Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αυτο το crown που αραιωνω ειναι εδω και 10χρονια σχεδον το ιδιο παει με ρυθμους χελωνας διοτι απο τα 26 ανηξε εχω και φωτο καπου.τωρα πιανω 37 σε λιγο.οποτε αν ριξω βαρια βαρια 2500 (που ο φιουρης με ειπε 1500με2000) εκει και πετυχει η μεταμοσχευση τοτε ναι πιστευω να γινω αφανα....απο κει και περα αν αρχιζω να αδειαζω πτερυγια πιστευω μπορω να τα συμμαζεψω γιατι εχω και μικρο κεφαλι.
Τωρα αν αδειασει τοσο πολυ σε 10 χρονια και κατεβει τι να πω ας εχω μαλλι στο υπολοιπο κροουν και κεφαλι και ας μην εχω εκει.εξαλου και τωρα δεν εχω
Να πω οτι σε μας οταν μπαινουμε για μεταμοσχευση μας δινουν κανα 2 βαλιουμ να ηρεμησουμε....εσας αληθεια!!!τι διαολο σας δινουν και ειστε τοσο ενθουσιαστικ(enthousiastic) οταν βγαινετε απο κει?
Ναι η φαλακρα ισως να μην σταματαει και σε μενα αλλα αν κανω αλλη μια τουλαχιστον δεν θα ειμαι και φαλακρος για πολλα χρονια.Αυτο πιστευω σε μενα.
Τωρα αν καποτε πεσουν τα μεταμοσχευμενα αυτο δε το ξερω θα φανει μελλοντικα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αυτο ρε φιλε που το πας...οσοι πανε στην dhi τρελενονται αποχαρα και μολις βγιανουν ....τελεια ηταν και τι ωραια περασαμε και φοβερο το αποτελεσμα και τι μο@νια ειχε εκει μεσα και τι πιπες μας εκαναν και ριξαμε και δυο παρτυ με ουζα .....και ολα αυτα χωρις να εχει φυτρωσει η πρωτη τριχα καν....ελεος....τυχαιοοοοο ...δε πιστευω...παιρνουν γραμμη η ειναι τοσο αδαης με το θεμα μεταμοσχευση που τους παραμυθιαζουν και νομιζουν οτι θα γινουν ρουβας....Να πω οτι σε μας οταν μπαινουμε για μεταμοσχευση μας δινουν κανα 2 βαλιουμ να ηρεμησουμε....εσας αληθεια!!!τι διαολο σας δινουν και ειστε τοσο ενθουσιαστικ(enthousiastic) οταν βγαινετε απο κει?
john john χαλαρωσε φιλε λιγο κιεσυ με την hdc γιατι εχεις αρχισει και κουραζεις με τον τροπο που
γραφεις ολη την ωρα.Ειπαμε ειναι πιο ακριβη απο dhi και καλυτερη οπως ειναι πιο φθηνη και χειροτερη
απο αλλες κλινικες εξωτερικου.Ο καθενας αναλογα με τις απαιτησεις του τα χρηματα που διαθετει και
τι θελει να πετυχει διαλεγει και παιρνει