Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

pithikas

Well-Known Member
Πιθίκα σε προσκαλώ φιλικά να βρεθούμε από κοντά για να δεις το μέτριο αποτέλεσμα ακόμα και σε αυτο το πολύ κοντό μήκος μαλλιού. Μη ξεχνάς ότι σε καποιες φωτο που ανεβαζω είμαι πολύ χειρότερος σε σχέση με την καθημερινή πραγματικότητα ... Επισης δεν σε παροτρυνα ουτε εσενα ουτε κανενα αλλο στο φορουμ να κανεις στην ιδια κλινικη που εκανα. Μπορεις αν ενδιαφερεσαι για μ/μ να κανεις την καλυτερη για σενα επιλογη.
Σου ανεβαζω μια φωτο οταν το ειχα σε νορμαλ μηκος το μαλλι. Εαν κρίνεις πως ειναι μετριο αποτελεσμα (αναφαιρετο δικαιωμα σου) τοτε μην μπεις σε διαδικασια για μ/μ , θα απογοητευτεις, γιατι ισως εχεις υπερβολικες προσδοκιες. Φιλικα.
Mπα, δεν το είπα με κακία. Μια γενική παρατήρηση έκανα για τον τρόπο που κριτικάρουν αρκετοί. Μια χαρά και πάνω του μετρίου είναι το αποτέλεσμα σου για μεταμόσχευση πάντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
σε αυτό θα συμφωνήσω με τoν pithikas..έχει δίκιο στο θέμα για το πώς κριτικάρουν ,σχεδόν όλοι στο φόρουμ..αν είχε γίνει εδώ η επέμβαση θα ήταν αλλά τα λόγια 1000%..! πάντως η εικόνα του για μεταμόσχευση είναι πάρα πολύ δυνατή,για μένα φοβερό αποτέλεσμα ο tasmania
Mπα, δεν το είπα με κακία. Μια γενική παρατήρηση έκανα για τον τρόπο που κριτικάρουν αρκετοί. Μια χαρά και πάνω του μετρίου είναι το αποτέλεσμα σου για μεταμόσχευση πάντα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ρε παιδια πιθικα και αερατε οταν τον δειτε απο κοντα θα καταλαβετε.
Τον ειδα εγω.Η φωτο που βαζει τον κανει 10 φορες χειροτερο αποτι ειναι.
ο ταζ με κοντο μαλλι που τον ειδα οχι ξυρισμενο δε φενοταν ιχνος δερματος.λες και ηταν πιτσιρικας απο εικονα μαλλιου.

aeratos28

Just aeratos
εγώ ρε john το ξέρω..φαίνεται ότι ειναι τεζα το μαλλί.το είπα και παραπάνω και γενικά σε όλες τις σελίδες τι προσπαθείς να μου πεις δεν καταλαβαίνω.δεν ξέρει πως το βλέπει ο pithikas,,εγώ είμαι ξεκάθαρος όμως.συμφωνω μόνο σε αυτό που είπε για το πώς θα μπορούσε να πει ο καθένας εδώ το αποτελεσμα αν την είχε κάνει Ελλαδα.ας πούμε εκεί που είναι πιο μακριά τα μαλλιά και κάποιοι είπαν ότι είναι λιγάκι αραιή,θα συμφωνούσαν οι περισσότεροι και θα έλεγαν τα κλασσικά για την διαφορά με το εξωτερικό κτλ..οτι θα εδιναν πειρισσοτερη εμφαση στη hairline,οτι δουλευουν αλλες πυκνοτητες κτλ..εγώ λέω πως είναι τεζα ο tasmania..και το εννοώ.!οπότε πες το του pithika μονο

John_HDC

οκ.Αλλα αν ηταν ελλαδα που λες ο ελλαδιτης υποψηφιος δεν θα βαζε αυτην την ξεγυμνωτικη φωτογραφια.Θα αρκουνταν στις πρωτο που εβαλε που φενοταν τεζα.

tasos33

Well-Known Member
Η προκατάληψη θα μας φαει εδώ,Ταζ την επόμενη να την κανεις Ελλάδα για να είναι όλες οι πλευρες ικανοποιημένες, Χάχα ε ρε τι τραβά με

aeratos28

Just aeratos
καλά έχετε πρόβλημα δεν το συζητάμε.ποιος είπε να την κάνει ελλαδα αν κάνει πάλι 2η επέμβαση..εμείς να δεις τι τραβαμε με αυτά που λέτε.!εσύ john έχεις πάρει και την διάλεκτο των κυπρίων.τί ελλαδιτης ρε?έλληνας λέμε ,ακου ελλαδιτης.να υποθέσω ότι αλλαξες αμάξι και πήρες δεξιοτιμονο?χαχαχα αρε έχετε χάσει την μπάλα εντελώς.ότι να ναι καταλαβαίνετε .!επειδή ο tasmania κουρεύτηκε τόσο κοντά τι σημαίνει?ότι το κανουν όλοι όσοι έχουν κάνει έξω,ενώ εδώ όσοι κάνουν μόνο με μακριά μαλλιά ανεβάζουν και τέλος.?τι να πω ρε παιδιά πραγματικά είναι άκρως παρεξιγισιμο και ψεύτικο αυτο που κάνετε εδώ πέρα..εγκαταλείπω

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Εγω οδηγηση δεξια στην ταιλανδη.Κυπρο δεν θα εμενα με τιποτα δεν μαρεσει.
Και ελλαδιτης λεγεται ψαξτο λιγακι.

John_HDC

Εσυ ρε αερατε τι εισαι ο δικηγορος των ελληνικων κλινικων?για να καταλαβω τωρα....

aeratos28

Just aeratos
ότι και εσύ των κυπριακών...john όταν ξευτιλιζεις το κάθε τι ελληνικό εχει να κανει με μεταμόσχευση μαλλιών με την κριτική σου είναι οκ αυτό.επίσης και εσύ είσαι οκ και αντικειμενικός..αν κάποιος σου απαντήσει αμέσως γίνεται δικηγόρος?έτσι το βλέπεις?γίνε αντικειμενικός φίλε και άσε τα δικιγοριλικια και αυτά τα περίεργα.τώρα που εγώ σου είπα ότι είμαι ότι και εσύ των κυπρίων είναι κουβέντα??φυσικά και όχι,μ@λ@κια είναι..όπως επίσης και αυτό που είπε εσυ

Τελευταία επεξεργασία:

pithikas

Well-Known Member
Oλυμπιακός-Παναθηναικός έχει καταντήσει αυτός ο φανατισμός με τις κλινικές εδώ μέσα.
Μη κανονίσετε και ραντεβού για ξύλο για το σε ποιόν γιάτρο πιάνει κάλυτερα το χέρι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ελλαδιτες μας λενε οι Κυπριοι john. Εμεις που μενουμε Ελλαδα δεν λεμε τους υπολοιπους Ελληνες Ελλαδιτες. Και ο tas Ελλαδιτης υποψηφιος δεν ηταν οπως λες; ασχετα αν εκανε σε κυπριακη κλινικη. Το οτι τα κουρεψε κοντα ο τασμανια καλα εκανε εφοσον το ηθελε και του πανε και ετσι. Δε σημαινει οτι οποιος δεν τα κουρευει κρυβει κατι. Η εικονα σου πρεπει να ειναι καλη συμφωνα με το πως εισαι στην καθημερινοτητα σου. Αν ο τασμανια το μαλλι του θα το εχει πιο μακρυ οπως πριν με εκεινο το μαλλι πρεπει να ειναι καλος

nostimos

New Member
Οπωσδήποτε καλή η δουλειά του φίλου, αλλά εμένα οι φωτογραφίες δεν με ικανοποιούν απόλυτα. Καλή συνέχεια ;)

John_HDC

nostimouli γραφτηκες χθες σαν νεο μελος για να τρολαρεις τους Κυπριους...εγραψες και εδω και στο flosk καλα καλα δε γραφτηκες Ακομα διαβασες και ολα τα νηματα?
Καρτα βγαινεις αστο,τραβα αλλου παληκαρι μου να παιξεις....

aeratos28

Just aeratos
πάρτον,ακόμα δεν μπήκε και άρχισε τις παρατηρήσεις κιόλας.αν δεν σου αρέσει κάτι απλά διαγραφεις το λογαριασμό σου και την κάνεις με ελαφρά.θα μας την πεις κιόλας χωρίς να έχεις κοιτάξει καν τις προηγούμενες σελίδες ..ο tas έχει ανεβάσει πολλές και καθαρές φωτό που ΑΝ είχες κοιτάξει θα τις είχες δει..μαζέψου φίλε και άσε τις μαγκιες τύπου δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεσαι που ειπες στον john,γιατί το κραξιμο έρχεται,είναι πολύ κοντά σου,μία ανάσα.!δεν σε ικανοποιεί εδώ οι φωτό.έλα ρε μεγάλε που ήσουν να μας δώσεις τα φώτα σου και ζουσαμε στο σκοτάδι όλο τον καιρό..σε περιμέναμε με αγωνία

bruno1989

Active Member
πολυ δυνατό αποτέλεσμα, ζηλεύω (με την καλή έννοια)
αλλά θα ήθελα να δω ένα αποτέλεσμα χωρίς το βοήθημα φίνας .
Καλό καλοκαίρι!

Tasmania

Active Member
9 μηνες και 1 εβδομαδα μετα τη μ/μ . φωτο σε εξωτερικο χωρο .

Συνημμένα

• DSC06230.JPG
    DSC06230.JPG
    743.3 KB · Προβολές: 395
  • DSC06232.JPG
    DSC06232.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 372
  • DSC06233.JPG
    DSC06233.JPG
    584.1 KB · Προβολές: 381
  • DSC06234.JPG
    DSC06234.JPG
    770.5 KB · Προβολές: 392
  • DSC06236.JPG
    DSC06236.JPG
    873.6 KB · Προβολές: 364

Tasmania

Active Member
συνεχιζω να βλεπω αλλαγες κυριως hairline, στην ποιοτητα της τριχας και στο χτενισμα. Eπομενη ανανεωση στους 10 μηνες . καλο καλοκαιρι σε ολους

Μπλουζα