Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Mια εβδομάδα πριν απο τους 11 μηνες. Ανεβαζω 2 φωτο. Εκτενές φωτογραφικό υλικό σε 1 εβδομάδα.

Συνημμένα

• DSC06457.JPG
    DSC06457.JPG
    2.9 MB · Προβολές: 346
  • DSC06485.JPG
    DSC06485.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 371

aeratos28

Just aeratos
tasmania ,από ανάλυση καλες είναι,όπως και όλες που βάζεις.αλλα οι φωτό σου είναι πολύ κοντά,πράγμα που δεν βοηθάει σε τιποτα και το χέρι σου που κρατάει κολλημένα προς τα πίσω τα μαλλιά,πάλι δεν βοηθάει σε τίποτα..και την μισή πυκνότητα να είχες,πάλι έτσι θα σε έδειχνε..άσε μεγαλύτερη απόσταση και μην τα κάνεις πίσω τα μαλλιά..κανε τα ελαφρώς μπροστά και άσε μεγαλύτερη απόσταση,άλλο τόσο από ότι άφησες στις 2 τελευταίες.

Tasmania

Active Member
@aeratos28 εχω βαλει αρκετες φωτο που δειχνουν και τις ατελειες και τις τελειοτητες... και την οποια πυκνοτητα και την οποια φυσικοτητα-αισθητικοτητα... οπως ειπα μαν, θα υπαρξει εκτενης ενημερωση σε 1 εβδομαδα... απο αυτες τις 2 μπορουν να εξαχθουν λιγα συμπερασματα ... στη σελιδα 22 του νηματος θα δεις και πιο μακρινες φωτο σε εξωτερικες συνθηκες.... για την αποσταση που λες καταλαβα εχω ξαναβαλει απο αποσταση (οχι τοσο κοντινες) και σε 1 εβδομαδα θα ανεβασω εκ νεου...αυτο με το ελαφρως μπροστα εννοεις ολα χτενισμενα κατω ή κατι αλλο ?

aeratos28

Just aeratos
εγώ γι αυτές τις 2 σου μιλήσω ότι δεν βγαίνουν συμπεράσματα..αν κρατάς σου είπα πατημένα προς τα πίσω τα μαλλιά με το χέρι και την μισή πυκνότητα να έχεις τύμπανο θα φαινεσαι..αυτό με το ελαφρώς μπροστά,εννοώ να χτενισεις τα μαλλιά προς τα εμπρός και να ανακατέψεις μετά την α ζώνη λίγο προς τα πάνω..καταλαβες τι εννοώ?είναι κλασσικό χτενίσματακι (κολπακι) για να κρύψει κάποιος τους κροτάφους..το κάνω χρόνια,νομίζω καταλαβες τι θέλω να πω

Tasmania

Active Member
@aeratos28 ναι μαν καταλαβα τι θες να πεις με το πατημα και την πυκνοτητα.. γι'αυτο σου ειπα οτι το θεμα αυτο μπορει καποιος να το δει σε προηγουμενες φωτο... δεν την ανεβασα για λυβανισμα υπερ της πυκνοτητας... οκ νμζ καταλαβα τι θες ... στις επομενες θα ικανοποιησω το αιτημα σου μαν

aeratos28

Just aeratos
δεν το ζητάω γιατί έχω υποψίες για κάτι άλλο tasmania..απλά επειδή ανεβαζεις καλές φωτό πάντα και γενικά δεν έχεις θέμα στο να βάλεις με διάφορα κουρεματα,όπως τις προαλες που τα πήρες με μηχανή ειδικά,είπα να σου πω αν θες να εβαζες και μία τέτοια φωτό με ένα κλασσικό χτενισματακι κόλπο που και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι το κάνουν για να κρύβει λίγο κροτάφους..αυτό το ανακατεμένο παντού..

Tasmania

Active Member

image hosting 20mb

@aeratos28 2 φωτο που τραβηξα τωρα . κατι ετσι εννοεις φανταζομαι...κατεβασμενα και μπροστα λιγο επανω ανακατεμενα. Ελπιζω να σε καλυπτουν λιγο. Η μια απο τις 2 υστερει λιγο σε ποιοτητα ... θα ανεβασω και αλλες σε 1 εβδομαδα.

aeratos28

Just aeratos
αυτό έλεγα,λίγο μπροστά ανακατεμενο.!με αυτό το χτένισμα τα μαλλιά δείχνουν εντελως φοβερά..μπεζος απλα.!για μένα κρατά αυτό το χτένισμα tasmania,δεν ξέρω αν σου αρέσει,πάντως σου παει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
κανω διαφορα χτενισματα...πειραματιζομαι μεχρι να βρω το καταλληλο...οσο μεγαλωνει το μηκος μαλλιων προσαρμοζω αναλογα...

Tasmania

Active Member
11 μήνες ακριβώς σήμερα .... Για αρχή ανεβάζω 2 φωτογραφίες face to face προεγχειρητικά & 11μηνες. Θα ανεβασω αυριο και αλλες με διαφορα στυλ χτενισματος. Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη στο δωματιο με δυνατο φωτισμο led και σε αποσταση 20cm.

Συνημμένα

• DSC06532.JPG
    DSC06532.JPG
    2.9 MB · Προβολές: 336
  • DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    292.9 KB · Προβολές: 306
Μπλουζα