Tricomin,Fungoral,spiro 2%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pfd

New Member
Καλησπερα αγαπητο forum,οπως εχω αναφερει σε καποια αλλα ποστ το προβλημα μου ειναι πολυ μικρο ισως αμελητεο.η διαφορα που εχει το μαλλι μου ειναι καθαρα στην πυκνοτητα και οχι στην καλυψη του κεφαλιου(δεν εχουν μπει μεσα κροταφοι κτλπ)σκοπευω να κανω εξετασεις για σιδηρο καθως 2 γιατροι που εχω επισκεφθει δε διεγνωσαν ΑΑ ουτε αραιωση,καταλαβαινω πως το μαλλι μου εχει διαφορα (ελπιζω να προερχεται απο αγχος η απο την κακη διατροφη που κανω).πιστευετε οτι η παραπανω θεραπεια θα με βοηθησει?δεδομενου του γεγονοτος πως δεν θελω τοσο πολυ regrowth αλλα βελτιωση της ποιοτητας τισ τριχας μου.επιπλεον θα ηθελα να ρωτισω αν ο οργανισμος εθιζεται στη σπυρο η σε καποια αλλο απο τα 2 προιοιντα οπως ας πουμε στη σπιρο.ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Tricomin,Fungoral,spiro 2%

για βελτιωση της πυκνοτητας χρειαζεται καλη διατροφη ,παρε κ κανα συμπληρωμα ιπποφαες ,λαδακια με μασας στο κεφαλι μια δυο φορες την βδομαδα Κ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ και αν ειναι να τα χασεις θα τα χασεις πιο γρηγορα .

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Tricomin,Fungoral,spiro 2%

Πηγαινε κανε τις εξετασεις για καλο κ για κακο οσο για την σπυρο φτιαξτη κ οδησγιες μπες στο αντιστοιχο τοπικ κ δες ,αν την συνιθιζει ο οργανισμος μας ,χμμ πιστευω πως ναι οτι κ να κανουμε το συνιθιζει γιαυτο γινεται κ διακοπη με καποια εναλακτικη θεραπεια . Ας σου απαντησει κ καποιος αλλος .

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα