TRETINOIN(Τρετινοίνη)- Αξίζει τελικά?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Giorghs94

New Member
Επειδή παρουσιάζω μια έντονη φαγούρα,ελαφρύ κάψιμο και σμηγματορροική δερματίτιδα που πιθανότατα οφείλεται στη λοσιον μου προσπαθώ να βρω την ουσία που την προκαλεί.Αυτη ειναι η συνταγή μεχρι πριν λιγο καιρό

Minoxidil 5% w/v + Tretinoin 0,06% + Hair Force lotion Frezyderm + Propylene glycol

Την προπυλενογλυκόλη την άλλαξα με ισοπροπυλική αλκοόλη και έχω τα δυσάρεστα αποτελέσματα που προανέφερα.Υποψιάζομαι λοιπόν την tretinoin.Διάβασα και απο άλλους χρήστες (πχ Tropheus) οτι τους προκαλεί τα ίδια συμπτώματα.Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί είμαι 18 είχα πολλύ μαλλί και γενικά πολύ τρίχα και τώρα τα έχω...ΠΑΙΞΕΙ...
Τι λέτε να φταίει για τη σμηγματτοροική?Η προπυλενογλυκόλη ή η τρετινοίνη?Όντως κάνει κάτι η τρετινοίνη?

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μπορεις να τα κοψεις ολα και να ξεκινησεις αυτο http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm
θα ξεχασεις ολα τα δερματικα

Giorghs94

New Member
Είναι όμως σίγουρα όσο αποτελεσματική και η κλασσική μινοξιδίλη?Και το hairforce frezyderm που εχω ακούσει από όλους τα καλύτερα γιατί να μην συμπεριληφθεί στη λοσιόν μου?Για αυτό σκεφτόμουν μια λοσιόν γλυκερίνης-μινοξιδίλης- hairforce frezyderm και παιζόταν μετά η τρετινοίνη ή όχι....Και ρωτάω γιατί κάποιοι χρήστες του forum την κατακρίνουν και κάποιοι την ευλογούν...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Giorghs94 είπε:
Είναι όμως σίγουρα όσο αποτελεσματική και η κλασσική μινοξιδίλη?Και το hairforce frezyderm που εχω ακούσει από όλους τα καλύτερα γιατί να μην συμπεριληφθεί στη λοσιόν μου?Για αυτό σκεφτόμουν μια λοσιόν γλυκερίνης-μινοξιδίλης- hairforce frezyderm και παιζόταν μετά η τρετινοίνη ή όχι....Και ρωτάω γιατί κάποιοι χρήστες του forum την κατακρίνουν και κάποιοι την ευλογούν...

το foam το χρησιμοποιω εχει μονο γλυκερινη,ειναι πολυ φυλικο στο δερμα και ειναι αποτελεσματικο.
το frezyderm θα βρεις αποψεις να διίστανται γιατι κανεις δεν ξερει αν δουλευει

Bane

Member
Γιωργο ακου τον kapa και εγω ακριβως τα δια προβληματα ειχα,μολις το γυρισα σε rogaine ολα τα δερματικά μου προβλήματα εξαφανίστηκαν ως δια μαγειας.

μπορεις επισης να σταματησεις λιγες μερες την υγρη μινοξ και να βαζεις μονο τα υπόλοιπα,για να δεις αν υποχωρουν τα συμπτώματα

n094

Active Member
πάντως εμένα τα δύο πρώτα «συμπτώματα» σου μου τα προκάλεσε η τρετινοινη… την οποία όταν έκοψα εξαφανίστηκαν μετά από λίγες μέρες…

Bane

Member
UberAlles13 είπε:
ότι ισχύει για rogaine foam ισχύει και για kirkland? δερματικά εννοώ

ο φενιμορ εγραψε οτι ο αφρος rogaine ισως ειναι καλυτερος απο τον αφρο της kirkland

Fenimore είπε:
Rogaine foam 5%
butane, butylated hydroxytoluene, cetyl alcohol, citric acid, glycerin, isobutane, lactic acid, polysorbate 60, propane, purified water, SD alcohol 40­B, stearyl alcohol

Kirkland Minoxidil Foam 5%
butane, butylated hydroxytoluene, cetyl alcohol, citric acid, denatured alcohol, isobutane, lactic acid, polysorbate 60, propane, purified water, stearyl alcohol

Η μόνη κύρια διαφορά είναι ότι ο rogaine foam έχει γλυκερίνη σε αντίθεση με τον kirkland οπότε παίζει το rogaine (με βάση στα συστατικά και μόνο) να είναι ένα κλικ καλύτερος ποιοτικά από το kirkland foam.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα