tricomin

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Απ: tricomin

όχι. Πως δουλεύει το θέμα. Αν βγάλεις 10 τρίχες στο διάστημα της θεραπείας, αυτές θα χάσεις άμεσα όταν την σταματήσεις.Απο εκεί και πέρα θα χειροτερέψει η κατάσταση όπως θα χειροτέρευε και χωρίς να συνεχίσεις θεραπεία, δηλαδή θα χάσεις τις τρίχες που είναι προγραμματισμένες να χάσεις, αφού δεν μπλοκάρεις την DHT.
Γι'αυτό πριν συνεχίσεις κάποια θεραπεία, καλό είναι να το δεχτείς ότι θα την συνεχισεις καιρό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MAVERICK

New Member

Πάντως η αίσθηση καθαρότητας και πυκνότητας που σου αφήνει το fungoral δεν συγκρίνεται με τα άλλα 2 που χρησιμοποιώ.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι με προβληματίζει να πάω στις 3/w .Κύρια λόγω της μυκητοκτόνου δράσης του και άρα της ανθεκτικότητας ...
Αλλιώς κάθε μέρα αν μπορούσα !!!

MAVERICK

New Member

Η απορία μου είναι αν με μια φορά λούσιμο κάθε πρωί ( για λόγους πρακτικούς) μπορεί να αποροφηθούν ικανοποιητικά τα 3 προιόντα που χρησιμοποιώ κατά σειρά regaine - tricomin-regaine-revivogen . Μήπως πάνε χαμένα δεδομένου ότι υπάρχουν στη διάρκεια της ημέρας και άλλες δραστηριότητες που παράγουν σμήγμα π.χ γυμναστήριο , άγχος δουλειάς κλπ .

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φιλε tropheus
απο εκει που αγοραζεις ειναι ακριβα
δευτερον οτι παραγγελνω που τα στελνουν σε 7 μερες....
τριτον δεν παραγγελνω πανω απο 150 ευρω
εκει κοντα παιζω στα 159 και προβλημα 0 με τελωνειο

αυτες τις μερες σκεφτομαι να μιλησω με τελωνειο να μαθω τελικα τι παιζει με παραγγελεις απο εξω
μεχρι ποσο μπορεις να αγορασεις
αν πληρωνεις κατι εξτρα
και τα σχετικα ωστε να παραγγλενουμε πιο ελευθερα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

maveric οταν βαζεις κατι στο κεφαλι σου σε 3 ωρες περιπου εχει πλήρως απορροφηθεί
οποτε ξεχνα το οτι πας γυμναστηριο δουλεια και λοιπα
αν βαλεις κατι στις 8 το πρωι ε δεν νομιζω να πας γυμναστηριο στις 9
οποτε μην αγχώνεσαι συνέχισε την θεραπεία σου και ολα πιστευω θα πανε καλα
;D ;D :)

Άκης

Administrator

MAVERICK είπε:
regaine - tricomin-regaine-revivogen . Μήπως πάνε χαμένα δεδομένου ότι υπάρχουν στη διάρκεια της ημέρας και άλλες δραστηριότητες που παράγουν σμήγμα π.χ γυμναστήριο , άγχος δουλειάς κλπ .
Α, δεν παίζω, με αντιγράφεις :) (πλακα κάνω). Έτσι τα βάζω και εγώ.
Απλώς, κάπου ενδιάμεσα, κλέβω χρόνο για αλόη και σε λίγο και για Zix.
Πες ότι βάζεις το regaine το πρωί στης 8, όπως λεει ο παναγιώτης, αν πας gym 9, θα έχει αποροφηθεί και μετά θα δρα εσωτερικά, οπότε οκ.
Εφ'οσον αφήνεις ένα τρίωρο ανάμεσα στα προϊόντα, don't worry.
Πάντως το fungoral (nizoral χρησιμοποιώ, αλλά είναι το ίδιο), δεν παίζεται σε αίσθηση που σου αφήνει, συμφωνώ.

MAVERICK

New Member

Ακη η αποψη σου για την ( όποια) αποτελεσματικότητα του tricomin για τριχοφυία ???
Εχουμε αποτελέσματα ??

Άκης

Administrator

Δεν είδα προσωπικά, τριχοφυία για 8 μήνες που το χρησιμοποιούσα. Είδα να έχει αποτέλεσμα στο να μου κάνει το δέρμα υγιές, αλλά τριχοφυία no.
Πάντως, δεν είναι και λίγοι αυτοί (και αυτές), που ανέφεραν ότι είδαν αποτέλεσμα με το tricomin.
Μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε κάποιον που χάνει τα μαλλιά του για λίγους μήνες.

vag

New Member

Όντως από το biovea.net που αναφέρει ο stratos είναι πολύ πιο οικονομικά.Εγώ πέρνω από το φαρμακείο μινοξιδίλη με 23 euro και από δω είναι 26 τα 3. Γιατί έτσι όμως?

vag

New Member

Strato ξέρεις που κολλάω? Το σκεύασμα που χρησιμοποιώ έχει περιεκτικότητα σε alchool 96% ενώ η μινοξιδίλη από εδώ μόνο 30%.Νομίζω ότι η αλκοόλη είναι ένα μέσο για να απορροφάται πιο εύκολα το φάρμακο ή κάνω λάθος?Αυτό σκέφτομαι....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karaflas_1

New Member

Οπως τα λες ειναι ακριβως χρησιμοποιειται για να αποροφηση το δερμα ττην minoxidil.
Εγω χρησιμοποιω αυτον τον καιρο revivogen tricomin το lazer που εχω και ξαναρχισα το fungoral παλι απο σημερα
Περιμενω τα υλικα να κανω το super zix 2 θα μου το κανει φαρμακοποιος θα του παω ολα τα υλικα ειδη αγορασα Θειικο ψευδαργυρο απο το φαρμακειο και αιθυλικη αλκοολη 70% περιμενω να ερθουν τα υπολοιπα παντως αν γινει σωστη μιξη αυτο κανει θαυματα το ματζουνι λενε πολυ καλα λογια

παιδια εμενα σημερα μου ηρθε κανω μπανιο με fungoral και μετα στεγνωνουν τα μαλια και βαζω tricomin?η οταν ειναι βρεμενα?ποσους ψεκασμους πρεπει να κανεις?και μετα πρεπει να ξανα κανεις μπανιο η δεν παιζει ρολο?

Άκης

Administrator

Τα στεγνώνεις με πετσέτα και μετά βάζεις.
Για ποιό λόγο να ξανακάνεις μπάνιο; Δεν κολλάει και δεν φαίνεται...
Ψεκασμοί περίπου στους 10.

Άκης

Administrator

Όλα τα προϊόντα, πλην των ζελέ, πρέπει να πέφτουν και να γίνοντε μασάζ στο δέρμα.
Οπότε, προσπάθησε να το βάζεις στο δέρμα σου και όχι στα μαλλιά σου.

Άκης

Administrator

Παντού πουλάνε Σπύρο αλόη σε ζελέ.
Κοίταξε σε τπτ μαγαζιά με είδη φυτικά κλπ ή κανενα φαρμακείο (αυτά που έχουν γίνει σαν hondos με ποιο πολλά καλλυντικά από φάρμακα).

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

βλέπω αύριο σε ένα τύπου hondos...
το gel είναι αποκλειστικά για τριχωτό κεφαλής ή γενικά δέρμα;

magic810

New Member

ΣΠΥΡΟ εγω θα σου προτεινα να βρεις καμμια αλοη κανενος γειτονα και να κοβεις ενα φυλλαρακι καθε φορα το βαζεις στο ψυγειο και διατηρειται κραταει τουλαχιστον 3 μερες.....Επισης εχει πολυ χυμο και πραγματικα το κεφαλι σου γινεται μουσκεμα...100% φυτικο προιον 8)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα