Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member

Tasmania

Active Member
Ανεβαζω 2 φωτο με βρεγμενο μαλλι, μια μπροστινη χωρις φλας με φωτισμο σαλονιου και μια πανοραμικη κατω απο λαμπα γραφειου επισης χωρις φλας...

Βρισκομαι στους 5 μηνες και 1 εβδομαδα.
Μηκος τριχας επανω : 3-3,5cm

Θα ανεβασω πιο μετα και με στεγνο μαλλι...

Συνημμένα

• DSC05766.JPG
    DSC05766.JPG
    445.4 KB · Προβολές: 569
  • DSC05783.JPG
    DSC05783.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 602

Tasmania

Active Member
& 2 φωτο με στεγνο μαλλι... η μια ακριβως κατω απο spot light (φαινεται και η δεσμη φωτος που χτυπαει απο επανω) και η δευτερη με φλας σε οσο πιο κοντινη αποσταση μπορουσα για να μην ειναι χαλια η αναλυση....

Συνημμένα

• DSC05786.JPG
    DSC05786.JPG
    831.5 KB · Προβολές: 567
  • DSC05793.JPG
    DSC05793.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 552

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και ξαναλεω σε καθημερινες συνθηκες ο taz ειναι πολυ καλυτερος.

Tasmania

Active Member
Ακριβως ετσι John βγαζω φωτο σε οσο πιο δυσμενεις συνθηκες μπορω... η παρουσιαση σε ενα νημα σιγουρα θα πρεπει να περιεχει και φωτο καθημερινοτητας που παντα ειμαστε ολοι οσοι εχουμε κανει μ/μ πιο δυνατοι σε θεμα πυκνοτητα, αλλα κυριως πρεπει να μπαινουν και φωτο ξεγυμνωτικες σε κοντινη αποσταση 10-20cm... ωραια τα μπραβο, σουπερ,αψογος κλπ αρεσουν σε ολους μας για ψυχολογια αλλα πρεπει τα μελη και ιδιως τα νεα υποψηφια μελη για μ/μ να βλεπουν ενα αποτελεσμα στις χειροτερες δυνατες συνθηκες... θα μπορουσα με πολυ ευκολο τροπο να παρουσιασω ενα αποτελεσμα δικην Χατζηνικολαου στο φορουμ (οσοι με συναντησαν απο κοντα καταλαβαινουν ακριβως τι θελω να πω) θα ηταν ομως παιδιαριστικο και εσκεμμενα παραπλανητικο...

Δεν λεω οτι μεχρι τωρα παρουσιασα ΣΟΥΠΕΡ φωτος απο αναλυση κλπ οπως τις σεμιναριακες του CVIAL ή του Dance ή του John, Boukla και αλλων παιδιων, αλλα προσπαθω in any case να παρουσιασω το αποτελεσμα χειροτερο απο οσο δειχνω απο κοντα και κατα την αποψη μου ετσι πρεπει...

Tasmania

Active Member
λοιπον για να εξηγησω τι θελω να πω , ανεβαζω μια φωτο που εβγαλα τωρα σε δωματιο κλειστου χωρου με κλειστο το φως & φωταγραφικη με φλας σε αποσταση 50cm

Συνημμένα

• DSC05796.JPG
    DSC05796.JPG
    716 KB · Προβολές: 555

imouthis

Active Member
Απίστευτο αποτέλεσμα. Δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Σε τι μήκος σκοπεύεις να κρατήσεις τα μαλλιά σου ταζ; Θα ήθελα να τα δω και πιο μακριά. :)
Καλημέρα

gkast

Active Member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Tην επομενη φορα θα παρταρουμε!!!:cool::cool::cool:
Παλι καλα δηλαδη που δεν ειχε κανα κοκκινο φωτακι απο πισω τι θα λεγες.....

