T-Gel σαμπουάν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: T-Gel σαμπουάν

Cursed είπε:
ρε παιδια help. πηγα χθες στο φαρμακειο και παραγγειλα ενα t/gel greasy hair. μου εφερε λαθος ενα αλλο με παρομοια συσκευασια στα ελληνικα ομως. δε γραφει πουθενα greasy hair η κατι παρομοιο. γραφει 5mg/ml εξευγενισμένη λιθανθρακόπισσα
και απο κατω γραφει:
Για την αντιμετώπιση
*της πιτυρίδας
*της σμηγματορροϊκης δερματίτιδας

ε και απο πισω γραφει οτι πρεπει να χρησιμοποιείται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. το οποιο μου ειπε και ο φαρμακοποιος. μετα τον ρωτησα αν και το greasy hair ειναι για 2/βδομαδα και μου ειπε ναι (παρόλο που δε γραφει τιποτα τετοιο στο κουτι του). μου ειπε πως ειναι ακριβως το ιδιο αυτο το περιεργο shampoo με το greasy hair.τωρα εγω τι να κανω? να το βαζω κανονικα καθε μερα?

1) κι'αν αλληλεπιδρασει με το regaine?
2) κι'αν δεν ειναι για καθε μερα και παθω προβλημα?

απαντηστε μου γρηγορα γιατι θελω να λουστω :p

τι να σου πω φιλε...εμενα το tgel δεν λεει 2/βδομαδα....και εγω το εφαρμοζω καθημερινα.....μαλλον λαθος σου εδωσε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Agahnim

Member

να παω να τον βαλω να παραγγειλει αλλο και αυτο να το παει πισω? η θα γινω ρομπα για 5 ευρο? αυτος γινεται να το στειλει πισω η τιποτα τετοιο? η θα του μεινει στα χερια αν το παω πισω?

δεν το εχω ανοιξει ακομα και λουζομαι με το fungoral 3 μερες τωρα :down

εξαλλου το λαθος ειναι δικο του εγω του ειπα greasy hair.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

χρησιμοποιησε το 2 φορες την εβδομαδα

και παρε και αυτο που θες

δες μονο αν στο σαμπουαν αυτο εχει μεσα zinc

mlks

New Member

Αυτο δεν ειχε παλια πισσα και το απεσυραν?Θυμαμαι οτι δεν εκανε απολυτως τιποτα,περα απο την ευχαριστη ευωδια της πισσας,η οποια απεδειχθει οτι εισρεει στο αιμα,οπως μου εξηγησε ο φαρμακοποιος.Keep clear!

heyya

New Member

Cursed, σου έφερε το t/gel sensitive, με coal tar ποιο δυνατό κάνει αυτό που λέει (πυτιρίδα, σμ δερμ.) και αν έχεις κανά ερέθισμα για μια φορά στο τόσο καλό είναι. Αν έχεις πυτιρίδα ή σμ. δερματίτιδα τότε κράτα το είναι σούπερ. Όχι για συχνή εφαρμογή αλλά για 1-2 φορές την εβδομάδα για miximum ένα μήνα μέχρι να σου εμφανιστεί κάτι παρόμοιο. Αν θυμάμαι καλά το greasy hair είναι με σαλισιλικό οξύ... πάντως οποιοδήποτε t/gel για καθημερινή χρήση δε το συνιστώ, μιας που περιέχουν δυνατά ενεργά συστατικά. 3 φορές την εβδομάδα, άντε 4 είναι οκ

kabamarou

Member

Δηλαδή μπορεί να προκύψουν και παρενέργειες από την συχνή χρήση του t-gel ; ???
Γνωρίζει επίσης κάποιος τι παίζεται με το θέμα της πίσσας που έχει αναφερθεί και άλλη φορά;

Stelios06

New Member

Γεια σας!! Μπορω να χρησιμοποιω Fungoral 2 φορες την εβδομαδα και Τ/Gel τις υπολοιπες μερες? Μηπως πρεπει να χρησιμοποιω ενα πιο ηπιο σαμπουαν ενδιαμεσα αντι για T/Gel?

giannis1991

Well-Known Member

Stelios06 είπε:
Γεια σας!! Μπορω να χρησιμοποιω Fungoral 2 φορες την εβδομαδα και Τ/Gel τις υπολοιπες μερες? Μηπως πρεπει να χρησιμοποιω ενα πιο ηπιο σαμπουαν ενδιαμεσα αντι για T/Gel?

εγω το τ-τζελ το χρησιμοποιω καθε μερα αλλα αλλοι λενε οτι ειναι λιγο βαρυ.....τι να σου πω....παντως τωρα και εγω λεω να το χρησιμοποιω 4 φορες τη βδομαδα....

γνωμη μου να χρησιμοποιεις τ-τζελ γτ ειναι πολυ καλο σα σαμπουαν.....

Stelios06

New Member

Φοβαμαι μηπως ο συνδυασμος Τ/Gel kai Fungoral προκαλεσει ανθεκτικοτητα στους μηκυτες και ετσι το προβλημα της πιτυριδας που εχω επιδεινωθει ακομα περισσοτερο...

Conan

Member

giannis13 είπε:
[quote author=Stelios06 link=topic=28.msg39445#msg39445 date=1284472601]

εγω το τ-τζελ το χρησιμοποιω καθε μερα αλλα αλλοι λενε οτι ειναι λιγο βαρυ.....τι να σου πω....παντως τωρα και εγω λεω να το χρησιμοποιω 4 φορες τη βδομαδα....

γνωμη μου να χρησιμοποιεις τ-τζελ γτ ειναι πολυ καλο σα σαμπουαν.....
[/quote]

βαρυ? μηπως εννοουν ατυο που εχει και καρβουνο? ( το coal tar ) .

takis7

New Member

παιδες με τρωει η απορεια,λουζεται κανεις σας με νιζοραλ,και αν ναι δεν εχω δει κανεναν να το αναφερει στην υπογραφη του? καλω οποιον εχει γνωμη η εμπειρια να πει κατι γιατι το βλεπω καθε μερα στην πρωτη σελιδα και ειπε και καλα λογια και ο ακηςadmin και μαλλον θα το δοκιμασω γιατι μονο με propecia δε βλεπω βελτιοση ουτε καν σταθεροποιηση της τρχπτσης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

konnos

New Member

Καλησπερα παιδια! Καινουριος στο φορουμ. Επεσα σε αυτο h**p://www.hairlosstalk.com/hair-loss-news/News-sid-116-file-article-pageid-2.php και ως χρηστης του tgel ανησυχησα,γνωριζετε κατι παραπανω?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα