Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Μπραβο ρε ταζ. Μια χαρα σου πηγε. Βαλε και μια φωτο πανοραμικη να φανει η φυτρωση σε ολο το κομματι της μμ.
Βλεπεις καποια διαφορα με τα πισω μαμα μαλλια σε θεμα πυκνοτητας;

dimitris50423

Well-Known Member
Μπραβο ρε ταζ. Μια χαρα σου πηγε. Βαλε και μια φωτο πανοραμικη να φανει η φυτρωση σε ολο το κομματι της μμ.
Βλεπεις καποια διαφορα με τα πισω μαμα μαλλια σε θεμα πυκνοτητας;

Tasmania

Active Member
θα σου απαντησω με ειλικρινεια Δημητρη.. οταν ειναι στεγνο το μαλλι ειναι παντου τεζα στην περιοχη που μπηκανε γραφτς και δεν καταλαβαινω καποια διαφορα στην πυκνοτητα με οποιο χτενισμα και να τα κανω... οταν ειναι βρεγμενα ειναι ενα κλικ πιο πυκνη η hairline σε συγκριση με b-zone. Πανοραμικη θα ανεβασω αυριο. Νομιζω σελ 22 εχω πανοραμικη σε εξωτερικο χωρο αν θες να δεις τη φυτρωση ή αν θες μπορεις στη φωτο με το ξυρισμενο κεφαλι να δεις την πυκνοτητα ανα περιοχη...

aeratos28

Just aeratos
πολύ καλή φωτό..το θέμα φίλε tasmania είναι πως είναι όταν ειναι στεγνά τα μαλλιά...και από την στιγμή που είναι τεζα όταν ειναι στεγνα τότε είσαι τέλεια.!;) με βρεγμένα όλοι φαινονται λίγο πιο αραιοι.

aeratos28

Just aeratos
ότι και αν λαμβάνει το αποτέλεσμα του δεν έχει να κάνει με καμια αγωγή..και τα 2 αυτά σκευάσματα δεν βοηθούν καθόλου την α ζώνη κυρίως που έφτιαξε ο tasmania.

Tasmania

Active Member
@nikolakis λαμβανω φιναστεριδινη propecia brand 1mg και μινοξιδιλη (αφρο πρωι-βραδυ). Η φιναστεριδινη κυριως δινει αποτελεσματα στο crown και ευτυχως εκει με εσωσε γιατι με φρεναρε στο να προχωρησω στη 2η επεμβαση μ/μ που θα την κανω στο μελλον (υπολογιζω γυρω στα 33-35). Οσον αφορα το μπροστινο κομματι η φινα σε ελαχιστους δινει αποτελεσματα (αλλοτε θεαματικα αλλοτε καθολου). Ξεκινησα χρηση 10 μηνες πριν την επεμβαση. Δυστυχως δεν μου εδωσε μπροστα αλλιως δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια μ/μ και θα το καθυστερουσα και αλλα χρονια.... Ετσι αποφασισα να ριξω 3117 γραφτς μονο μπροστα , σε μεγεθος μιας παλαμης εκτασης πανω-κατω.

nikolakis

Well-Known Member
Εντάξει αδερφέ απο περιέργεια ρώτησα όχι για καποιο αλλο λόγο. Το αποτέλεσμα πολυ ωραίο κ πολυ φυσικό, να το χαίρεσαι κ να εισαι παντα καλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
τωρα στους 11 μηνες το μαλλι στρωνει καλυτερα απο πριν?Η ποιοτητα τριχας εγινε καλυτερη?Αλλαξε σε σενα αυτο η οτι ειχες ηδη σπαστη τριχα δεν καταλαβες διαφορα.?

Tasmania

Active Member
@John_John1 στρωνει καλυτερα φιλε...μπορω να πω οτι υπαρχει περισσοτερη ομοιογενεια στην ποιοτητα της τριχας σε συγκριση πχ με το 6μηνο... δεν υπαρχει ασυγχρονισμος πλεον ουτε στην ποιοτητα ουτε στην πυκνοτητα. Η τριχα σαν σχημα οπως τη θυμασε που βρεθηκαμε...κυματοειδης σπαστη :) Οταν ειναι βρεγμενα ολα ισια βεβαια χαχαχα

Tasmania

Active Member
ανεβαζω 4 φωτο με χτενισμα τα πισω προς τη μια πλευρα και τα μπροστινα επανω.... φυσιολογικος φωτισμος δωματιου δλδ οχι ακραιες συνθηκες. Περιπου ετσι ειμαι στην καθημερινοτητα μου σε σχεση με την πυκνοτητα και το πως δειχνει το αποτελεσμα. Θα ανεβασω στη συνεχεια και με διαφορετικα styling και σε εξωτερικες συνθηκες.

free screen capture software

leas

Well-Known Member
μπράβο ρε μάγκα τας να χαίρεσαι το αποτελεσμά σου.,ρε φίλε επειδή ηλικιακά είμαστε κοντά και εγώ κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θέλω να κάνω μμ αλλά αυτό που με σκαλώνει είναι το ότι η αραίωση θα συνεχίζει και είμαι ακομα 25 θα ήθελα να ρωτήσω και εσένα και τον dance μιας και σχολίασε,, το πλάνο με την φίνα ποιο είναι; να παίρνεις για όλη σου την ζωή και αν βγάλεις στν πορεία sides; ψάχνω ρωτάω παντού και πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτο το φάρμακο..σε είχα ξαναρωτήσει εσυ ώς τώρα δλδ δεν έχεις το παραμικρό side και απλα ξεκίνησες κανονικα το 1mg. Η μακροχρόνια χρήση του χαπιού αυτού δεν σε τρομάζει.,,.
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κατακρίνω αυτό που κάνει αντιθέτως,, αλλα το πρόβλημα με τα μαλλιά μου έχει αρχίσει να με τυρανάει στην κυριολεξία και βλέπω την περιπτωση σου και παίρνω θάρρος αλλα αυτό με το φαρμάκι δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.,

Tasmania

Active Member
αν και το εχω ξαναπει η επαναληψη ειναι η δυναμη της μαθησης... @leas αν βγαλεις side effects με το οποιοδηποτε φαρμακο ΑΜΕΣΩΣ το σταματας ! Η φιναστεριδινη κυριως δρα στο crown και αυξανει και τη διαμετρο της τριχας λιγο (περαν του οτι φρεναρει-καθυστερει την επιθετικη τριχοπτωση). Παρενεργειες οχι δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης. Το πλανο μου ειναι να συνεχισω φινα ωστε να καθυστερησω τη 2η μ/μ στο crown (υπολογιζω περιπου να την κανω 33-35).... σε καποια φαση θα σταματησω τη φινα, θα περιμενω λιγα χρονια να δω που θα οδηγηθει η αραιωση πισω και θα κανω τη 2η μ/μ. Αυτο ειναι το δικο μου πλανο. Τωρα αν με τρομαζει ή οχι.... αν ειχα side effects και το συνεχιζα ναι... η δοση 1mg που παιρνω δεν επηρεαζει ουτε τις γενικες αναλυσεις αιματος που κανω ουτε εχει διαταραξει τα επιπεδα των ορμονων μου (κατοπιν ελεγχου). Αρα χρειαζεται ελεγχος δεν ειναι ντουκου παιρνω ενα φαρμακο και τελειωσαμε. Ο καταβολισμος ενος φαρμακου ειναι διαφορετικος απο οργανισμο σε οργανισμο... Υπαρχει στο φορουμ αρκετο υλικο , αλλα και σε αλλα εγκυρα ιατρικα ξενα sites σε οτι εχει να κανει με τη φιναστεριδινη ως δραστικη ουσια (δρασεις-παρενεργειες κλπ)... Στη δικια μου περιπτωση, αν και καθυστερησε λιγο να δειξει αποτελεσμα εκανε καλη δουλεια, μου εκλεισε αρκετα το crown και μου εδωσε το δικαιωμα να τοποθετησω στο μελλον την 2η μ/μ...10 μηνες πριν τη μ/μ ειχα ξεκινησει...αυτο που παρατηρησα ηταν οτι σταδιακα εβλεπα πιο λιγες τριχες στο μπανιο και στα χερια .... μπροστα δυστυχως δεν μου εκανε τιποτα (αλλιως δεν θα εκανα μ/μ) και πισω αρχισε να μου κλεινει το μπιφτεκι...

Μπλουζα