Veron, fue 3339grafts , 26 & 27/6 hdc

leas

Well-Known Member
Αρχικά Βερον ελπίζω να γουστάρεις και να είσαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα.. Πιστεύω πως αφού έφτιαξες το μπροστινό κομμάτι που λογικά θα σε ταλαιπωρουσε καιρό τώρα η ψυχολογία σου πρέπει να έχει αλλάξει.. Βέβαια από την μία θα λες να μην αφήσεις την δουλειά μισή στην ηλικία που είσαι..
Θεωρώ λοιπόν πως μπορείς να χαρείς το αποτέλεσμα αρχικά για κάποια χρόνια και να παρακολουθείς αν με τον καιρό ανοίγει το κραουν αρκετά η όχι ώστε να είσαι σίγουρος για τα επόμενα βήματα.. Το μπροστινό κομμάτι έχει καίρια σημασία για την εμφάνιση μας. Μπορείς λοιπόν ίσως και με κάποια κονσιλερ για κάποιο καιρό να είσαι μια χαρά και πίσω και μετά αφού έχεις δει κάπως την εξέλιξη σου να κάνεις ακόμα πιο καλή προσέγγιση στο πως θα κλείσεις το κραουν.. Είμαι και εγώ κοντά ηλικιακά και καταλαβαίνω.. Νομίζω πάντως πως να περιμένεις κάμποσο για την δεύτερη δεν θα σε χαλάει τόσο αφού μπροστά είσαι σενιος..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paulakos266

Active Member
Veron έβαλε σχεδόν 3,5 χιλιάδες μοσχεύματα και πιστεύω έπρεπε να είχες καλύτερο αποτέλεσμα ή μπορεί κάποια μοσχεύματα να μη βγήκανε όλα και είχες και δικά σου μαλλιά. η κλινική τι λέει
 
Μπλουζα