Terranova prostate support

Ρε παιδες ψαχνοντας στο νετ επεσα σε αυτο http://www.fisiokinesis.gr/mens-health/prostate-support.html?gclid=CMeQ0p7Rlb4CFaoewwodWnUA9g
τι λετε για oral θα κανει δουλεια αντι για χαπια , λετε να εχει και παρενεργειες η ειναι μουφα .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Αφορά τον προστάτη. Όταν εννοείς αν κάνει δουλειά, εννοείς στο μαλλί; Αμφιβάλλω, δοκίμασε καλύτερα κάποιο προϊόν τσουκνίδας, μιας και αυτό είναι το καλύτερο συστατικό του συγκεκριμένου προϊόντος.
 
γιατι ρε ακη να μην κανει στο μαλλι , εκτος και αν δεν κανει αυτα που υποσχεται ,οπως μειωση της dht και μειωση στο ενζυμο 5α.
το προσκαρ αυτο δεν κανει ?
 

Άκης

Administrator
Δεν δουλεύουν όλοι οι μηχανισμοί το ίδιο, όπως πχ με το saw palmetto. Να μην κοιτάζεις για "DHT blocker" τόσο, όσο για 5ar2 blocker, παρότι ακούγεται το ίδιο, δουλεύουν αλλιώς. Τα περισσότερα από αυτά τα βότανα συνήθως μειώνουν την DHT μόνο στον προστάτη και την αφήνουν στο υπόλοιπο σώμα, σε αντίθεση με την φιναστερίδη για παράδειγμα να την κόβει "μαχαίρι" από όλο το σώμα.
Από το παραπάνω προϊόν, αν κάνει κάτι δουλειά είναι ίσως η τσουκνίδα και η φραγκοσυκιά, αλλά δεν ξέρω με βεβαιότητα.
 
ακη τσουκνιδα εννοεις μια χουφτα σε μπρικι με νερο βρασιμο και μετα το πινουμε οπως το τσαι ?
 

Άκης

Administrator
Και έτσι αλλά και σε άλλες μορφές μπορείς να την λάβεις, πχ σε χάπι.
 
παντως σε σαμπουαν που την βαζω μου αφηνει το μαλλι πολυ γαματο. τι αλλο θα βαλουμε στο μαλλι μας το φελεκι μου .
μου φαινεται μεχρι και το σπερμα μας θα βαλουμε σε λιγο , τωρα που το σκεφτομαι τοσα συστατικα και βιταμινες εχει.....και εχει και τεστοστερονη οποτε αμα την βαλουμε αυτουσια στο κεφαλι αντιστρεφουμε την κατασταση μετατροπης προς τα μεσα και φευγει η dht απο το κεφαλι πςςςςςςςςςςς τι ειπα το ατομο !!!
τρολ στο θεμα μου ,αυτα ειναι .
 
Μπλουζα