Tales from the Crypt: Εφιάλτης -κυριολεκτικά- με μεταμόσχευση.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Συναγωνιστές, ακούστε να δείτε εφιάλτη που είδα ψες να πάθετε πλάκα.

Να αναφέρω πως γενικά έχω συμφιλιωθεί με το NW3 και την επερχόμενη ράφλα μου, δηλαδή δεν το σκέφτομαι όλη μέρα, ούτε τρελαίνομαι όπως όταν πρωτοκατάλαβα ότι έχανα τα μαλλιά μου. Με πιάνουν που και που κάτι ψυχωτικά επεισόδια που πραγματικά τρελαίνομαι πως το μαλλί μου είναι πια τελείως χάλια, αλλά είναι πολύ σπάνια και έρχονται και φεύγουν εντελώς απρόσμενα, ψυχάκιας γαρ. ΜΜ δεν σκέφτομαι να κάνω, καθώς αφ'ενός δεν θέλω να πάρω φιναστερίδη και αφ'ετέρου δεν έχω να διαθέσω τα χρήματα για να πάω στον Καναδά. Ενημερώνομαι γύρω απο το θέμα πάντως, χωρίς να το σκέφτομαι διαρκώς.

Χθες βράδυ λοιπόν για κάποιο λόγο με είχε πιάσει φοβερή δυσφορία για το μαλλί. Είχα τρελαθεί και είχα πολύ καιρό να 'χω τέτοιο επεισόδειο. Κοιμάμαι λοιπόν με τα πολλά πολλά και τί βλέπω;

Είχα πάει Αμερική λέει, να βάλω μαλλί στο Rassman (...) αφού πρώτα τον είχα διαλέξει απο μια μεγάλη οθόνη υπολογιστή γεμάτη επιλογές, η μια πιο ακριβή απο την άλλη. Ήμουν λέει VIP εδώ και θα μου έκανε την επέμβαση ο ίδιος γιατί αφ'ενός του τα 'σκαγα χοντρά και αφ'ετέρου ήθελε μετά λέει να βγω στα media και ν'ανακοινώσω πως η μεταμόρφωσή μου ήταν δουλειά του. Κάναμε μια συνέντευξη τύπου και πήραμε "ΠΡΙΝ" φωτογραφίες (Ολ'αυτά σ'ένα υπερχλιδάτο, όμορφο ιατρείο) και μετά με κάλεσε μόνο μου να περάσω στο χειρουργείο. Ήταν μια πόρτα βρώμικη, πράσινη και χάλια, σα νοσοκομείου παλιού. Πίσω απο εκεί ήταν ατελείωτοι διάδρομοι τσιμεντένιοι και ράφια. Σε κάθε ράφι υπήρχε ένα μπούστο πλαστικό και πάνω είχε ένα ζωντανό σκάλπ, το καθένα σε άλλη φάση επούλωσης, με διαφορετική ποσότητα τριχών επάνω και γεμάτα πληγές.

"Τι είναι αυτά;" του λέω.

"Α μη δίνεις σημασία, θα σου δώσουμε καλό εσένα!" Ήταν και κάποιοι άλλοι ασθενείς που κάθονταν σε σκαμπό εδώ και 'κει, όλοι με πληγιασμένα, μόλις εγχειρισμένα σκάλπ, ο καθένας με άλλη πυκνότητα στο μαλλί, κανείς όμως τούμπανο ή πραγματικά εντάξει.

"Αυτό άστο εδώ" μου λέει. Κοιτάω τα χέρια μου και συνειδητοποιώ ότι κρατάω ένα υγρό σκάλπ, με χίλιες πληγές που λέει ήταν το δικό μου. Είχα όμως και τα κανονικά μου μαλλιά όπως τα 'χω τώρα. Άρχισα να τρέχω τότε για να φύγω και όπως έτρεχα μ'έπιανε η νάρκωση και βυθιζόμουν σε λήθη. Άνοιξα τα μάτια με τεράστια ταραχή κι ένα συναίσθημα "Τώρα έγινε η εγχείρηση;" Πήγα για κατούρημα και είχα χτυποκάρδι όπως όταν έβλεπα εφιάλτες μικρός.

Έβαλα ουισκάρα μετά και σταδιακά αποτίναξα τον εφιάλτη, έπεσα μετά κοιμήθηκα σα ζώο. Ήταν πολύ άρρωστο όμως και με τρόμαξε γιατί δεν έκανα τέτοιες σκέψεις γενικά. Η υφή των υγρών, τζελαρισμένων και πληγωμένων σκάλπ ήταν πολύ αληθινή. Στο όνειρο υποννοείτο ότι κανείς δεν "έβαζε" μαλλιά, απλά του 'ντυναν το κεφάλι με ένα απο κείνα τα νεκροζώντανα σκάλπ και πήγαινε και του το άλλαζαν όποτε είχε πρόβλημα.

Σάπιο ρε πούστη και εδώ είναι το μόνο μέρος που μπορώ να το πω χωρίς να με πάρουν με τις πέτρες.

Replicel σώσε μας :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member
Απ: Tales from the Crypt: Εφιάλτης -κυριολεκτικά- με μεταμόσχευσ

χαχα σταματα να διαβαζεις καφκα και να σκεφτεσαι το μαλλι σου πριν κοιμηθεις :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Συγνώμη, που ακριβώς το βρίσκεις το περίεργο? Άμα κάνεις μεταμόσχευση στην Ελλάδα, έτσι ακριβώς γίνετε η διαδικασία :D

sito

Active Member

Fenimore είπε:
Συγνώμη, που ακριβώς το βρίσκεις το περίεργο? Άμα κάνεις μεταμόσχευση στην Ελλάδα, έτσι ακριβώς γίνετε η διαδικασία :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κορυφαιο!!!

giannis1991

Well-Known Member

φιλε ψυχακια δεν εξηγειται αλλιως εσυ με επηρεασες....ειδα και εγω ονειρο οτι εκανα μεταμοσχευση...δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι και καλα την εκανα στην κυπρο και μαλιστα ειδα οτι ειχα μακρια μαλλια( :eek:) και οτι μου εκλεισαν πολυ τους κροταφους.....πονουσα λιγο στην περιοχη των αυτιων και ημουν ψιλοπρησμενος αλλα το αποτελεσμα με ειχε εντυπωσιασει....(εν τω μεταξυ ειδα οτι μολις την ειχα κανει αλλα ταυτοχρονα ειχαν βγει οι τριχες)....
παντως εμενα ηταν χρουμενο γιατι μονο στα ονειρα μπορω να με ξαναδω με τετοιους κροταφους......

NoMoreLoss

New Member

ψυχάκια μου θύμισες όταν ήμουν μικρός και με είχε φάει η λαλακία ονειρευόμουν γκόμενες να κάνουμε σεξ αλλά σε περίεργες φάσεις. ρε τι τραβάμε με το μαλλί ρε πο#στη μου

Μπλουζα