SOS

poisoneddagger

New Member
Γνωρισα εδω και ενα μηνα μια κοπελα μεσω internet. Ερχεται σημερα απο Θεσ/κη για να με συναντησει απο κοντα. Δεν τις εχω πει ομως οτι ειμαι %$#@καραφλας. 2 τουφες πεταν εδω και εκει. Τραγικη κατασταση. :'( Σκεφτομαι σοβαρα να μην την συναντησω. Φοβαμαι πως οταν με δει θα απογοητευθει η χειροτερα θα βαλει τα γελια. Ειμαι πραγαματικα απελπισμενος.... :-[

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: SOS

poisoneddagger είπε:
Γνωρισα εδω και ενα μηνα μια κοπελα μεσω internet. Ερχεται σημερα απο Θεσ/κη για να με συναντησει απο κοντα. Δεν τις εχω πει ομως οτι ειμαι %$#@καραφλας. 2 τουφες πεταν εδω και εκει. Τραγικη κατασταση. :'( Σκεφτομαι σοβαρα να μην την συναντησω. Φοβαμαι πως οταν με δει θα απογοητευθει η χειροτερα θα βαλει τα γελια. Ειμαι πραγαματικα απελπισμενος.... :-[

κοιτα......να χεις μυαλο...
αν μπηκε στον κοπο η κοπελα να κανει ολοκληρο ταξιδι απο θεσσαλονικη ως αθηνα (αν υποθεσουμε οτι μενεις εκει)....
τοτε παει να πει οτι εχει μεγαλη αναγκη.....αν με καταλαβαινεις τι εννοω.....οποτε μην σε νοιαζει τιποτα....
την συγκεκριμενη την εχεις του χεριου σου.....οι τριχες δε θα την πτοησουν....

poisoneddagger

New Member

Εχετε δικιο αλλα μην ξεχνατε πως η κατασταση μου με εχει καταβαλει αρκετα και ψυχολογικα. Ειμαι πολυ πεσμενος για ναχω ορεξη για οτηδηποτε..
Τεσπα. Ευχαριστω για την υποστηριξη. Το πολυ πολυ να φαω μια γερη ψυχρολουσια και να κλειστω και παλι στον κλουβι μου :(

poisoneddagger

New Member

................

Συνημμένα

• Picture0011.jpg
    Picture0011.jpg
    28.9 KB · Προβολές: 234

nikosgf7

New Member

ρε φιλε χεσε μας μετα συγχωρησεως 8) μια χαρα παλικαρι εισαι κ εμφανισιμος :).Ντυσου καλα κ πηγαινε κ ξηγησου της...Μην σε παιρνει αππο κατω η μαμημενη η ραφλα(δεν λεω κ εγω το παθαινω) ,ουτε που θα της περσει απο το μυαλο της γκομενας :grandpa:

kapa

Μέλος του προσωπικού

poisoneddagger είπε:
facebook να υποθεσω :chinscratch.
μην μασας καθολου,και απο οτι βλεπω την φωτο μια χαρα εισαι,οι γυναικες δεν κοιτανε τοσο πολυ το μαλλι οσο νομιζουμε,εχω κανει ερευνα πανω σε αυτο.
το βλεπω και σε κολιτους μου.το κολημα ειναι μονο στο δικο μας μυαλο,με τις ευχες μου :)

xk

Active Member

καλο ειναι να ειχε δει foto σου αλλα για να μην εχει δει καν και να ερχεται να σε δει παει να πει οτι δε την νοιαζει και πολυ...που σημαινει οτι she wants the dick..παρ ολα αυτα συμφωνω με τους απο πανω,μια χαρα εισαι...απο κει και περα αν πας με καλη ψυχολογια την εχεις 100%!

εσυ την εχεις δει σε foto?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Μην ανυσηχείς, μια χαρά θα τα πας!!! :) :date

Ενημέρωσε μας αν θες για το πως πήγε, γιατί γενικά το όλο θέμα " αραίωσης - γυναίκες " μας ψιλοκαίει όλους μας ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

danceworld_2001 είπε:
Εγω γιατι μυρίζομαι οτι καποιος κανει φάρσα σε φίλο του?

Typhoon είπε:
Από χθές που είδα το post αυτό σκέφτηκα αλλά λέω άσε μην γίνω περίεργος... ;)

Έχει τσεκαριστεί το θέμα, και μάλλον είναι οκ με την "ταυτότητά" του.

Εκτός και αν έχει φτιάξει "άλλα" ψεύτικα στοιχεία με την συγκεκριμένη φώτο, οπότε σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορούμε να ξέρουμε 100% ;) :tease: :tease: :tease:

Μπλουζα