό.

Ελπίζω να σου έρθει σύντομα και να πας πείς λίγα λόγια. Επίσης πες μου αν πληρώσεις τελωνεία κλπ.

tsakalos

New Member

βλεπω πως ο Lee εχει βγαλει κατι νεα οπλα :D αναρωτιεμαι αν βλεπεις καμια διαφορα με το απλ0 5% ακομα κ αν υπαρχει διαφορα θα φανει μετα απο 6 μηνες+ και ισως να μην φαινεται με γυμνο ματι ειδικα αν εχεις ηδη κανει μεταμοσχευση,

Άκης

Administrator

Καλά ειδικά σε αυτούς όπως και σε εσένα δεν θα φανεί.
Η διαφορά με το 5% εννοείς το handrox?
Είναι ότι προσθέτει και 0.1% φιναστερίδη μέσα, δηλαδή στο σύνολο του ~1mg.
Αρκετά μικρή ποσότητα οφείλω να ομολογήσω. Περιέχει όμως και το αγαπημένο του Lee, το azelaic acid, το οποίο το δίνει σαν dht blocker (χωρίς ωστόσο επαρκή αποτελέσματα σχετικά).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

πριν παρει κανεις το 15%minoxidil καλο θα ειναι να δοκιμασει να δει πως αντιδραει το κεφαλι του στο 5%
και στο 15% σχεδον απαραίτητο το tricomin

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

υπαρχουν αρκετες επειδη ομως περιεχει μεγαλη ποσοτητα σε minoxidil κυριως αυτες με απασχολουν
δες λιγες απο αυτες εδω
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=14.0
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=8.0

κυριως κοκκινιλες ερεθισμος δερματος

karaflas_1

New Member

Ακη τη γνωμη εχεις για το xandrox 15% plus
Οι παρενεργειες που εχει ειναι κατακρατηση υγρων και κοκκινιλες στο κεφαλι ή και κατι πιο σοβαρο?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

υπαρχουν και αλλες αρκετες αλλα ειναι πολι μικρο το ποσοστο

ειναι κατι σαν φαντασου να ειχεις πυρετο και να παιρνεις αντιβιωση δες εκει στο χαρτι της αντιβιωσης ποσες παρενεργειες γραφει καπως ετσι ειναι σε ολα τα φαρμακα αυτες που αναφερονται ειναι αυτες που κατα το μεγαλυτερο ποσο βγαινουν οι αλλες ειναι σχεδον αμεληταιες

Άκης

Administrator

Είναι νωρίς να μιλάμε για παρενέργιες μιας και πρόσφατα κυκλοφόρησε.
Αυτές οι παρενέργειες που αναφέρεις είναι της μινοξιδίλης.
Ο lee στις δικές του υλοποιήσεις, αφαιρεί τις ουσίες εκείνες που παρουσιάζουν τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.
Επίσης σε μερικές προσθέτει και Retin A (ουσία παράγωγο της βιταμίνης Α που βοηθά το δέρμα να διορθώσει τα προβλήματα και είναι κατά της ακμής).
Τώρα για παρακράτηση, αναμένουμε αποτελέσματα όταν το δοκιμάσω και εγώ ή μας αναφέρουν άλλοι.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα