Γεια σας, εχω κλεισει ραντεβου στο αττικο σε δερματολογο γιατι δε μου περισσευουν για ιδιωτικο (και βλεπω οτι απ'οτι λετε μας τα τρωνε αδικα και αυτοι) και ειπα να με συμβουλεψετε πριν παω. Λοιπον, ειμαι 23 και γενικα απο τα 17 μου ναι μου εχουν λιγοστεψει τα μαλλια με καμια βαφη, κανα ισιωμα αλλα σε λογικα πλαισια. Εχω να βαψω τα μαλλια μου απο τον απριλη και εδω και 3-4 μηνες παρατηρησα την αραιωση η οποια δεν ειμαι σιγουρη ποτε ακριβως ξεκινησε. Απλα τους τελευταιους 3 μηνες εγινε εντονη η αραιωση στην κορυφη χωρις ομως τρομερη τριχοπτωση. Τον τελευταιο μηνα βεβαια γινεται της τρελης με την τριχοπτωση και φυσικα αραιωση. Τωρα δυστυχως εχω και τρομερη φαγουρα/πονο/ενοχληση σε αυτο το σημειο σε φαση να μην μπορω να ξαπλωσω ανετα στο μαξιλαρι. Να φταινε οι βαφες? Κληρονομικοτητα?(μαμα,μπαμπας,αδερφος...δεν εχουν κ πολλα μαλλια πλεον) Ορμονες? Αγχος? Κατι αλλο? Τι να πω? Βλεπω κ τι λενε οσοι εχουν κατι παρομοιο κ νομιζω οτι τα εχω ολα αυτα. Επαιρνα κατι frezyderm χαπια, κατι αμπουλες priorin κai biocalpil για ενα μηνα μονο δοκιμαστικα αλλα μου ενοχλουσαν το κεφαλι αρκετα σαν να μου το καινε. Λετε να φταιει αυτο που τωρα με ενοχλει κ με καιει? Ευχαριστω πολυ για τις οποιες απαντησεις.