Tzortzis, fue, παπανικολάου, 1874 grafts, 29-30/12/2016

Tzortzis

New Member
Χαιρετώ τα μέλη!

Διαβαζω το φόρουμ εδώ και κάποιο καιρό και πριν λίγες μέρες εκανα και γω την πρώτη μου μεταμόσχευση. Κατ' αρχάς μιας και είναι η πρώτη φορά που ποστάρω, να πω ένα ευχαριστώ σε όσους βοηθήσει μέσα από το φόρουμ να είμαστε όλοι πιο ενημερωμένοι. Πάμε στις εντυπώσεις:

Λογοι επιλογής της συγκεκριμένης κλινικής
1) θετικές κριτικές που είδα εδώ
2) κάποια πραγματα που εγώ θεωρώ υπέρ, όπως το ότι η εξαγωγή δεν είναι motorized και το οτι την επέμβαση την κάνει γιατρός
3) Όλες οι κλινικές άργησαν να απαντήσουν στο ηλεκτρονικό μου μήνυμα, ενώ κάποιες δεν απάντησαν καν! Η dhi επίσης άργησε αλλα τουλαχιστον λιγότερο από τους υπόλοιπους.
4) Πολύ βασικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός ότι η κλινική ήταν πολύ θετική με την πρόθεσή μου να ποστάρω το αποτέλεσμα εδώ και μου είπαν οτι το θέλουν και εκείνοι αυτό και να ποστάρω το πραγματικό αποτέλεσμα χωρίς να μου πουν εκείνοι τι θα ποστάρω ή τι θα πω. Αυτό με έκανε να νιώσω μια ασφάλεια οτι έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και δε φοβούνται την έκθεση.

Πριν την επεμβαση
Μίλησα με τον εκπρόσωπο της κλινικής, κάναμε μια εκτίμηση για Α & Γ ζώνη περιπου 4400 τρίχες προσεγγιστικά. Μου είπαν οτι οι τρίχες που έχει να δώσει η δότριά μου lifetime υπολογίζονται, στο περίπου πάλι, στις 16.000. Μου ξεκαθάρισαν οτι κάποια στιγμή θα χρειαστώ και δεύτερη μμ. Μίλησα και με τον διευθυντή και μου έκανε μία (εκπτωτική) προσφορά για 3700 ευρώ την οποία και δέχτηκα. Κλείσαμε ημερομηνίες. Ειπα πως θέλω να με αναλάβει κάποιος από τους πιο έμπειρους γιατρούς της κλινικής. Ο εκπρόσωπος μου είπε πολλές φορές να μην ανησυχώ και πως όλοι οι γιατροί είναι αρτια εκπαιδευμένοι κτλ. Εγω επέμεινα στην αξίωσή μου. Το ποιος γιατρός θα είναι τελικά το αφήσαμε για αργότερα αφού δεν ήταν γνωστό και το πρόγραμμα των γιατρών ακόμη.
Περίμενα επικοινωνία από την κλινική για νεότερα. Όταν είχαμε φτάσει περιπου 15 μέρες πριν την επεμβαση τους ξαναπήρα εγώ τελικά. Ο εκπρόσωπος προσπάθησε να με πείσει να με αναλάβει κάποιος λιγότερο γνωστός γιατρός, καθώς "είναι καλό να προβληθούν και τα νεότερα ονόματα". Επίσης μου είπε πως οι γνωστότεροι δεν είναι διαθέσιμοι στις ημερομηνίες που κλείσαμε. Δε μου άρεσε το οτι αφέθηκε στο φλου και για τελευταία στιγμή το θέμα του γιατρού. Φυσικά ήταν και δικό μου λάθος που δεν επέμεινα πιο κάθετα, να το λήξουμε από πιο νωρίς, νόμιζα πως ειχα γίνει κατανοητός.
Τελικά, αφού έγινα κάθετος, κλείσαμε να το κάνω με τον κ. Παπανικολάου, ωστόσο με αλλαγή ημερομηνιών. Στην επόμενη συνάντηση, ο γιατρός μου εξήγησε κάποια πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα. Πχ το ότι η πρώτη μέτρηση είναι εντελώς προσεγγιστική και πως δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει να δώσει η δότριά μου παρα μονο όταν έχουμε κάνει τουλάχιστον τη μισή εξαγωγή για να δούμε τι βγαζει (λόγω του οτι κάποια grafts μπορεί να είναι στραβά κτλ). Η απορία μου προς τον εκπρόσωπο ήταν το αν η τιμή ανακαθορίζεται μετά την εξαγωγή αφού δούμε πρώτα τι βγήκε. Μου είπε πως η τιμή είναι "φιξ" αυτή που συμφωνήσαμε. Spoiler : στη δική μου περίπτωση βγήκαν λιγότερα από την εκτίμηση.

Επέμβαση
Για όσους ανησυχούν ακόμα, να πω πως η επέμβαση είναι ουσιαστικά ανόδυνη. Από τις συζητήσεις μας θεωρώ πως ο κ. Παπανικολάου είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και πολύ ικανός στη δουλειά του. Για την εξαγωγή χρησιμοποιήθηκε κυρίως το εργαλείο του 1mm γιατί, αν κατάλαβα καλά, το πιο μικρό έχει μεγαλύτερο κίνδυνο να μην "πιάσει" όλους τους θύλακες του graft (επειδή τα grafts μου είναι "στραβα").
Βγήκαν 1124 grafts την πρώτη μέρα και τα βάλαμε στη Γ ζώνη και μπήκε και λίγο προς τη Β. Τη δεύτερη μέρα έβγαλε 750 grafts και τα έβαλε στην Α. Τελειώσαμε νωρίτερα από το αναμενόμενο, μου είπε πως θα μπορούσε να βγάλει κι άλλα αλλά προτιμησε να σταματήσει γιατί είχαν αρχίσει να βγαίνουν δύσκολα και με μικρά ποσοστά επιτυχούς εξαγωγής.
Συνολο λοιπόν 1874 grafts --> 1124 στη Γ και 750 στην Α

Μετα την επεμβαση
Νομίζω πως τα πραγματα είναι λίγο πολύ γνωστά για το τι ακολουθεί την επέμβαση (ψεκασμοί κτλ). Να πω εγώ ότι μινοξυδίλη ή φίνα δεν είναι απαραίτητα και μπορεί κάποιος να μην πάρει και καθόλου.
Επίσης να πω πως ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι πλέον επικίνδυνο για εκείνον να βαζει μοσχεύματα και σε περιοχές που έχουν ήδη κάποια μαλλιά και ότι το shockloss δεν είναι πιθανό για εκείνον. Τέλος, οτι ναι μεν είναι βέλτιστο να έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση αλλα όχι απαραίτητο. Δηλαδή με την προυπόθεση οτι θα ξαναμπεις στο μέλλον, μπορεί να κάνει το σχεδιασμό έτσι ώστε να μη βρεθείς να έχεις ξεμείνει από μοσχεύματα.
Τέλος, σχετικά με το θέμα των μεγάλων συνεδριών μου είπε πως το πρόβλημα είναι πως όταν θέλεις να βγάλεις πολλά, χτυπάς πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να χάνεται ακρίβεια (ειδικά αν είναι και motorized) και ναι μεν βγάζεις περισσότερα αλλα έχεις κάψει και πολλά που θα μπορούσαν να βγουν (είτε ολόκληρα, είτε πχ βγαζεις 2τριχο ενω θα μπορούσε να βγει 3τριχο αν ήσουν πιο ακριβής).

Αυτά από εμένα, ελπίζω να έδωσα κάτι πίσω στο φόρουμ καθώς εγώ βοηθήθηκα πολύ από το πρότερο διάβασμα που είχα κάνει εδώ.

Φωτογραφίες
Πριν IMG_20161229_090926.jpg IMG_20161229_090933.jpg

Πριν (ξυρισμένο) IMG_20161229_093823.jpg
Δευτερη μέρα, μετά τη δεύτερη εξαγωγή (πριν τη δευτερη εμφύτευση) IMG_20161230_113223.jpg

Μετα την επεμβαση IMG_20170101_102031.jpg IMG_20170101_102142.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

P70

Active Member
Καλημερα και καλη επιτυχια φιλε Τζωρτζη.
Ειμαστε αρκετα παρομοιες περιπτωσεις σε αραιωση. Ηλικια;
Μου αρεσε η αναλυτικη παρουσιαση σου και σου ευχομαι καλυ επιτυχια!

Επίσης να πω πως ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι πλέον επικίνδυνο για εκείνον να βαζει μοσχεύματα και σε περιοχές που έχουν ήδη κάποια μαλλιά και ότι το shockloss δεν είναι πιθανό για εκείνον.

Αυτο σαν απαντηση δεν υφισταται. Παντα υπαρχει ο κινδυνος.
 

chrisk100

Member
Γιωργο σου ευχομαι να παρεις το αποτελεσμα που επιθυμεις.
Ο γιατρος που επελεξες πιστευω ειναι ο καλυτερος εκει μεσα. Παντως για τα λεφτα που σου πηραν ειναι πολλα για μενα για Ελλαδα.
Βγαινει 3700/1874=1,97 ευρω το graft. Η πλακα ειναι οτι η τιμη ηταν με εκπτωση. Αφου διαβασες το forum θα ειδες οτι ο Γεωργιου εριξε την τιμη στα 2 ευρω και η HDC που θα ειναι στην Αθηνα τελος του μηνα εχει 2,50 ευρω/graft.
Απο οτι εχω δει με την Dhi θα εχεις φυσικοτητα αλλα απο πυκνοτητα υστερει.
 

aeratos28

Just aeratos
Φίλε tzortzi καλή επιτυχία να εχεις φίλε,αλλά σου ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ από λεφτά..εξωτερικό πήγαινες με αυτά τα λεφτα που σου ζήτησαν ..υποστηριζω το να κάνεις επέμβαση σε αυτή την κλινική αλλά υπό άλλες συνθήκες..δηλαδή όπως πήγε του Βαγγελη..εκεί αξίζει,έτσι όπως έγινε σε εσένα δεν αξίζει.πολλά τα λεφτά,λίγα grafts,μικρά νούμερα πυκνότητας..όχι φίλε,έτσι δεν θα πάρω.τα λεφτά αυτά τα παίρνουν κλινικές που δουλευουν 2πλες πυκνοτητες σε μία επέμβαση.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη επιτυχια φιλε. Προσεχε τις πρωτες μερες μεχρι το 10ημερο περιπου που θα καθαρισει το κεφαλι.

Χτυπησες τιμες κυπρου ειναι η αληθεια αλλα σημασια εχει να εγινε σωστη δουλεια.
Βαλε φωτο και απο μπροστα να δουμε πως ηταν η hairline με μαλλι για να υπαρχει μετρο συγκρισης για αργοτερα.
Καλη φυτρωση..
 

Tzortzis

New Member
Ευχαριστώ για τις ευχές! Ανεβάζω μία από μπροστά, είναι κάπως θολή αλλά οκ
 

Συνημμένα

  • IMG_20161223_170251.jpg
    IMG_20161223_170251.jpg
    635.8 KB · Προβολές: 905

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
ειναι σαν να εχεις 4 βαθμους μυωπια αλλα βγαζεις ακρη. ποσο χρονων εισαι μας ειπες?
Η 2η πανοραμικη που εβαλες με φοβιζει οτι η αραιωση σου μπορει να προχωρησει τα επομενα χρονια.
μινοξιδιλη θα βαζεις?
 

Tzortzis

New Member
Στα 30 μου είμαι και είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα συνεχιστεί η αραίωση.
Όχι δε θα βάζω ούτε μινοξ ούτε φίνα, τίποτα.
 

Tzortzis

New Member
1ος, 2ος και 3ος μήνας μετά. Στο crown δεν έχουν αλλάξει πολλά, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Στην Α ζώνη νομίζω πως βλέπω μια κάποια διαφορά.
 

Συνημμένα

  • February 2017(2).jpg
    February 2017(2).jpg
    382 KB · Προβολές: 715
  • January 2017.jpg
    January 2017.jpg
    680.1 KB · Προβολές: 707
  • March 2017(2).jpg
    March 2017(2).jpg
    342.1 KB · Προβολές: 734

Tsek

Well-Known Member
Φίλε, εύχομαι ολόψυχα να σου πάει καλά, αλλά με όλο το θάρρος και αφού λες πως διαβάζουν , τους ενημερώνω πως με τα ίδια χρήματα, έβαλα 4768 γκραφς και λίγο πάνω απο 10,000 τρίχες. Δέχομαι να μας πουν ως πλεονέκτημα το manual και ότι είναι γιατροί κλπ, αλλά τι να το κάνω αν δεν έχει το ανάλογο αποτέλεσμα , εμένα δεν με καίει να πληρώσω γιατρό η νοσηλευτή, εμένα με καίει να πληρώσω και να έχω μαλλιά και εσύ χρειάζεσαι πύκνωση, όχι σποραδικό γέμισμα. Δεν θα έλεγα τίποτα αν σου έλεγαν ξέρεις, για να σε πυκνώσω σωστά πρέπει να έρθεις 3 ή 4 φορές επειδή κάνω manual εξαγωγή και θα σου στοιχίσει τόσο. Αυτό που κάνουν το θεωρώ εκμετάλευση. Ας ξανασκεφτούν τις πυκνότητες ή τις τιμές τους. Ή το ένα πρέπει να διορθώσουν ή το άλλο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Στον συγκεκριμένο φίλο εδώ πήραν το κεφάλι από θέμα τιμής..το είπαμε από την αρχή του νηματος αν είδες πιο πανω..δεν ειναι αυτες οι τιμες γενικα που κανουν..σε όλα τα αλλα που λες νομιζω λιγάκι μπερδεμένος είσαι ..
 
Μπλουζα