Top 5 reasons i dont like chs

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Στο εν λογω αρθρο θα παραθεσω τους λογους που Chs
επηρεαζει αρνητικα τη νιρβανικη μου αυρα.

Παμε

1- Τρωει ψαρι απο τον Πειραια και νομιζει ειναι βιολογικο.

2- Το παιζει διαχειριστης στο φορουμ ενω στις σχεσεις του-ειδικα με τις γυναικες- μονο admin δεν ειναι.

3-Στην υπογραφη του κανει σχεδιακια δινοντας την εντυπωση οτι ειναι ενας 17 χρονος εφηβος που παιζει με προγραμματακια αν και προκειται για εναν μαντραχαλα που βγαζει μισθο πισω απο εναν υπολογιστη.

4- Μου δινει την εντυπωση οτι αισθανεται τακτοποιημενος με το να παρακολουθει καθε μερα το φορουμ περιμενοντας τη λυση χωρις ομως να θελει να βγει απο αυτη την υπνωτικη κατασταση ,να λαβει δραση και να προσφερει στην κοινοτητα.

5- Νομιζα οτι ειχα 5 λογους αλλα τελικα τεσσερις ειναι.Δεν θα κατσω να σκασω για να του βρω και πεμπτο κακο.

Σας ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rafahl

Member
xaxaxxaxa αντιλαμβανομαι το χιουμορ σου φιλε ,αλλα περα απο τη πλακα o chs είναι ένας από τους καλύτερους moderator που εχουμε.

xk

Active Member
λυδιε νιωθεις το τσουναμι θετικων συναισθηματων που κατακλυζει αυτη τη στιγμη ολο σου το ειναι?εγω το στελνω...:heart:

αστο να σε παρει μακρια..στα παρα μερη...εκει που δεν υπαρχουν φασιζουσες εξουσιες,εκει που δε μπορει να σε βλαψει κανεις...

http://www.youtube.com/watch?v=W74DSSTaIuU

gianniskritikos2

Active Member
μου ειναι αδυνατο να δεχθω οτι ο λυδιος δεν τρολλαρει και οτι ολα οσα λεει τα πιστευει (επηρεασε αρνιτικα την νιρβανικη μου αβρα .... μιλαμε για καθαρο τρολλ αν οντως τα πιστευει οσα λεει τοτε καλυτερα να μην βγαινει και απο το σπιτι του πριν απο καποιες θεραπειες απο ψιχολογο... ο κοσμος εξω θα τον κοροιδευει... πραγματικα λυδιο κοψε την πλακα... δεν μπορω να δεχθω οτι τα πιστευεις τα οσα λες και οσα κανεις μιλαμε για παραληρημα ... ο chs γαμαει γιατι ειναι γαματος!.
και το που σου επετρεψε μετα απο τοσα μπαν σε παραπολους κωδικους σου να βγεις και να αρχισεις παλι να μιλας με αλλο κωδικο γνωριζοντας σε αλλα λεγοντας σου οτι μπορεις να μιλας αλλα προσεχε... και μονο αυτο πρεπει να το εκτημας αλλα απο οτι φενεται ο καθαρος αερας και τα λαχανικα θαμποσαν το μυαλο σου τραβα σε καμια ταβερνα να φας κανα παιδακι να στρωσεις.

top επιχειριμα μετα απο αυτο κανεις δεν θα συμπαθει τον chs:τρωει ψαρι απο τον πειραια και νομιζει ειναι βιολογικο (νομιζω οτι ο τυπος πραγματικα ειναι ενα τρολλ και τιποτα αλλο.)

Chs

Μέλος του προσωπικού
Λύδιε αισθάνομαι βαθύτατα συγκινημένος που έκανες κίνημα για πάρτη μου.. Πραγματικά.. τρέμω από συγκίνηση, δεν ξέρω ... δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω που να είναι ισάξιο με αυτό που έκανες για εμένα..
Μόνο ένα φτωχό BAN έχω να σου δώσω.. και απεριόριστη αγάπη στα λόγια σου για εμένα.

Όσο για τους top 5 λόγους, να σου πω πως δεν έχεις κανέναν.. απλά έχεις ψυχολογικά προβλήματα και επειδή δεν γίνεται το δικό σου κάνεις ότι κάνεις.. εγώ στο ξανά λέω.. Ασχολήσου με καμιά κοπέλα να ξεκολλήσει ο στρόφαλος στο κεφάλι σου.. Εσύ δεν με ακούς.. :/

@xk Kαλα τα λες φιλε .Απλως θελω να σου δωσω μια συμβουλη.
Το αβαταρ σου δειχνει μια υπερευαισθησια στο γυναικειο φυλο με την εννοια του οτι βλεπεις μια γυναικα σαν σεξουαλικο παιχνιδι.Αυτο δεν ειναι κακο!

ΟΜΩΣ παρατηρω οτι οσο πιο απεχω απο τον αυνανισμο τοσο παρατηρω διαφορετικα συναισθηματα απεναντι σε κοπελες. Αυτη που μου φαινοταν γκκομεναρα τωρα θα μου φανει σαν μια αλλη κοπελα,που εχει τη δικη της ζωη.Οχι απλως ενα σεξουαλικο παιχνιδι στο οποιο εχω εναποθεσει τις σεξουαλικες φαντασιωσεις μου.

Με λιγα λογια προσπαθησε το για να κατααβεις τι εννοω.
Καταφερα 17 μερες αλλα δυστυχως εκανα relapse αν και το ειχα χαλαρα.Τωρα ειμαι στην 6 μερα.Επισης εαν εχεις στυτικο προβλημα,αυτο παυει να υπαρχει και με τις κοπελες η επαφη ειναι πιο φυσικη απο νωριτερα.
Α θα δεις και μειωμενο shedding.

@γιαννη κρητικο . Ρε φιλε πως να σου απαντησω τωρα.
Να πεις οτι ηταν καλοκαιρι και ησουν πιωμενος απο τα ρακια οπως κανετε εκει κατω με 50 βαθμους κελσιου ,τοτε θα το εκανα.

Απλως να σημειωσω οτι ειμαι τρολλ μονο απεναντι σε ατομα οπως ο chs και ακης και μαλλουμπας.Γιατι δεν μου αρεσει η φιλαρεσκεια και αυταρεσκεια τους.Σα να αυτοικανοποιουνται απο τις υποθετικες τους αρετες.
Το ψαχνω το ζητημα και πειραματιζομαι με αρκετα πραγματα.
Παντως να σου δωσω συγχαρητηρια για το βουρτσισμα και το μασαζ που κανεις καθε μερα.

@Chs στα ειπα ολα.Φιιιιιιλα με τωρα.

www.youtube.com/watch?v=TSoDj9mD60k

Ενα πραγμα πρεπει να μαθεις στο ιντερνετ.Ποτε να μην παιρνεις κατι προσωπικα.

Atermon

Member
Κάνε ένα καινούριο καθαρό account και συμμέτεχε κανονικά στο forum, όπως και πρώτα. Δεν χρειάζεται να θες να πάρεις "εκδίκηση" για παλιότερα bans. Οι mods πραγματικά δεν έχουν τίποτα προσωπικό με κανέναν και απλά κάνουν ban όσα θεωρούν επικίνδυνα για την κοινότητα. Ένα που θυμάμαι εγώ με τα πορτοκάλια, αν κάποιος πολύ απελπισμένος με την τριχόπτωσή του σε άκουγε και έτρωγε μόνο πορτοκάλια για δύο μήνες, θα ήταν στο άλλο κόσμο τώρα ή στην καλύτερη με μόνιμα κουσούρια στην υγεία του. Πάνω σε κάτι τέτοια πατάει τον ban, κι όχι επειδή δε γουστάρουν τη φάτσα σου που δεν την έχουν δει ποτέ ή ότι θέλουν να ασκήσουν εξουσία από βίτσιο.
Ξεκίνα με ένα νέο account από το 0 και θα δεις ότι δε τρέχει κάστανο με σένα προσωπικά. Αρκεί πάντα τα posts σου να είναι μέσα στους κανόνες του forum.

Chs

Μέλος του προσωπικού
say_no_to_masturbation είπε:
Ενα πραγμα πρεπει να μαθεις στο ιντερνετ.Ποτε να μην παιρνεις κατι προσωπικα.

Μα αυτό εννοείται.. και ότι και να λες - γράφεις, εγώ δεν σου κρατώ καμιά κακία :D Εσύ μάλλον πρέπει να το καταλάβεις και να μην παίρνεις κάτι επί προσωπικού.

Απλά.. δεν γίνεται να συμμετέχεις στο forum και τελείωσε.. Σου δόθηκαν ευκαιρίες να συμμετέχεις νορμαλ όπως όλοι, αλλά εσύ επέλεξες να συνεχίσεις να λες ότι να ναι και να επιβάλεις τις γνώμες (φρικαλέα πράγματα) μέσα από τα γραφόμενα σου. Μόλις λοιπόν είδες ότι δεν περνάει το δικό σου, άρχισες να τρολλάρεις κάθε λίγο και λιγάκι.

Anyway, όσο trolling και να κάνεις, όσους λογαριασμούς και να κάνεις, εδώ δεν θα είσαι. Μόνο αν σκεφτείς 2 πράγματα μέσα στο αεροπαρμένο σου κρανίο και αποφασίσεις πραγματικά να έρθεις στα λογικά σου, τότε το ξανά συζητάμε. :)

Άκης

Administrator

anti_chs_movement είπε:
Στο εν λογω αρθρο θα παραθεσω τους λογους που Chs επηρεαζει αρνητικα τη νιρβανικη μου αυρα.

Ρε κουφ@λα, ομολόγησε, μήπως κρυφογουστάρεις τον chs και την βρίσκεις με το να σε ban-άρει; Πραγματικά το να κάνεις νέα emails για να δημιουργήσεις νέο account (και σε όλα τα ποστ σου αναφέρεσαι συνεχώς στον chs), εμένα προσωπικά θα με κούραζε στα 2-3 account.
:12m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης είπε:

anti_chs_movement είπε:
Στο εν λογω αρθρο θα παραθεσω τους λογους που Chs επηρεαζει αρνητικα τη νιρβανικη μου αυρα.

Ρε κουφ@λα, ομολόγησε, μήπως κρυφογουστάρεις τον chs και την βρίσκεις με το να σε ban-άρει; Πραγματικά το να κάνεις νέα emails για να δημιουργήσεις νέο account (και σε όλα τα ποστ σου αναφέρεσαι συνεχώς στον chs), εμένα προσωπικά θα με κούραζε στα 2-3 account.
:12m:

χαχαχαχαχαχαχα καλό!!!
Ενας ερωτας γεννιέται!!!:heart:

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ρε λέτε να του τη δίνω? :spank Άκου "φίλαμε τώρα" ρε οοουυυυστ :rifle

Μαζευτείτεεεεεε ρε... θα μας βγει και το όνομα :2m:

hairlosscursed

Well-Known Member
Ας βρεθει κατι καλο και συντομα γιατι βλεπω και ξεφευγει η κατασταση.
Η φαση αρχιζει να μου θυμιζει κατι σαν 10η Εντολη και Κοκκινο κυκλο....

Chs

Μέλος του προσωπικού
hairlosscursed είπε:
Ας βρεθει κατι καλο και συντομα γιατι βλεπω και ξεφευγει η κατασταση.
Η φαση αρχιζει να μου θυμιζει κατι σαν 10η Εντολη και Κοκκινο κυκλο....

Να είμαι ρεαλιστής; Οκ πρέπει..

Αυτά που φοβάσαι δυστυχώς θα γίνουν πραγματικότητα.. Τίποτα δεν θα βγει όπως δεν βγήκε δεκαετίες και δεκαετίες τώρα.. το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρουμε, το μάθαμε στην τελική να το πω έτσι. Και απλά στον ίδιο παρανομαστή.. ένας φαύλος κύκλος.

hairlosscursed

Well-Known Member
+1
Ειδικα εγω αυτο το εμαθα the hardest way.
Απλα ανησυχω ωρες ωρες με την ελειψη προοδου.και φυσικα εννοω την πραγματικη ελειψη προοδου στον χωρο και οχι λυσεις που βρεθηκαν τυχαια,βλεπε φινα-μινοξ αλλα λυσεις-προσεγγισεις απο μελετες οργανωμενες με πραγματικη προοπτικη εστω σε πολυ μικρα βηματα.
Δυστυχως βλεπω κατσαπλιαδες τυπου σοβαρων επιστημονων που βγαινουν και κανουν δηλωσεις πυροτεχνημα με αποτερους παρασκηνιακους εμπορικους σκοπους και αοριστο βαθος χρονου που τελικα μονο τα ποντικια βγαινουν κερδισμενα και εμεις απλα χανουμε τα χρονια μας.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα