tricomin

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

karaflas_1

New Member
Οποιος εχει αγορασει tricomin αν μπορει να πει απο που το προμηθευεται (ποιο link) για να μπορεσω να παραγγηλω και ενα απο αυτο!
Ευχαριστω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: tricomin

http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=69451&catid=12247

Προσωρινά πάρε και αλόη βέρα σε ζελέ. Κάνει τρομερή δουλειά.

barman

Member

ακη μετα απο ποση ωρα μπορω να ξεπλυνω το tricomin απο τα μαλλια μου? δεν θελω να το αφησω, θελω να το ξεπλυνω!

Άκης

Administrator

Για ποιό λόγο να το ξεπλύνεις; Δεν λαδώνει τα μαλλιά. Το Tricomin, είναι ιδανικό για προτού βάλεις κάποιο άλλο τοπικό.
Βάζεις αυτό και μετά απο 20' περ. βάζεις και rogaine ή revivogen.
Οπότε το ξεπλένεις μια και καλή, όταν θα ξεπλύνεις το άλλο τοπικό που πιθανών να βάζεις.

barman

Member

εχω ενα κολλημα και δεν μπορω να αφηνω στο κεφαλι μου ολα αυτα.. καθε τι που βαζω μετρω το χρονο που θελει να αποροφηθει και μετα παω και το ξεπλενω! γι'αυτο σε ρωταω ποση ωρα χρειαζεται για να αποροφηθει πληρως...30 λεπτα ειναι αρκετα?

kostas

Member

Το βάζω πάντα με στεγνό το κεφάλι μόνο άμα το λούσο η το σκουπίσω φεύγει. Αλλά δεν φταίει το tricomin εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα.
Γενικά αν κάποιος έχει λιπαρότητα – σμηγματόρροια δεν θα το συνιστούσα.
Κατά τα αλλά είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που χαρίζει πραγματικά υγεία στο τριχωτό και το λέω εγώ που πριν ήμουν κατακόκκινος και γεμάτο σπυράκια.

MAVERICK

New Member

Γεια χαρά σε όλους,

Θέλω να παραγγείλω tricomin kai rogaine apo drugstore αλλά απο όσο κοιταξα οι παραγγελίες είναι μόνο για Αμερική(επιλέγεις πολιτείες κλπ)
Μήπως μπορει να βοηθήσει κάποιος που έχει παραγγείλει ;

ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karaflas_1

New Member

Το tricomin το πειρα απο το www.skin-etc.com και πειρα ακομα minoxidil 5% απο το www.biovea-europe.com μου ειναι ποιο φθηνο και νομιζω οτι κανει την ιδια δουλεια με το rogaine

kostas

Member

MAVERICK είπε:
Γεια χαρά σε όλους,

Θέλω να παραγγείλω tricomin kai rogaine apo drugstore αλλά απο όσο κοιταξα οι παραγγελίες είναι μόνο για Αμερική(επιλέγεις πολιτείες κλπ)
Μήπως μπορει να βοηθήσει κάποιος που έχει παραγγείλει ;

ευχαριστώ

Δοκίμασε από αυτούς . Έχουν πολλά σε καλές τιμές και σχεδόν πάντα έχουν πρώτη τα καινούργια προϊόντα.
Τώρα το folica ξεχάσετε το εντελώς μην ασχοληθείς καθόλου.

tropheus

Well-Known Member

Εγώ αγοράζω Tricomin από

http://www.hairshopeurope.com

Είναι από Ιταλία. Σχετικά ακριβό αλλά δεν έχω φόβο από τελωνεία ή καθυστερήσεις...

Πάντως 3 χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ Tricomin δε με έχει πείσει για την αποτελεσματικότητά του ...

Άκης

Administrator

Για μένα το tricomin κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Όχι τριχοφυία, δεν είδα αλλά επειδή χρησιμοποιώ το rogaine δεν με πειράζει.
Αλλά για την υγεία της κεφαλής. Από τότε που το βάζω λίγο πριν βάλω rogaine, δεν ξανα είχα φαγούρα και κατι σπυράκια που έβγαζα αραιά και πού, ειδικά στην αρχή.

MAVERICK

New Member

Το παρέλαβα και το ξεκίνησα σήμερα μαζί με regaine x2 ( απο αρχές αυγούστου), revivogen (απο αρχές Σεπτεμβρίου) και λούσιμο με fungoral x2/w , τις υπόλοιπες εναλλάξ pregaine και αctive m .
Μικρό το διάστημα για εξαγωγή συμπερασμάτων ,βλέπω απλά μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα ( μπορεί και να είναι θέμα ψυχολογίας βέβαια) .
Επειδή την πάτησα, θέλω να επισημάνω ειδικά για το regaine :αν ξεκινήσετε μην σκεφτείτε καθόλου την διακοπή του , εκτός και αν βέβαια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα .
Είχα καλά σχετικά αποτελέσματα μόνο με αυτό, για ένα χρόνο που το χρησιμοποιούσα . Το σταμάτησα απο φόβο παρενεργειών , εθισμού κλπ και σε 3 μήνες ήμουν χειρότερα απο πρίν.

Άκης

Administrator

Ε, ναι αν τα σταματήσεις θα χειροτερέψει η κατάσταση.
Όσο για το ελαφρώς καλύτερη εικόνα, σου το εύχομαι να μην είναι θέμα ψυχολογίας και να ισχύει.

junior

New Member

Δηλαδή ρε παιδιά πόσο χειρότερα απο πριν μπορεί να γίνει αν σταματήσεις το regaine?Αν αυτό ισχύει σε τέτοιο βαθμό-ότι πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος...!!!-γιατί δεν αναγράφεται κάπου?Περισσότερο κακό παρά καλό αφού το σταματήσεις?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα