Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Ανεβαζω 2 φωτογραφιες προχθεσινες σε καλο φωτισμο και μια σημερινη μετα το στρατιωτικο κουρεμα. Οι λογοι που κουρευτηκα τοσο κοντα ηταν οτι ηθελα να δω την ενωση μαμα-μ/μ (δεσιμο μεταξυ τους και την πυκνοτητα).

dimitris50423

Well-Known Member
ωραιος ρε ταζ. πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενος με το αποτελεσμα σου. σαν να μην ειχες αραιωση ποτε. η φωτογραφια με το στρατιωτικο ειναι η απαντηση σου σε οσους λενε οτι μμ και ξυρισμενο δεν γινεται. ;)
φινα συνεχιζεις ταζ? με τετοιο μαλλι σκεφτεσαι να τη συνεχισεις?

leas

Well-Known Member
Φίλε ταζ θερμή παράκληση να ανεβάσεις μια φώτο απο την δότρια τώρα που την ξύρισες να δούμε πως είναι μετά απο fue η δότρια ξούρα.,,.

koumparos

Well-Known Member
Ωραιο αποτελεσμα φιλε.Βεβαια χρειαζεσαι αλλη μια για να πυκνωσεις τα κενα και ιδιαιτερα να δουλεψετε μπροστινη γραμμη που κανει μπαμ οτι ειναι μεταμοσχευση(μονοτριχα).

salonikios30

Active Member
Kανει μπαμ? ξεγελανε οι φωτο αν τον δειτε απο κοντα ειναι σαν 15 χρονων.Φυσικοτατο αποτελεσμα με τεζα πυκνωτητα

Tasmania

Active Member
@dimitris50423 συνεχιζω κανονικα φινα ναι θα την σταματησω οταν και εφοσον πρεπει (σιγουρα δεν θα ειναι εφορου ζωης θεραπεια).
@leas θα ανεβασω μετα μαν να δεις τι φαινεται (σε προηγουμενες σελιδες εχω ανεβασει επισης με κοντο μαλλι δες τις και αυτες)
@koumparos με μεγαλη μου χαρα να συναντηθουμε θα αναθεωρησεις

πηγα για καφε με σαλονικιο πριν λιγο και με ειδε και με αυτο το μηκος με ειπε θετικα σχολια τοσο για junction line οσο και για τη δοτρια. Επαναλαμβανω ειμαι στους 7,5 μηνες το αποτελεσμα θα κριθει τελειως στο 12μηνο.

Tasmania

Active Member
@John_John1 με μηχανη τα εκανα οχι ξυραφακι. Ειμαι απαιτητικος ρε μαν ηθελα να δω ακριβως τι παιζει απο κατω. Εξαλλου ειπα οτι μεχρι το 12μηνο θα τα εχω κοντα... εεεε οι επομενες ανανεωσεις μεχρι το 12μηνο θα δειχνουν πιο γλαφυρα την πραγματικοτητα...

Tasmania

Active Member
και η δοτρια πισω . @leas

Συνημμένα

• DSC06130.JPG
    DSC06130.JPG
    697.2 KB · Προβολές: 415

koumparos

Well-Known Member
Φιλε μου μια φωτογραφια απο πανω να φενεται ολλο το κεφαλι θα ηταν πολυ χρησιμη.
Μακαρι απο κοντα να φενεσαι καλυτερος και να ξεγελανε οι φωτογραφιες αλλα η hairline κανει μπαμ οτι ειναι μεταμοσχευση με βαση τη φωτογραφια που ανεβασες.Καλη συνεχεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ρε koumparos μάλλον δεν έχεις δει πάλι κεφάλι μεταμοσχευμενο στη ζωή σου.το ότι κάνει μπαμ ότι είναι μεταμόσχευση δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.με τίποτα όμως.που να δεις αλλά κεφάλια τι θα πεις.είσαι λάθος λοιπόν.το μόνο που θέλω να πω taz είναι ότι έχει γίνει ωραία δουλειά,αλλα το χτένισμα δεν βοηθάει καθολου.. το χτένισμα προς τα πίσω εννοώ.καλυτερευει πολύ το οποίο αποτέλεσμα έχει κάποιος.το ελαφρώς βρεγμένο και χτενισμένα πίσω καλύπτουν πολλά κενά ..το βλέπω και στον εαυτό μου και σε όποιον το κάνει.δεν λέω ότι το κάνεις για να κρύψει κάτι,αλήθεια δεν το λέω γιατί αυτό,καταλαβαίνω απόλυτα ότι μπορεί να είναι το χτένισμα σου αυτό και πλέον το κάνεις με χαρά και πανευκολα.

koumparos

Well-Known Member
Φιλε μου εχω δυο ξαδερφια απο καναδα που εχουν κανει μεταμοσχευση και εχω δει απο κοντα πως ειναι ενα μεταμοσχευμενο κεφαλι.Μπορει να λες οτι κανω λαθος αλλα πιστεψε με θα τον επαιρνα χαμπαρι αμεσως οτι εκανε μεταμοσχευση.Το αποτελεσμα του ειναι πετυχημενο αλλα ημιτελες.
Με λιγη δουλιτσα θα απογειωθει.Παντα με βαση την πρωτη φωτογραφια μιλαω.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
η φωτοφραφια του ειναι πολυ λεπτομερες και καλης αναλυσης και νομιζεις οτι κανει μπαμ η μεταμοσχευση.
Αν δεις το φρυδι μου σε macro φωτο θα πεις το ιδιο για να καταλαβεις.

Tasmania

Active Member
guys εχω βαλει και με χτενισμενο κατω και με πανω βρεγμενα-στεγνα... ακομη και φωτο σε συνθηκες απολυτης τρελλας ειτε σε μηκος μαλλιου ειτε σε φωτισμο με led κολλημενο στο κεφαλι. Οπως εχω ξαναπει ειμαι ανοικτος στον οποιοδηποτε θελει να με δει απο κοντα... ενταξει τωρα με τετοιο μηκος που τα κουρεψα το μονο που μπορει να καταλαβει ειναι αν δειχνει κατι αφυσικο η hairline ή η ομοιογένεια στο junction point και στη δοτρια... κατα τα αλλα δεν αρνηθηκα ποτε σε κανενα ουτε για συναντηση..σεβαστες ολες οι αποψεις σας και οι γνωμες σας. τα λεμε στην επομενη ανανεωση

Tasmania

Active Member
@koumparos ειμαι σε χωρο ιατρικο με ψειρες συναδελφους καθημερινα ! ουδεις ακομα και με τετοιο μηκος μαλλιου δεν εχει παρει πρεφα οτι εχω κανει μ/μ. Και ειναι ψειρες στο θεμα της αισθητικης ιδιως στην περιοχη του προσωπου-κεφαλης ! Αμα εισαι απο Θεσσαλονικη να βρεθουμε οποτε θες μαν

Flosk

Well-Known Member
Tasmania θεος αγορι μου. Μπραβο στον Γεωργιου.
Να λεμε τα ασχημα αλλα και τα καλα γιατι χωρις αντικειμενικοτητα πεφτει πολυ το επιπεδο εδω μεσα.

piros75

Well-Known Member
το πιο σημαντικό: σωστή φορά και γωνία (τα οποία φανήκανε στο ξύρισμα) ωραίος ταζ

Μπλουζα