Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Smp κάνεις ;.οποιος του αρεσειτο τατου κ η ζωγραφικη το link μου insta. @Konstantinos_dermatas
Ε τότε θα πάω σε άλλον ..,Ti ειναι το smp
ΧαχαχαχΕ τότε θα πάω σε άλλον ..,![]()
Το ένα στο κεφάλι σου φαντάζομαι για να μην φαίνεται το χάλι που σου έκανε η HDC.Εγω έχω 7 πάνω μου.
Ωραίος σε βρήκα σε έστειλα και add άλλα είσαι από Αθήνα.
Τι εξυπναδα ειναι αυτη;Το ένα στο κεφάλι σου φαντάζομαι για να μην φαίνεται το χάλι που σου έκανε η HDC.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραία μου άρεσε...ναι στείλεΠως σου φαινεται η δουλεια μου,john.;αμα θες φολοουερς πες μ ν σε κανω
Τι εξυπναδα ειναι αυτη;
Για να μην πω τι μ@λ@κι@ ειναι αυτη που εγραψες...ετσι για να ταιριαζει με το παρατσουκλι σου.
Ο φιλος john απο NW 5-6 απεκτησε μια ικανοποιητικη εικονα...τωρα, αν εσυ θελεις να το παιζεις εξυπνακιας, τοτε δικο σου ειναι το προβλημα.
John δουλευεις στην hairclinics οποτε θα ξερεις.fτο finasteride jel που πουλαει η hairclinics.γιατι εχει τοσο μεγαλο πσοσοστο finasteride2.5% ενω το ιδανικο ειναι 0.1%
Και θα κάνω και δεύτερη σε λίγα χρόνια,θέλω να εξαντλήσω το θέμα εμφύτευση αδερφέ,αν δεν τα βάλω όλα δεν θα ησυχάσω.Το σκέφτομαι για HDC εσύ είσαι ευχαριστημένος??Αν κρίνω από την φωτογραφία στο προφίλ σου πρέπει να είσαι.Λυπάμαι άπλα γιατί είναι και ο ίδιος παθών έκανε στην dhi είδα πριν το νήμα του.
Αν νιώθει καλά με αυτά που λέει ας τα λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Και θα κάνω και δεύτερη σε λίγα χρόνια,θέλω να εξαντλήσω το θέμα εμφύτευση αδερφέ,αν δεν τα βάλω όλα δεν θα ησυχάσω.Το σκέφτομαι για HDC εσύ είσαι ευχαριστημένος??Αν κρίνω από την φωτογραφία στο προφίλ σου πρέπει να είσαι.
Και θα κάνω και δεύτερη σε λίγα χρόνια,θέλω να εξαντλήσω το θέμα εμφύτευση αδερφέ,αν δεν τα βάλω όλα δεν θα ησυχάσω.Το σκέφτομαι για HDC εσύ είσαι ευχαριστημένος??Αν κρίνω από την φωτογραφία στο προφίλ σου πρέπει να είσαι.
Δεν ανέβασα γιατί δεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο και θα σου πω το γιατί.Τι αποτέλεσμα πήρες τελικά γιατί νομίζω δεν τοποθέτησες φωτογραφίες με το ολοκληρωτικό αποτέλεσμα.