Spectral DS και σαμπουάν Revita

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Ο κύριος Λυτριβής, ιδιοκτήτης (?) του beautypaths.eu μου έστειλε email λέγοντας μου ότι παρέχει 20% έκπτωση στο Spectral RS και το Revita σαμπουάν.

Η σελίδα είναι εδώ.

Μου ανέφερε ότι θα υπάρχει και ανάλογη κίνηση στο μέλλον. Επειδή δεν έχω internet αυτήν την στιγμή (λόγω μεταφοράς της γραμμής) για να τσεκάρω τις τιμές κλπ, σας παραθέτω απλώς το link.
Αν είναι οικονομικό το πακέτο και θέλετε να πάρετε κάποιο προϊόν από τα δύο, δοκιμάστε από το συγκεκριμένο site, ώστε στο μέλλον να μας κάνει και σε άλλα προϊόντα καλύτερες (?) τιμές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: Spectral DS και σαμπουάν Revita

αυτη η εκπτωση ειναι γνωστη...ας μας κανει ομως στο dnc η στο dnc-l!

show_palmettos

New Member

Θα προτιμουσα εκπτωση στο πακετο revita shampoo ,spectral dnc-l γιατι το rs δεν εχει μεσα μινοξιδιλη ενω το spectral εχει !!! ετσι παιρνουμε μινοξιδιλη και κετοκοναζολη αν φτιαξει τετοιο πακετο...και συμπληρωνουμε τη θεραπεια με τη συνταγη του ακη για την σπιρονολακτονη ,με χαπια φιναστεριδης ή sae palmeto και αντε και με καμια σπιρουλινα που εχει αντιφλεγμονωδη δραση ετσι ωστε να εχουμε στη θεραπεια μας και αντιανδρογονο τοπικο και περιοριστη της dht απο το στομα και καθαριστικο-αντιμυκητησιακο σαμπουαν και αγγειοδιασταλτικη λοσιον(μινοξ) και καψουλα απτο στομα που θα εχει μεσα μεθειονινη,κυστινη (η σπιρουλινα τα εχει αυτα τα αμινοξεα)

show_palmettos

New Member

ακη..το σαμπουαν λεγεται RS ..o οικος ονομαζεται ds...οποτε αν θελεις διορθωσε τον τιτλο του τοπικ

dim74

Member

φιλε palmeτtos εχεις δει αποτελεσμα με το palmetto απο το στομα?σκεφτομαι καιρο να παρω καποιο προιον που περιεχει palmetto απο το στομα(πχ haigenesis...) αλλα ο ακης και αλλοι λενε πως δεν εχει κανενα αποτελεσμα...και ακομα μπορει να εχει παρενεργειες στυλ φιναστεριδης...

dinedine

New Member

Περιμένουμε να παραλάβουμε τα Spectral DNC & DNC-L αρκετό καιρό. Έχει έρθει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Στήνουν τις κεντρικές αποθήκες και μας έχουν καθυστερήσει. Μόλις παραλάβουμε θα προσφορές και σε αυτά. Να έχετε στο μυαλό σας ότι σε από Νοέμβρη, θα γίνει ανατίμηση στις λιανικές και νομίζω σε όλα τα ευρωπαικα e-shop. Μόλις παραλάβω δεσμέυομαι ότι θα κάνω 25% για περίπου 15 ημέρες. Θα σας ενημερώσω μέσω του Άκη.
Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος Λυτρίβης από www.beautypaths.euhttp://

show_palmettos

New Member

παιρνω παλμεττο 36mg τη μερα της εταιρειας quest που εχει 90 καψακια ,στο βιβλιαρακι του spectral dnc-l δινει την πληροφορια οτι το παλμετο δρα παρομοια με το ναρκωτικο φιναστεριδη...σιγουρα επειδη ειναι φυτικο ειναι πιο ασφαλες πιστευω οσον αφορα τις παρενεργειες που θα εδινε η φιναστεριδη (2 στους 100 ανθρωπους με χρηση φινα εμφανιζουν μειωμενη λιμπιντο,μειωμενη σεξουαλικη διαθεσηνερωμενο σπερμα,λιγοτερες στησεις κτλπ)....η ουσια ειναι μια οτι το παιρνουνε πολλοι σαν φαρμακο για τον προστατη και οτι σιγουρα μειωνει την dht...η dht και μειωμενη να μην ειναι αν χρησιμοποιεις σπιρονολακτονη τοτε δε θα δρασει ωστε να ριξει τα μαλλια μας...αποτελεσμα τι να δω απο τη στιγμη που κουρευομαι γουλι
εχω δει λιγες τριχουλες να αναπτυσσονται στον κροταφο μετα τη χρηση μινοξιδιλης που εχει μεσα το σπεκτραλ αλλα για να δω αποτελεσματα πιστευω πως πρεπει να φτιαξω σπιρονολακτονη και να την παιρνω παραλληλα με μινοξιδιλη,κετοκοναζολη,saw palmetto ωστε να μπορουσα να σου απαντησω μετα απο καποιο διαστημα τι αποτελεσματα θα ειχα...σπιρονολακτονη ομως δεν εχω φτιαξει γιατι την θεωρω ακριβη απο τη στιγμη που δεν μπορει καποιος να μου την συνταγογραφησει αλλα μαλλον θα αγορασω απο το φαρμακειο αλντακτον κι ας ειναι ποιο ακριβο
αφου δεν παιρνεις φιναστεριδη παρε οπωςδηποτε πηγεουμ αρικανιουμ,πρασινο τσαι,τσουκνιδα και παλμετο σε καψουλες που τις εχει η εταιρια k-max anti-dht στο site mallia.gr
to 1mg φιναστεριδης να μη σε φοβιζει....βασικα φιναστεριδη δεν εχω παρει αλλα μπορεις να παρεις και 0,5 φιναστειδης αν θες να εχεις λιγοτερες παρενεργειες....αν θες να ειναι φυσικο και οχι χημικο φυσικα και να παρεις saw palmetto γιατι μονο το ρεβιβογκεν τοπικα δεν αρκει!

show_palmettos

New Member

ντιμ
ως αντιανδρογονο παιρνεις το κριναγκεν(καλο προιον αλλα προσωπικα πιστευω οτι η σπιρονολακτονη εχει καλυτερα αποτελεσματα απτο κριναγκεν),ως μινοξιδιλη παιρνεις το σπεκτραλ(σωστοτατο σε κοβω γιατι ειναι πολυ ανωτερο του ρογκεν),δε σου λεω να διακοψεις τον περιοριστη της διυδροτεστοστερονης που λεγεται ρεβιβογκεν με το οποιο εχει δει αποτελεσματα ο ακης αλλα θα σου συνιστουσα να παρεις και φιναστεριδη ή παλμετο αν θες να τελειοποιησεις τη θεραπεια σου!!!

σπιρουλινα πρεπει να παιρνουμε για 4 λογους 1)εχει αντιφλεγμωνωδη δραση 2) μειωνει το αγχος ( αιτιο τριχοπτωσης) 3) μειωνει τη συσσωρευση σμηγματος στα μαλλια 4) περιλαμβανει μεθειονινη βασικο συστατικο της τριχας το οποιο δεν παραγει ο οργανισμος μας και η μεθειονινη παραγει την κυστινη μεσα στον οργανισμο που η κυστινη αποτελει το 17% της καθε τριχας μας

αν χρησιμοποιεις φουνγκοραλ τοτε παιρνεις να βαζεις και αλοε βερα για να καταπραυνεται η ξηροδερμια που προκαλει η συχνη χρηση φουνγκοραλ,αν χρησιμοποιεις ρεβιτα σαμπου τοτε θα εχεις τελεια καθαρισμενο μαλλι και θα εχεις χρησιμοποιησει και κετοκοναζολη(αντιανδρογονος ουσια και διεγερτικη των τριχων) χωρις απολυτως καμια παρενεργεια

dim74

Member

επερνα φιναστεριδη 11 μηνες...δεν ειδα κατι και την σταματησα τον ιουλιο.

show_palmettos

New Member

οποτε ευκαιρια ειναι να δοκιμασεις και το εχκχυλισμα saw palmetto σε καψακιο..αν και δε νομιζω να δινει κατι περισσοτερο απο οτι δινει η φιναστεριδη εκτος του οτι εχει σιτοστερολη σε ποσοστο 1%,η δραση του βεβαια ειναι αποτελεσματικη μονο σε συνδυασμο με μινοξιδιλη και κετοκοναζολη

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ευχαριστουμε τον κυριο Λυτριβή για την προσφορα του
οποιος ενδιαφερετε ας κοιταξει στην σελιδα του

ας ελπισουμε να δεχτουμε και αλλες προσφορες σαν forum ετσι ωστε μελη του forum που αγοραζουν απο ελλαδα να παιρνουν καλυτερες τιμες στα προιοντα που επιλεγουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

dim74 είπε:
επερνα φιναστεριδη 11 μηνες...δεν ειδα κατι και την σταματησα τον ιουλιο.
οταν λες δεν ειδες κατι παει να πει οτι συνεχιστηκε κανονικα η τριχοπτωση και εχασες πολυ μαλλι φανταζομαι σωστα?

dim74

Member

δεν εχασα μαλλια...απλα εκει που ημουν πριν την φινα εκει εμεινα και μετα την φινα...ουτε το χνουδακι εγινε τριχα ουτε ειδα καμια μεταβολη στην ποιοτητα των μαλλιων μου...

Georgex6

Well-Known Member

αρα κατι σ κανε φιλε μ και γω που μπαινω στο τριτο χρονο φιναστεριδη δε περιμενω πυκνωση αλλα διατηρηση των υπαρχοντων

dim74

Member

απλη διατηρηση πιστευω πως μπορω να πετυχω και με τα τοπικα...αλλωστε ειμαι 35 και 16 χρονια μονο με το regaine τα κρατησα...φαντασου με αυτα που βαζω ακομα...

Jon

New Member

Καλησπερα !!!
Παρακαλω οποιος χρησιμοποιει προιοντα της DS Laboratories
(REVITA , SPECTRAL.RS , SPECTRAL.DNC, SPECTRAL.DNC-L)
να μας πει τις εντυπωσεις του , και αν γινετε συγκριση με αλλα προιοντα που εχει χρησιμοποιησει.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Martini

New Member

Καλησπέρα ;)

Χρησιμοποιώ εδω και 3 μηνες Spectral dnc-l ομως δεν ειδα καμμιά διαφορά αλλα μάλλον ειναι νωρίς ακόμα .
Δυστυχώς εχω αποκτήσει πρόβλημα με παρενέργεια μάλλον στην Minoxidil γιατι πρίζεται το προσωπό μου :(
Δεν ξέρω τι να κάνω , αν κάποιος μπορεί να με συμβουλεύσει ..
Χρησιμοποιώ και το Revita σαμπουάν το οποίο ειναι το μονο σαμπουάν που εχω χρησιμοποιήσει που καθαρίζει
τοσο καλα το τριχωτό της κεφαλής μου (ομως δεν ειμαι και τοσο σίγουρος οτι ειναι τοσο καλό τελικά αυτο ).
Οσο για το spectral dnc-l ειναι πολυ καλο οσον αφορά στην εφαρμογή του δηλαδή απλώνεται εύκολα και στεγνώνει
πολυ γρήγορα. Εχει κίτρινο χρώμα το οποιο ομως με την επάληψη στο τριχωτό της κεφαλής φεύγει .
Εχει και ευχάριστη οσμή το οποίο ειναι πολύ θετικό.
Μετα τους 3 μηνες που χρησιμοποιούσα spectral dnc-l (πρωι και βραδυ) λογω παρενεργειών χρησιμοποιώ το πρωί rogaine foam 5 % το απογευμα spectral dnc-l .
Εχω ομως ακομα παρενέργειες ..

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όλοι τα ίδια έχουμε από την συχνή χρήση μινοξιδίλης-μακάρι να υπήρχε τρόπος αποφυγής του πρηξίματος :-\

μπορείς αν θες να το συνδυάσεις με το spectral RS-δεν περιέχει μινοξιδίλη,
ή οποιοδήποτε φυτικό προϊόν regrowth (σπρέι με πεπτίδια χαλκού,καφεΐνη κ.α),
και να κάνεις dnc-l μόνο βράδυ

Martini

New Member

Εμενα ομως πλεον δεν μου αρεσει το πρηξιμο ..
Εστειλα ενα εμαιλ στον Dr Lee με το προβλημα μου και μου απαντησε οτι πρεπει να κοψω οπωσδηποτε οποιαδηποτε λοτιον
περιεχει Minoxidil και αν δεν το κοψω θα εχω προβλημα με την καρδια μου (????).
Συνεχιζω το Revivogen και κοβω σταδιακα το spectral dnc-l οπως γραφει ο Dr Khadafi .
Πρεπει να βρω κατι να το αντικαταστησω ομως το οποιο να ειναι εξισου δυνατο .
Μπορει να βοηθησει κανεις ?
Εκτος αν ξεκινησω να βαζω spectral dnc (oxi spectral dnc-l) το οποιο απο οτι εψαξα εχει λιγοτερο alcohol και propylene glycol(ισως αυτα να προκαλουνε το πρηξιμο) απο ολα τα αλλα σκευασματα τυπου minoxidil .

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα