To ανοσοποιητικό σύστημα βασική αιτία της διάχυτης τρι

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: To ανοσοποιητικό σύστημα βασική αιτία της διάχυτης

το εχω ξανα αναφερει και σε αλλη ενοτητα,το γραφω και εδω,η κυκλοσπορινη αλληλεπιδρα με πολλα φαρμακα,αλληλεπιδραση στην περιπτωση μας σημαινει οτι οταν ερθουν σε επαφη οι δυο ουσιες θα εξουδετερωσει η μια την αλλη και θα μετατραπουν σε νερο,λιγα φαρμακα που μου ερχονται τωρα ειναι σπιρονολακτονη,τρετινοινη,κετοκοναζολη,προγεστερονη,κορτιζονη και καμια δεκαρια ακομα.
οσοι χρησιμοποιησετε κυκλοσπορινη ριξτε μια ματια στις αλληλεπιδρασεις αλλων φαρμακων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

Blindfold είπε:
Εμπεγμοί, διαστρεβλώσεις και εξυπνάδες δεν είναι αποδεκτά σε άρθρα που έχω ξεκινήσει τουλάχιστον εγώ. Δεν παροτρύνουμε κανέναν να πάρει φάρμακα παρα την θέλησή του. Ο καθένας κάνει ο,τι κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του -είτε μιλάμε για φίνα, είτε για μινοξιδίλη, είτε για σπίρο, είτε για τοπική λεμονάδα. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος για το τι θέλει να δοκιμάσει ο άλλος και οι κοροϊδίες καλό θα είναι να σταματήσουν.

WTF !!!!
τι της είπα της κοπέλας μωρέ καλή τύχη με την θεραπεία της της είπα......
Blinfold έλεος..... αν νομίζεις οτι εμπαίζω και κοροϊδέυω την kkathi νομίζεις λάθος και καλό θα ήταν να το ξαναδιαβάσεις .............
και θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις......
άντε με τον κάθε πικραμένο εδω μέσα...............

tatini

New Member

xDante είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=2843.msg50876#msg50876 date=1302360070]
Εμπεγμοί, διαστρεβλώσεις και εξυπνάδες δεν είναι αποδεκτά σε άρθρα που έχω ξεκινήσει τουλάχιστον εγώ. Δεν παροτρύνουμε κανέναν να πάρει φάρμακα παρα την θέλησή του. Ο καθένας κάνει ο,τι κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του -είτε μιλάμε για φίνα, είτε για μινοξιδίλη, είτε για σπίρο, είτε για τοπική λεμονάδα. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος για το τι θέλει να δοκιμάσει ο άλλος και οι κοροϊδίες καλό θα είναι να σταματήσουν.

WTF !!!!
τι της είπα της κοπέλας μωρέ καλή τύχη με την θεραπεία της της είπα......
Blinfold έλεος..... αν νομίζεις οτι εμπαίζω και κοροϊδέυω την kkathi νομίζεις λάθος και καλό θα ήταν να το ξαναδιαβάσεις .............
και θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις......
άντε με τον κάθε πικραμένο εδω μέσα...............
[/quote]

Η επισήμανσή μου έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους, γι'αυτό και όπως είδες δε σε αναφέρω πουθενά -σε αντίθεση με εσένα που με χαρακτηρίζεις πικραμένο και μου ζητάς να ανακαλέσω κιόλας.

Ο Soralteno είπε ότι δεν γνώριζε καν την ύπαρξη υγρού για τοπική χρήση (γι'αυτό που συζητάμε ευθύς εξαρχής, καθώς έχουμε αποκλείσει την εσωτερική λήψη για την τριχόπτωση) και άρα οι "ανησυχίες" σου για το αν η Κάθι γίνει μπαμπουίνος είναι ανούσιες και περισσεύουν. Ξαναδιάβασε την απάντηση του ίδιου του Soralteno.

xDante

Member

καταρχήν ήδη έχω ποστάρει νωρίτερα στο ''άρθρο'' που τόσο πολύ καταφτάνεσαι ''προληπτικά'' να προστατέψεις (και καλά) σε μένα αναφερόσουν και απλά δεν έχεις το θάρρος να ανακαλέσεις και λες οτι να ναι με μαλλιά για να τα συμαζέψεις .....

απο εκεί και πέρα ερώτηση έκανα αν κάνει η κυκλοσπορίνη για τις γυναίκες γιατί ο Σολαρεντο ανέφερε οτι όταν έκανε την αγωγή γινόταν αρκούδα (ανέφερα οτι έπαιρνε χάπι) ... ούτε είπα στην κάθι οτι θα γίνει μπαμπουίνος αυτά τα συμπεράσματα είναι δικά σου και μόνο.....

για το αν οι ανησυχίες μου είναι ανούσιες και περισσέουν δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις ούτε εγώ ούτε κανείς καθώς δεν έχει εφαρμόσει καμια κοπέλα κυκλοσπορίνη τοπικά μέχρι στιγμής ......

επίσης τα άρθρα που ποστάρεις είναι για να διαβάζουν όλοι και να ποστάρουν ΟΛΟΙ τις απόψεις τους, ερωτήσεις τους αν εσύ θέλεις τώρα να κάνεις ένα κλειστό θέμα μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις απο τους αντμιν να σου φτιάξουν ένα ................

χούντα στο φόρουμ αυτό δεν έχω δει μέχρι στιγμής και για αυτό το λόγο γράφτηκα απο εκεί και πέρα αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου ανέφερε το μου και δεν θα ξαναποστάρω σε άρθρο σου γιατί σε ενοχλεί η παρουσία μου και άσε τις προλήψεις και τις ιστορίες........

tatini

New Member

xDante, τελείωσε το θέμα. Εάν έχεις να προσθέσεις κάποια πληροφορία από ιατρικές μελέτες και έρευνες μπορείς να το κάνεις και να συζητήσουμε πάνω σε αυτά. Οι προσωπικές σου κρίσεις σε ό,τι αφορά φάρμακα/θεραπείες που δεν έχεις δοκιμάσει δε μας αφορούν.

xDante

Member

Blindfold είπε:
xDante, τελείωσε το θέμα. Εάν έχεις να προσθέσεις κάποια πληροφορία από ιατρικές μελέτες και έρευνες μπορείς να το κάνεις και να συζητήσουμε πάνω σε αυτά. Οι προσωπικές σου κρίσεις σε ό,τι αφορά φάρμακα/θεραπείες/μελέτες δε μας αφορούν.

εαν έχω να προσθέσω κάτι για το θέμα να είσαι σίγουρος οτι θα το κάνω χωρίς να περιμένω παρότρυνση απο εσένα.........

δεν έκανα καμία κριτική και μην γενικεύεις ...ρώτησα κάτι και εσύ αφού δεν ξέρεις μπορούσες απλά να μην απαντήσεις και τόση ώρα αναλώνεσαι με πολιτικές προστασίας του άρθρου σου απο εμένα ......

δεν έκανα καμία προσωπική κρίση αν έχεις διαβάσει τι έγραψα.....

Οι προσωπικές σου κρίσεις σε ό,τι αφορά φάρμακα/θεραπείες/μελέτες δε μας αφορούν.

το δεν μας αφορούν θα το εκλάβω ως μια προσπάθεια να κάνεις κάποιους να νουθετήσουν την όποια αντίληψη έχεις για τα γραφόμενά μου (αν ήταν ενικός ''με αφορούν'' θα σου έλεγα με γεια σου με χαρά σου) απο εκεί φαίνεται οτι έχεις πρόβλημα με αυτά που γράφω και αρνείσαι να το παραδεχθείς ......

tatini

New Member

xDante, τελείωσε το θέμα (2). Σταμάτα να χαλάς το thread.

crossfire

Well-Known Member

Η θεωρια οτι η διαχυτη αλλωπεκια ωφειλεται στο γεγονος οτι το ανοσοποιητικο συστημα αναγνωριζει ως ξενους τους θυλακες της τριχας και τους επιτιθεται με αποτελεσμα να τους ριχνει,δεν πρεπει να απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα.Στεκει....και πολυ μαλιστα

kkathi

Member

Παιδιά εχω στενοχωρεθεί που το θέμα εχει πάρει διαστάσεις αντιπαράθεσης δίχως να υπάρχει ουσιαστικός λόγος!
Παρακολουθώ πολύ στενά τις δημοσιεύσεις και τις θέσεις και των δυό σας γιατί έχω εκτιμήσει ότι υπάρχει και το επίπεδο και η καλή διάθεση για εξεύρεση της λύσης του κοινού μας προβλήματος! Επίσης έχω αξιολογήσει οτι υπαρχει και απο τους δύο η διαθεση να υποστηρίξετε νέα μέλη του Forum, καθώς συχνά φιγουράρουν τα ψευδώνυμά σας κάτω από ενα νέο θέμα ή νεο μέλος που καλεί σε βοήθεια.
Αντιλαμβάνομαι οτι ο φίλος XDante έκανε μια επισήμανση με αφορμή εμένα εκφραζοντας τον προβληματισμό του αναφορικά με τη χρήση- εφαρμογή της κυκλοσπορίνης σε γυναίκες. Δεν ήταν προσωπικό! Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον το πειραμά του και ευελπιστώ στα καλύτερα...
Φιλε μου Blindford ήσουνα απο τα πρώτα μελη του Forum αυτού που με υποδεχτηκαν με μεγάλη ανθρωπιά και μια ζεστασιά που τη θυμάμαι και συγκινούμαι!!! Ακόμη και τώρα που τα "βάζεις " με τον XDante, φαίνεται η ποιότητα που έχεις ως άτομο, η ευαισθησία και οι καθαρές σου αξίες. Να είσαι καλά!!
Είναι στ΄αλήθεια καταστροφικό να κλείσουμε το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μας. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε και ο καθένας μας μπορεί να βάλει έστω και τυχαία το δικο του λιθαράκι σε αυτο τον κοινό αγώνα.
Περιμένω το θέμα να κλείσει εδώ και μετά το Πάσχα θα σας πω τις αποφάσεις μου
Ps (Aν και δε γνωριζόμαστε δε ξέρετε ποσο πολύτιμοι μου είστε)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@kkathi συμβαίνουν αυτά ακόμη και στα καλύτερα φόρουμ ;). Εντάξει, και να είπαν μερικές παραπάνω κουβέντες ο καθένας δεν το έκαναν από κακία, και οι 2 τους όπως και οι περισσότεροι εδώ για τον ίδιο σκοπό γράφουμε, για να βοηθηθούμε και να βοηθήσουμε. Και εγώ παλιότερα με τον blindfold κοντέψαμε να "σκοτωθούμε" με την συζήτηση για τα φυτικά σαμπουάν αλλά τώρα είμαστε οκ. Όπως θα είναι πιστεύω και με τον xdante. :beerc

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Feni και kkathi ευχαριστώ για τα λόγια.

Δοθείσης της ευκαιρίας να πω το εξής: έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάσταση των μαλλιών μας. Το τελευταίο πράγμα που περιμένω, λοιπόν, και νομίζω όχι μόνο εγώ, είναι να ακούγονται από και προς πάσα κατεύθυνση θα γίνεις μπαμπουίνος/θα μείνεις ανίκανος/θα βγάλεις λέπια. Καλώς ή κακώς εδώ έχουμε έρθει για να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να μάθουμε πράγματα και να νιώσουμε καλύτερα που επικοινωνούμε με κόσμο που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και όχι για να κράζουμε ο ένας τον άλλον για τις θεραπείες που ακολουθεί. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την τριχόπτωση με φάρμακα που έχει αποδειχτεί ότι δουλεύουν γιατί οι περισσότεροι έχουμε δοκιμάσει τα μύρια φιδέλαια και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις προϋποθέτει πειραματισμούς. Προσωπικό δεν έχω τίποτα φυσικά με τον xDante, ούτε με κανέναν εδώ μέσα, δεν έχω να χωρίσω κάτι. Το μόνο που ζητάω είναι λίγο σεβασμό στην ψυχολογία του άλλου -εάν εδώ μέσα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, τότε δεν μπορεί να μας καταλάβει κανείς.

xDante

Member

Εγώ πάντως δεν κοροιδεψα κανέναν ούτε είχα τέτοιο σκοπό.....

gezira

Member

Πολυ σαπουνοπερα βρε παιδια..!! Χιουμορ εκανε ο ανθρωπος (xDante), (και οποιος διαθετει αρκετο χιουμορ ως τετοιο το εξελαβε). Τι χωριζεστε σε στρατοπεδα - ελεος!! Ουτε ερωτευμενο ζευγαρι δεν τσακωνετε ετσι!! Μην ξεχνατε ποτε, πως το υπερτροφικο Εγω προκαλει επισης τριχοπτωση, μαλιστα και στους αλλους!! Αντε συνεργαστειτε αγαστα ολα τα καλοπαιδα εδω μεσα, με γονιμα (αντ)επιχειρηματα, μπας και βρουμε καμμια ακρη! Να σας καμαρωνουμε...ειρηνικα κι εμεις που σας συμπαθουμε ολους! ;)

vag25

Well-Known Member
μπα ειναι μαζι με τον παιδικο του ερωτα? πως και δεν απερριψε η κοπελα στα 13(!) χωρις μαλλια?

μαλλον θα ειχε λεφτα αυτος στα 13 και πορσε!

not!

Μαλλον θα ηταν ασχημη!

not!

Mαλλον θα ειναι θεμα συνηθειας

not!(γιατι ηταν χώρια για πολλα χρονια και παντρευτηκαν το 2013)
:D

Τελευταία επεξεργασία:

no_more_hair

New Member
μπα ειναι μαζι με τον παιδικο του ερωτα? πως και δεν απερριψε η κοπελα στα 13(!) χωρις μαλλια?

μαλλον θα ειχε λεφτα αυτος στα 13 και πορσε!

not!

Μαλλον θα ηταν ασχημη!

not!

Mαλλον θα ειναι θεμα συνηθειας

not!(γιατι ηταν χώρια για πολλα χρονια και παντρευτηκαν το 2013)
:D

Απλα ηταν τυχερος επειδη επεσε στην εξαιρεση.Οι περισσοτερες εμφανιση κοιτανε,οποτε διχως μαλλι εχεις ενα σοβαρο μειονεκτημα και μπορεις να απορριφθεις πολυ ευκολα.Ο μονος τροπος για να το σωσεις ειναι να εχεις μπλα μπλα,αλλα αν εισαι φαλακρος και δεν το κατεχεις στα λογια την εχεις βαψει.

Warp

Member
Και εγω πιστευω οτι η λυση βρισκεται στα ανοσοκατασταλτικα. Παρομοια αποτελεσματα εχω δει και με το Xeljanz. Αλλα μεγαλο το ρισκο για τετοια φαρμακα..

vag25

Well-Known Member
Απλα ηταν τυχερος επειδη επεσε στην εξαιρεση.Οι περισσοτερες εμφανιση κοιτανε,οποτε διχως μαλλι εχεις ενα σοβαρο μειονεκτημα και μπορεις να απορριφθεις πολυ ευκολα.Ο μονος τροπος για να το σωσεις ειναι να εχεις μπλα μπλα,αλλα αν εισαι φαλακρος και δεν το κατεχεις στα λογια την εχεις βαψει.

Ειναι πολυ τυχερος φιλε μου οπως και οι καραφλοι που απεχουν απο το forum, γιατι απλα ζουν κανονικα εκει εξω και ξερουν οτι δεν ισχυουν αυτα που λες...
Εδω μεσα ειμαστε η συντριπτική μειοψηφία αποτελουμενη απο τους περισσοτερο προβληματικους εκει εξω, στο θεμα ανασφαλειας. Και εγω. Για να ξερουμε και τι λεμε.

Δεν υπαρχει καμια τυχη, ουτε μπλα μπλα. Μετροσεξουαλ ''Κλαψες'' δεν θελουν. Εκει χανεις στα ματια της και οχι απο τα μαλλια, στο υπογραφω.

Εκτος αν μιλαμε για χαζουλες, iq ραδικιου που προσλαμβανουν μπογιατζη για να πεσουν για υπνο....
Οι κοπελες με καποιο επιπεδο δεν κοιτανε ΚΑΘΟΛΟΥ τις τριχες.
οσο θεες και να ειναι.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα