T-Gel σαμπουάν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Το T-Gel, είναι ένα σαμπουάν που το φτιάχνει η Neutrogena. Μειώνει την ψωρίαση, πιτυρίδα, την σμηγματορροική δερματίτιδα ή σμηγματορροικό έκζεμα (seborrheic dermatitis - ασθένεια στο δέρμα της κεφαλής η οποία χαρακτηρίζετε με ερεθισμό στους σμηγματικούς αδένες και αυξημένο σμήγμα) και τα επίπεδα της DHT στην κεφαλή. Επίσης έχει και περιορισμένη δυνατότητα σαν αντιανδρογόνο.

Δείτε όλα τα σαμπουάν της σειρας εδώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: T-Gel σαμπουάν

Πήγαινε στο hondos και δες ποιά έχει διαθέσιμα. Δεν θα τα έχει όλα, αν θυμάμαι καλά, οπότε να μην σου πω κάτι που ενδέχεται να μην βρεις.

derevos

New Member

Μετά από μια βόλτα (hondo's, sephora, φαρμαεκεία) διαπίστωσα ότι τα μοναδικά T/Gel Shampoo που κυκλοφορούν είναι τα:

Neutrogena T/Gel Greasy Hair Shampoo
Neutrogena T/Gel Dry Hair Shampoo

Να σημειωθεί ότι κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 125ml και 250ml με τις πρώτες να κοστολογούνται γύρω στα 7 ευρώ και οι δεύτερες γύρω στα 11 ευρώ.

Άκης

Administrator

Thanks για την ενημέρωση σχετικά.
Αυτό για τα λιπαρά μαλλιά έχω και εγώ και μπορώ ναπω ότι είναι πολύ καλό.

derevos

New Member

Ένας φίλος μου χρησιμοποίησε το Greasy και μου είπε ότι παρόλο που του πρόσφερε αίσθηση καθαρότητας, ακόμα και μετά από δύο εφαρμογές είχε την ανάγκη για μία τρίτη λόγω της έλλειψης αφρού.
Επειδή χρησιμοποιεί και fungoral μου τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση η αίσθηση δύναμης της τρίχας.

Άκης

Administrator

Ακριβώς αυτήν την αίσθηση καθαρότητας παρατήρησα και εγώ και το πρόσθεσα στα post.
Αυτό με τον αφρο ακριβώς δεν το κατάλαβα.
Εννοεί ότι δεν του έκανε πολύ αφρό;

Από την στιγμή που είναι για λιπαρά μαλλιά, πιστεύω ότι το θέμα είναι να μας καθαρίσει το μαλλί + να είναι για ώρες καθαρό και μη λιπαρό.

Γι'αυτο δεν τον ικανοποίησε το φίλο σου;

Η αίσθηση του fungoral είναι τρομερή, όντως.

Jerry_Lee

Member

Εχει 1 εβδομαδα που πηρα το Neutrogena T/Gel Greasy Hair Shampoo,αφηνει μια αισθηση δροσιας οταν το ξεπλενουμε κ βγαζει κ πολυ αφρο με σχετικα μικρη ποσοτητα-παντα βεβαια με μια πρωτη πλυση στα γρηγορα-μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις!

cool11

Well-Known Member

Στα φαρμακεια το φερνουν με παραγγελια?

Ακομη, υπαρχει κανενα λινκ να δουμε τη δραση του ως αντι-dht?

Jerry_Lee

Member

Πολλα φαρμακεια το εχουν,αλλα μπορουν να το φερουν κατοπιν παραγγελειας.Η merck κατα τις δοκιμες του propecia χρησιμοποιουσε το t-gel σε ενα ποσοστο ατομων για να το συγκρινει με αλλα σαμπουαν,τα αποτελεσματα ηταν ενθαρυντικα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Άκης είπε:
Το T-Gel, είναι ένα σαμπουάν που το φτιάχνει η Neutrogena. Μειώνει την ψωρίαση, πιτυρίδα, την σμηγματορροική δερματίτιδα ή σμηγματορροικό έκζεμα (seborrheic dermatitis - ασθένεια στο δέρμα της κεφαλής η οποία χαρακτηρίζετε με ερεθισμό στους σμηγματικούς αδένες και αυξημένο σμήγμα) και τα επίπεδα της DHT στην κεφαλή. Επίσης έχει και περιορισμένη δυνατότητα σαν αντιανδρογόνο.

Δείτε όλα τα σαμπουάν της σειρας εδώ

Μα εδω γραφεις οτι μειωνει τα επιπεδα της dht στην κεφαλη!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μηπως εννοουσε οργανικα για την dht

μηπως απο κεκτημενη ταχυτητα εγινε καποιο λαθος

εξαλλου μια μερα εγω ειχα ανοιξει δυο καρτελες για να απαντησω σε 2 παιδια
και τα απαντησα αναπολα αλλα ρωτουσε ο ενας αλλη απαντηση εδωσα εγω

συμβαινουν αυτα οταν γραφεις τοσα καθε μερα και αν βιαζεσαι κιολας

Άκης

Administrator

Είναι από τα πρώτα review και δεν το διόρθωσα ακόμη. Καθαρίζει τα "υπολείμματά" της DHT στο κεφάλι,όπως πχ το σαμπουάν την revivogen, αλλά αυτό που είναι στο δέρμα πάνω πάνω, αλλά δεν τα μειώνει μέσα όπως πχ το proscar. το είχα συντάξει λάθος τότε (δεν είμαι καλός στην σύνταξη) ,αλλά δεν το διόρθωσα γιατί με τις αλλαγές που έκανα στο theme, κατάργησα -προσωρινά- το admin panel. :(

Σου απάντησα ότι δεν έχει να κάνει με dht εννόοντας αυτό που ρωτάς:
cool11 είπε:
Ακομη, υπαρχει κανενα λινκ να δουμε τη δραση του ως αντι-dht?

Παναγιωτης είπε:
μηπως εννοουσε οργανικα για την dht
Με πιάνεις ;)

cool11

Well-Known Member

ok, τελικα καταφερνει να συνεισφερει στην καταπολεμηση της dht ή οχι?

Ψαχνω για 2ο σαμπουαν μετα το fungoral, που ομως οντως κατι να κανει στα μαλλια μας.
Το castalia lavillon που δοκιμασα δεν με ενθουσιασε.

NGL

Member

cool11 είπε:
ok, τελικα καταφερνει να συνεισφερει στην καταπολεμηση της dht ή οχι?

Ψαχνω για 2ο σαμπουαν μετα το fungoral, που ομως οντως κατι να κανει στα μαλλια μας.
Το castalia lavillon που δοκιμασα δεν με ενθουσιασε.

cool11,

be cool με τα σαμπουαν και την dht! :) στα πεντε λεπτα που μενει στο κεφαλι τι να κανει ενα σαμπουαν? :)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι και για μενα ετσι ειναι οπως το ειπε ο NGL

εγω προτιμώ εδω και καιρο το tricomin και το fungoral 2 φορες την εβδομαδα για τον λογο οτι με τοσα χημικα στο κεφαλι
ενα τετοιο σαμπουανσαν το tricomin ειναι χρησιμο

cool11

Well-Known Member

Υπαρχει θεμα εδω στο φορουμ, για το tricomin? Με αναζητηση δεν βρηκα κατι περισσοτερο για να διαβασω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα