The *BIG 5*

panosmar

New Member
BIG 5

___________________________________________________________________________________________________________________
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να ξεκινήσω μαζί με τη μινοξιδίλη που ήδη κάνω χρήση και ορισμένα συστατικά τα οποία ορισμένα τα χρησιμοποιούμε ήδη και ξέρουμε ότι βοηθάνε. Μια θεραπεία για την οποία έμαθα πολύ πρόσφατα ονομάζεται big5 και περιλαμβάνει τα εξείς:

1. minoxidil 5%
2. folligen
3. avodart topical solution (recipe made) η revivogen
4. cetirgen topical solution (recipe made)
5. spironolactone (recipe made)

Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω εγώ στη δικά μου εκδοχή της θεραπείας είναι:

1. minoxidil 15% (sensitive)
2. folligen
3. propecia 1% topical solution (το οποίο παρήγγειλα από γνωστό μας site και θα το εμπλουτίσω με 4 sofgels avodart)
4. cetirgen topical solution (handmade)
5. Spironolactone 2% (το οποίο το παρήγγειλα απο γνωστό μας site)

Ένας γνωστός μου το κάνει εδώ και 1.5 μήνα και μου είπε ότι το έψαξε σε ξένα φόρουμ και είναι 4 φορές καλύτερο από τη solo μινοξ. Εγώ δεν έχω δει κάποια ουσιώδη διαφορά στα μαλλιά του και λογικό μου φαίνεται αφού θα πρέπει να περάσει ένα εύλογο διάστημα ακόμη.
Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι για να μπορούν να απορροφηθούν καλά όλα αυτά πρέπει να ψεκάζονται διαφορετικές χρονικές περιόδους της ημέρας και να μένουν για κάποιο διάστημα. Η μόνη ώρα όμως που μπορώ να τα βάζω είναι το βράδυ λίγες ώρες πριν κοιμηθώ. Λέτε να έχει κανα αποτέλεσμα όλο αυτό καλύτερο από τη solo μινοξιδίλη λαμβάνοντας υπόψη το θέμα της ώρας εφαρμογής, έχει κάνει κανείς εδώ κάτι παρόμοιο με αυτά τα συστατικά?


να σημειώσω ότι το site που παρήγγειλα τα προϊόντα είναι αυτό
http://genhair.com/
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
φιλε μου προσωπικη μου αποψη εμενα δεν μου εκανε τιποτα η 15 μινοξ αλλα εβαζα αλλη μαρκα δεν θυμαμαι ομως ποια γιατι περασε καιρος.τωρα εσυ δοκιμασε και μακαρι να σε δουλεψει
 

kwsths

Member
ρε φιλε ωραιο σχεδιο αλλα πως θα το εφαρμοσεις? πρεπει να σαι οολη μερα σπιτι και να βαλεις συγκικριμενες ωρες π θα ψεκαζεσαι με καθε διαφορετικο για να απορροφηθει.. θα ναι ολη σ η ζωη ενα ψεκασμα! μπορεις να το κανεις αυτο? αν δουλευεις απο το σπιτι ναι αλλιως..
 
Μπλουζα