What do girls look at when they meet a guy

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: What do girls look at when they meet a guy

:D :D :D
χαχαχα έπρεπε να είχε και "HAIR CAM" να μάθουμε πραγματικά τι παίζει ;) , μισές δουλιές έκαναν. :p
 
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Αυτα επειδη ο τυπος exei juvenile hairline. Αλλιως θα χρειαζοταν μια καμερα για οταν κοιταζουν τη καραφλα του και αλλη μια για οταν κοιτανε μεταξυ τους αηδιασμενες οι γυναικες.
 
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Για τις ομορφες γυναικες ειναι το ιδιο πραγμα. Μη σου πω οτι λιγα σκατα στο κουτελο θα ειχαν πιο πολυ περαση.
 

xk

Active Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

βασικα ειναι αυτο που λεμε εχει ολο το πακετο...και οι γκομενες δε βλεπουν καθε μερα μοντελα να τους πιανουν κουβεντα...αλλα ο τυπος περαν των αλλων ειναι κορυφη και στο τροπο που μιλαει/προσεγγιζει τις κοπελες...αψογος
 
Απ: What do girls look at when they meet a guy

2 girls 1 cup. :D

Ο μονος τροπος να βρεις Hot γυναικα ειναι να εχεις λεφτα αν εχεις φαλακρα γυαλιστερη
 

alekontas

Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Aν θες να έχεις εσύ μια καλή δικαιολογία φιλαράκι για τον εαυτό σου....no problemo.....
 

bz

New Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Εγώ πάντως που πέρασα και από τα τρία στάδια δυστυχώς θα συμφωνήσω με skept . Εξαιρούνται κάποιες σπάνιες περιπτώσεις πολύ μελαχροινών μπρατσαράδων με μπλέ μάτι και τετράγωνο σαγόνι ;D
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

έπρεπε το πείραμα να το κάνουν και για τους άντρες να δείς εμείς τι γέλοιο θα είχαμε μόνο κόλους και βυζάκια θα βλέπαμε. όσον αφορά την καράφλα

How to Rock a Bald Head
 

Hairboost

Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Nαι μωρε μην ειστε κουτοι...δηλαδη ολες οι γκομενες..... που κυνηγαμε εχουν βυζαρα και κωλαρα ??? Ημαρτον ρε παιδια
 
Απ: What do girls look at when they meet a guy

αμα εννοεις οτι ως καραφλας χωρις να εισαι λεφτας, μπορεις να βρεις πατσαβουρες hairboost τοτε ΟΚ, μαζι σου.

Δεν ειπε κανεις οτι οποιος κανει φαλακρα θα πεθανει μονος, αλλα οι πιθανοτητες να βρεις καυτη γυναικα, μειωνονται δραματικα. Και δε μιλαμε τωρα για μια στο τοσο. Αν μπεις σε ενα κλαμπ με τη φαλακρα δε θα σε κοιταξει καμμια, αν μπεις με το μαλλι σου εχεις πιθανοτητες. Οποιος το αρνειται αυτο η "δεν τον ενδιαφερει" λεει ψεμματα.
 

mindtrapper

Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Εξαρτάται skeptikisti από το πως φαίνεται η καράφλα σου. Αν έχεις πέταλο και έχεις αφήσει τα πλάγια και πίσω να μακρύνουν και μοιάζεις σαν μπάρμπας, ε δε θα σε κοιτάξουν. Αν τα πάρεις κοντά και προσέξεις το στιλ σου (και έχεις βέβαια και τη μούρη/σώμα/αυτοπεποίθηση να πας εξ αρχής να την πέσεις σε καυτή γκόμενα) τότε πίστεψε με δε θα φας περισσότερους χυλούς από κάποιον με ένα normal μαλλί. Άντε 1-2 παραπάνω από κολλημένες γκόμενες, παρόμοιες με τους τύπους που πάνε μόνο με ξανθές ξέρω γω.

Αν κρίνω από αυτά που γράφεις όμως το παιχνίδι το έχεις χάσει ήδη στο μυαλό σου. Πρέπει να το πιστέψεις πρώτα για να το πιστέψουν και αυτές μετά.

Να πω εδώ ότι εγώ προσωπικά όταν τα ξυρίζω στο πάνω μέρος του κεφαλιού φαίνεται ακόμα σκιά από μαλλιά, δηλαδή κάτι υπάρχει ακόμα. Αν τα αφήσω να μακρύνουν όμως τα πάνω θα φαίνονται πιο κοντά/αραιά από τα υπόλοιπα και μου προσθέτει άνετα 5-6 χρόνια. Δε λέω ότι "δε με ενδιαφέρει" αλλά από τη στιγμή που:

1. Έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα για να με βοηθήσει η μινοξ και επίσης μου πρήζει και τα μάτια λίγο
2. Φίνα θα έπαιρνα μόνο για προστάτη και όχι για μαλλί, δεν δικαιολογώ δηλαδή στον εαυτό μου το ratio cost/benefit που έχει
3. Μεταμόσχευση προϋποθέτει φίνα, πολλά λεφτά, αμφίβολο αποτέλεσμα στο NW που είμαι

τότε προσπαθώ να αλλάξω αυτά που μπορώ. Όταν με το καλό βγει μεταμόσχευση με απεριόριστο donor ή καμιά μαγική κρεμούλα που ξυπνάει τα stem cells/θύλακες/το γονίδιο Hugh Jackman wolverine θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνω, μη λέμε μακακίες. Αλλά μέχρι τότε προχωράμε με τουπέ. Και δεν εννοώ την περούκα :)
 
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Προσεξε,
Αν εισαι τοπ μοντελ, θα τρως πουσι νο ματερ γουατ. ;D
Μιλαμε για τους κανονικους ανθρωπους τωρα. Το να μου λες οτι ενας που ειναι 9/10 ομορφος, ακομα καραφλος δε θα φαει πιτα δεν μου λεει κατι, θα τον παρουν και για φωτογραφηση στα περιοδικα.

Εγω στον εαυτο μου βλεπω οτι οταν τα μαλλια μου ηταν κοντα στυλ ξουρα ειχα λιγοτερο απο το 35% της επιτυχιας που εχω τωρα. Και παλι ειχα, γιατι δεν ειμαι χαλιας, αλλα καμμια σχεση με το μακρι μαλλι. Και δε μιλαμε για φιλες. ΜΙλαμε να ερθει η αλλη να σου μιλησει μονη της. Οτι και να μου πειτε δεν αλλαζει. Και οχι δεν εχω χασει κανενα παιχνιδι ;)

Επισης το οτι εχεις σκια που λες κανει framing στο προσωπο σου, δεν ειναι το ιδιο, θα τον δεις αμα αρχισεις να γυαλιζεις πανω.
 

Alexalmighty

New Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

καλα νταξει ολα οσα λετε εξαρτωνται απο το τι θεωρει ο καθενας καυτη γυναικα.. αμα καυτη γυναικα ειναι αποκλειστικα η γκομενα του κλαμπ με το ισιωμενο μαλλι τις βυζαρες και την κωλαρα το κλασσικο προτυπο δλδ ναι οντως οι πιθανοτητες πεφτουν πολυ γτ και αυτες ψαχνουν το αντιστοιχο αντρικο προτυπο στο οποιο η καραφλα, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, δεν περιλαμβανετε..

ανοιξτε λιγο τα ματια σας να δειτε ποσες ομορφες κοπελες υπαρχουν, εκτος των κλασσικων υπερπαραγωγων, που και αυτες με την σειρα τους δεν αναζητουν τον αντρα υπερπαραγωγη.. η καραφλα οντως δεν περναει παντου οποτε δοκιμαστε και αλλα μερη κοινωνικοποιησης εκτος απο κλαμπ/κυριλε καφετεριες να δειτε οτι δεν βλεπουν ολες την καραφλα σαν σκατα αν εχεις αλλα ωραια πραγματα πανω σου και μεσα σου. εχω δυο φιλους 19 χρονων και οι δυο ξυρισμενοι με γυαλιστερη καραφλα (λογο nw 4) και οι κοπελες τους ειναι η μια πιο ωραια απο την αλλη
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Μάλλον είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον σκεπτικιστή.

Η φαλάκρα / αραίωση είναι μείον για τον άντρα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένας με nw3 δεν μπορεί να βγάλει ωραία κοπέλα. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Δείτε και έξω όταν βγαίνετε, θα δείτε πολλούς άντρες μπάζα με ωραίες γυναίκες και πολλές μπάζα γυναίκες με ωραίους άντρες.

Το ξυρισμένο look δεν πάει σε όλους, και κατά την γνώμη μου δεν συγκρίνετε με τίποτα εμφανισιακά με κάποιον με φουλ μαλλί και ωραίο styling.

Εγώ έχω ρωτήσει πολλές φίλες μου μεταξύ 19 – 26 για το αν θα έβγαιναν με κάποιον με μεγάλη αραίωση ή κατά πόσο κοιτούν τα μαλλιά στους άντρες. Πολύ λίγες ήταν αυτές που μου είπαν ότι δεν θα τις πείραζε καθόλου

Επειδή αναφέρθηκαν και φωτογραφήσεις σε περιοδικά, δείτε ένα περιοδικό / φυλλάδιο / προσπέκτους με διάφορους που διαφημίζουν ρούχα κλπ ή κάνουν φωτογραφήσεις. Από αυτούς οι 8 στους 10 θα έχουν φουλ μαλλί και ωραίο styling, οι 2 στους 10 θα έχουν ξυρισμένο κεφάλι military look (είτε έχουν τριχόπτωση είτε όχι), και κανένας δεν θα έχει μαλλιά με αραίωση τύπου nw3 – 4.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: What do girls look at when they meet a guy

Σαφέστατα ενας καραφλός μπορεί να βγάλει τρελό νιμού, όμως θα πρέπει να σταθεί περισσότερο τυχερός απο όσο ενας με ίδια εμφάνιση χωρίς μαλλί. Αν εισαι άσχημος έχεις λιγότερες πιθανότητες να βρείς γκόμενα βαρβάτη αποτι ένας όμορφος. Αν είσαι άσχημος και εντελώς καραφλός, δυστυχώς ασχημαίνεις περισσότερο και οι πιθανότητες μειώνονται ακόμη περισσότερο. Αν είσαι χάλιας με φουλ μαλλί μπορείς να διαμορφώσεις λίγο το λουκ, με την καράφλα οι επιλογές μειώνονται δραματικά. Βεβαια είτε όμορφος, είτε μέτριος, είτε άσχημος, είτε με καράφλα είτε οχι, αμα εκπέμπεις τρελή αυτοπεποίθηση και έχεις τρομερή προσωπικότητα και λέγειν, ή στον αντίποδα τρελά λεφτά, τότε οι κανόνες και οι ισορροπίες αλλάζουν. Υπάρχουν πολλές χαζές που θαμπώνονται απο τρελές περσόνες, καθώς και πολλά πορνίδια που κοιτάνε τον παρά, γιαυτό βλέπουμε άλλωστε πολλούς μπάμπαρους σαπιοκοιλιάδες και κάμπριο με τρελά νέτα!!! Αλλά αυτά ειναι λίγα παραδείγματα. Στην απλή καθημερινότητα και στον μέσο όρο, το μαλλί σε ένα άτομο 20 - 40 αποτελεί ατού και πλεονέκτημα γιατί αφαιρεί χρόνια και προσθέτει γοητεία.

Εγώ παλιά τα είχα με κανόνι που ήταν λίγο λωλή αλλά δεν την ένοιαζε το μαλλί και το σώμα. Τώρα τα έχω με κοκέτα που ειναι αισθητικός και έχει κάνει laser στο σώμα και προσέχει πολύ την εμφάνιση και μισεί τις τρίχες. Με πρήζει να κάνω αποτρίχωση στο σώμα που είμαι αρκούδα αλλά ετσι και αλλιώς έκανα, δίνει βάση στο γυμνασμένο σώμα, ενώ με θέλει φουλ μαλλί και χωρίς τρίχα στο σώμα, με θέλει αξύριστο γιατι μου παει περισσότερο λέει, και φυσικά βλέπει όλες τις ατέλειες στο μαλλί μου και δεν θέλει να καραφλιάσω και θα ήθελε να κάνω ΗΤ για να γίνω καλύτερος. Όλα αυτά βέβαια επιθυμίες, οχι απαιτήσεις με κακό τρόπο κτλ, απλά στην περίπτωση αυτή, πρώτη στην ζωή μου, ο σύντροφος μου παρατηρεί τα πάντα και δίνει τεράστια σημασία στις τρίχες. Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που το προσέχουν αλλά ίσως δεν μας λένε κάτι.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα