tricomin folligen i minox 5 %

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

iraklis19871

New Member
ειμαι νεος στο φορουμ και εχω μια ελαφρια αραιωση στο πανω μερος του κεφαλιου μου τπτ σπουδιαο , τριχοπτωση δεν εχω περα του φυσιολογικου , εχω παρει ηδη το fungoral και ενδιαφερομε για να συμπληρωσω την θεραπεια με ενα εκ των τριων που γραφω στην επικεφαλιδα θελω πληροφοριες κυριως για το folligen Που δεν βρηκα και πολλα πραγματα

Ευχαριστω Ηρακλης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member
Απ: tricomin folligen i minox 5 %

κοιτα φιλε μ ηρακλη εφοσον λες οτι η τριχοπτωση σ ειναι σ φυσιολογικα επιπεδα αυτο σημαινει οτι η αραιωση που παρατηρησες μαλλον θα οφειλεται σε ΑΑ διοτι οι τριχες που βγαινουν μετα θα ειναι πιο λεπτες επηρεασμενες απο την DHT κ γιαυτο παρατηρησες την αραιωση.εκτος κ αν περασες καποια περιοδο εντονης τριχοπτωσης κ η αραιωση σ οφειλεται σε αυτο κ τοτε ισως δεν ειναι ΑΑ.(βεβαια ολα αυτα που λεω ειναι προσωπικη αποψη παντα κ πολυ πιθανον να κανω λαθος.καλυτερη παντα ειναι η αποψη ενος ειδικου)κ τα λεω αυτα γιατι πιστευω οτι ισως πρεπει να βαλεις στην αγωγη σ και ενα τοπικο dht blocker.τωρα οσον αφορα αυτα που ρωτας εγω γνωριζω μονο για την μινοξιδιλη η οποια ειναι αρκετα αποτελεσματικη.ενδεχεται να παρουσιασεις καποιο πρηξιμο στο προσωπο κ καποια ανεπιθυμητη τριχοφυια εκει αλλα δεν ειναι πολυ συνηθισμενο.μπορεις να ελαττωσεις τα sides αν σ εμφανιστουν με μικοτερη ποσοτητα.(εξαλλου απο οτι ειδα δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα)
σ ευχομαι οτι καλυτερο για τα μαλλια σ κ καλωσηρθες στην παρεα μας ;D

iraklis19871

New Member

ευχαριστω φιλε μ για την απαντηση ... η αραιωση που εχω αυτη τη στιγμη οφειλετε κατα κυριο λογο στο οτι ειχα τα μαλλια μου τζιβες περιπου εναμιση χρονο ... οσο να ναι τα ταλαιπωρησε ...... εχω ενα χρονο που τις εχω λυση αλλα το μαλλι μου βελτιωνεται συνεχως .... χωρις να εχω κανει τπτ το ιδιαιτερο . ο λογος που θελω να αρχισω καποια αγωγη ειναι για να βελτιωσω το μαλλι μου καθως τοσο καιρο ητανε ζορισμενο καθως επισης ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια .... για τα μαλλια μ οποτε καλυτερα να αρχισω οσο πιο νωρις γινετε

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το καθενα κανει διαφορετικη δουλεια

το tricomin ειναι light για regrowth αλλα βοηθαει στην καλη κατασταση του κεφαλιου
οπως αν εχεις ερεθισμους κοκκινιλες και λοιπα

η μινοξιδιλη ας πουμε μπορει τους ερεθισμους σου να σου μεγαλωσει και λιγακι
αλλα ειναι πιο δυνατο regrowth

αν προσπαθεις να βγαλεις μαλλια παρε μινοξιδιλη
αν θελεις καλυτερη κατασταση του κεφαλιου σου παρε tricomin

αν θελεις βεβαια παρε και τα 2 μαζι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα