Toppik Hair Fattener

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Toppikistis

New Member
Απ: Toppik Hair Fattener

Πάνο κακό δε νομίζω να κάνει το fattener γιατί όπως μπορείς να δεις κ στα συστατικά του που τα έχω γράψει αναλυτικά στο πρώτο μήνυμα του θέματος είναι απ'όσο γνωρίζω αρκετά ωφέλιμα για το τριχωτό της κεφαλής.
Όσο για το αν κάνει δουλειά είναι ένα θέμα το οποίο εγώ προσωπικά δεν το έχω διαπιστώσει 100% ακόμη γιατί το χω αγοράσει μεν αλλά δεν το χω χρησιμοποιήσει πολλές φορές ούτε κατ'εξακολούθηση.
Όταν το εφαρμόζεις στα νωπά μαλλιά είναι λες κ έχεις βάλει ζελέ, όμως η δουλειά του δεν είναι αυτή και ούτε αν το αφήσεις κοκκαλώνει.Οι οδηγίες λένε ότι αφού το εφαρμόσεις στη συνέχεια στεγνώνεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι κ χτενίζεσαι ως συνήθως.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athens2013

New Member
Απ: Toppik Hair Fattener

το πιστολακι ομως κανει κακο...
παρομοιο προιον ειναι το νανογκεην σπραυ.. το εχω δοκιμασει, τους δινει ενα ογκο αλλα ολα αυτα θελουν αρκετα μαλλια για να κανουν δουλεια
 

Toppikistis

New Member
Απ: Toppik Hair Fattener

Όντως πρέπει να έχεις περισσότερα μαλλιά απ'όσα έχω εγώ αυτή τη στιγμή...
Τώρα για το πιστολάκι κ εγώ νόμιζα ότι κάνει κακό αλλά νομίζω διάβασα ότι είναι μύθος αυτό, όπως επίσης κ τα καπέλα,τα κράνη,το ζελέ κτλ..
 

BLuEArMy

Member
Απ: Toppik Hair Fattener

Αυτά που λες Τοππικιστή κάνουν κακό στο μη ζωντανό τμήμα της τρίχας, δηλαδή μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο της τρίχας, να χαλάσουν τη ποιότητα και τη υφή της αλλά όχι κάτι μόνιμο στο τριχοθυλάκιο που είναι το ζωντανό τμήμα. Όσο για το Fattener ναι πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει αρκετή ποσότητα μαλλιών για να φανεί η δουλειά του..! Ας πούμε μέχρι Νorwood 3.
 

ΠΑΝΟΣ26

New Member
Απ: Toppik Hair Fattener

μετα απο 2 φορες εφαρμογης , μπορω να πω οτι ξενερωσα . βασικα στα μαλλια μου παιζει να φαινεται χειροτερα απο οτι χωρις . τεσπα . κριμα και μου αρεσε η ιδεα του fattener . ευτηχως το τοπικ κανει δουλεια .
 

sakis9282

Member
Απ: Toppik Hair Fattener

Το δοκίμασα κι εγώ με N2΄αλλά το περίμενα καλύτερο.Το δοκίμασα με βρεγμένο μαλλί και πιστολάκι αν και γράφει ότι γίνεται και σε στεγνό.Δίνει μια σκληρότητα στα μαλλιά αλλά δεν τα κάνει να φαίνονται πλούσια(όσο περίμενα) σε σχέση με το fiber.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα