Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγω αν ημουν εταιρια πιστευω θα τον εδιωχνα εκτος αν επεμενε πολυ και ξεκαθαριζαμε οτι θα εχει κατω του μετριου αποτελεσμα.
Eιμαι της αποψης να επευθυνουμε τα καλα αποτελεσματα κ να κατακρινουμε με το μεγιστο τροπο τα δυσαρεστα.η H.C για μενα εχει διξει εξεραιτικα αποτελεσματα αλλα μην εθελοτυφλουμε στην συγκεκριμενη περιπτωση,μην ριχνουμε το βαρος στον υποψηφιο,αν καποιος μαχαιρωσει καποιον δεν φταει το μαχαιρι αλλα αυτος που κραταει το μαχαιρι.θα επρεπε η συγκεκριμενη κλινηκη αν εκρινε οτι δεν ειναι καταλληλος υποψηφιος να μην τον αναλαβει στο βωμο του χρηματος.θα πρεπει να τσεκαρει ποιοτητα τριχας δοτρια ληπτια ιστορικο ελαστικοτητα δερματος κ μετα να προχωρησει εκτος αν ο Σταθης τους εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο να του κανουν μ.μ (το οποιο δεν παιζει) .Αν ειναι λαθος του Σταθη κ δεν φταει η κλινηνη που ολοι εχουμε να λεμε για το ηθος της, ας παρει θεση.
ασε τις εξυπναδες, ο καθενας λεει την γνωμη του συμφωνα με αυτα που βλεπει.εξυπνοι πολλοι κ να σε δυσαρεστησω δεν εισαι ενας απο αυτους,μπας κ βαλεις μυαλο....
Eιμαι της αποψης να επευθυνουμε τα καλα αποτελεσματα κ να κατακρινουμε με το μεγιστο τροπο τα δυσαρεστα.η H.C για μενα εχει διξει εξεραιτικα αποτελεσματα αλλα μην εθελοτυφλουμε στην συγκεκριμενη περιπτωση,μην ριχνουμε το βαρος στον υποψηφιο,αν καποιος μαχαιρωσει καποιον δεν φταει το μαχαιρι αλλα αυτος που κραταει το μαχαιρι.θα επρεπε η συγκεκριμενη κλινηκη αν εκρινε οτι δεν ειναι καταλληλος υποψηφιος να μην τον αναλαβει στο βωμο του χρηματος.θα πρεπει να τσεκαρει ποιοτητα τριχας δοτρια ληπτια ιστορικο ελαστικοτητα δερματος κ μετα να προχωρησει εκτος αν ο Σταθης τους εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο να του κανουν μ.μ (το οποιο δεν παιζει) .Αν ειναι λαθος του Σταθη κ δεν φταει η κλινηνη που ολοι εχουμε να λεμε για το ηθος της, ας παρει θεση.
john θα σου πω την αλήθεια φιλε..δεν μου έχει ξεφύγει αλλά είπα πως αν πω κάτι θα με πείτε προκατειλημμένο κτλ και ότι ψάχνω τα αρνητικά της Κύπρου γι αυτό και δεν ασχολήθηκα..ειπα το 2016 θα με κάνει πιο ήρεμο στις κουβέντες μου εδώ στο φόρουμ.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
----------------------------------------------------
John μιλαγαμε πριν και δεν θυμηθηκα οτι γιορταζεις ρε φιλε σημερα.
Χρονια πολλα να χαιρεσαι το ονομα σου !!!!!
----------------------------------------------------
Ευχαριστωωωω!!να σε καλα!!!
καλα που του το θυμησες αερατε,,μπορει να μιλας λιγο οξυθυμα αλλα εισαι δικαιος,,φιλε δημητρη λυπαμαι αλλα ελεγες σε εμενα στον 4ο-5ο μηνα εσυ κ καποιοι αλλοι που θεωρουνται γνωστες κ παλιοι,,λυπαμαι που κρινετε καποιοι εδω μεσα με 2 μετρα κ 2 σταθμα,,ηθελα να ηξερα αν εγω ειχα το αποτελεσμα αυτο απο την d,,i τι θα λεγατε(κ ενω εχω τονισει ολλες φορες πωσς δεν ειχα καλη δοτρια περιοχη)φιλε δημητρη38 που ειδες να συγκρινω εταιρίες?? εγώ συγκρινα τι ειπες στον ένα και τι στον άλλον..και στον κωστακι έχεις ξεκινήσει από νωρίς και μιλας για φυτρωση ούτε 1000 grafts ενώ εδώ του λες ότι έχει παρά πολύ δρόμο ακόμα..