gkast

Active Member
Απίστευτο αποτέλεσμα. Δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Σε τι μήκος σκοπεύεις να κρατήσεις τα μαλλιά σου ταζ; Θα ήθελα να τα δω και πιο μακριά. :)
Καλημέρα
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα με φυσική hairline που δεν πέρνεις γραμμή οτι έχεις κάνει μεταμόσχευση που είναι και το ζητούμενο ......
Νομίζω πως οι περιπτώσεις των κλινικών που κάνουν fue με άνοιγμα της λύπτριας περιοχής με βελόνα δίνουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα .....
Ενα αντιθέση με τον pen choi που πρακτικά δεν μπορεί να δώσει την φυσικότητα όταν πάμε για μεγάλες πυκνότητες ....και αυτό ισχύει και για μεγάλους γιατρούς που με μεν πετυχαίνουν άριστα Αποτελέσματα (φυσικά) που είναι και το ζητούμενο αλλά χρειάζεται και επαναλήψη συνεδρίων .....

danceworld_2001

Well-Known Member
Αν φαινονται τοσο πυκνα που τα εχει τοσο κοντα, φαντασου να τα μεγαλωσει κιολασ. Διαφανη, τιμια, ξεγυμνωτικη παρουσιαση απο τις λιγες. Οτιδηποτε παρεκλινει απο αυτο θα πρεπει να συσταθει πρωτοκολλο παρουσιασης στο φορουμ και να κοβετε. Ευγε ταζ για την διαφανεια και το αποτελεσμα.

Tasmania

Active Member
Να'στε καλα παιδια... για το μηκος τριχας εχω ξαναπει πολλακις στο νημα μου 4-5cm μαξ μεχρι το 12μηνο...θελω να αποφυγω το ατου στο σπασιμο της τριχας και να καταλαβω ακριβως τί πυκνοτητα εχει επιτευχθει χωρις αλληλοεπικαλυψεις... για το pen εμενα η αποψη μου ειναι οτι απο Ευρωπη μερια μονο ο Λορεντζο το διαχειριζεται σωστα (τουλαχιστον αυτο ειδα στα αποτελεσματα του) σε πυκνοτητα-φυσικοτητα... οσο για τις φωτο που ανεβαζω ειναι πολυ χειροτερες απ'οτι ειμαι στην πραγματικοτητα (εχει λεχθει και απο τα 2 μελη που με συναντησαν και ειμαι ανοικτος σε συναντηση με οποιον θελει). Και ξαναλεω δεν ειναι οι καλυτερες φωτο απο αναλυση σε συγκριση με αλλες παρουσιασεις εδω αλλα προσπαθω οσο περισσοτερο μπορω για το ξεγυμνωμα που λεει και ο Dance... στον επομενο μηνα θα ανεβασω και επαγγελματικες κοντινες απο photo studio να ικανοποιηθουν ολα τα γουστα.

Tasmania

Active Member
Ανεβάζω 2 πλάγιες φωτο με φλας σε αποσταση 40cm και μια πολυ κοντινη με λαμπα γραφειου στο κεφαλι. Πρωτη φορα δοκιμασα ολα τα μαλλια κατω και τη φραντζα μπροστα επανω... παρατηρησα οτι δυσκολα στρωνουν (ακομη και βρεγμενα) σε συγκριση με ολα επανω. Μηκος δοτριας 0,5-1cm (με step by step scale), μηκος ληπτριας 3-3,5cm.
Βρισκομαι στους 5 μηνες και 19 μερες.

Συνημμένα

• DSC05867.JPG
    DSC05867.JPG
    411.7 KB · Προβολές: 455
  • DSC05870.JPG
    DSC05870.JPG
    500.7 KB · Προβολές: 428

dimitris50423

Well-Known Member
μπραβο ταζ. ελυσες το προβλημα σου φιλε. και εχεις ακομη μπροστα σου καιρο.. καλη συνεχεια. πως νιωθεις με αυτο που βλεπεις καθε μερα στον καθρεπτη?

Μπλουζα