SOS σμηγμ.Δερματιτιδα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Τις τελευταιες μερες οι σμηγμ. δερματιτιδα που παντα ψιλοειχα εχει αρχισει και κανει παρτυ στο κεφαλι μου!και ειμαι σιγουρος οτι εχει αυξηθει αποτομα τις τελευταιες 10 μερες!!!!! εχω κλεισει ραντεβου σε δερματολογο αλλα σε 10 μερες απο τωρα μιας και δεν ειχε νωριτερα ραντεβου!!!!τι προτεινεται?????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: SOS σμηγμ.Δερματιτιδα

georgehairs είπε:
Τις τελευταιες μερες οι σμηγμ. δερματιτιδα που παντα ψιλοειχα εχει αρχισει και κανει παρτυ στο κεφαλι μου!και ειμαι σιγουρος οτι εχει αυξηθει αποτομα τις τελευταιες 10 μερες!!!!! εχω κλεισει ραντεβου σε δερματολογο αλλα σε 10 μερες απο τωρα μιας και δεν ειχε νωριτερα ραντεβου!!!!τι προτεινεται?????

να κανεις υπομονη δεκα μερες να δεις τι θα σου πει ο δερματολογος..........
και πλυνε το κεφαλι καθε μερα να ειναι καθαρο προς το παρων....

Maria

New Member

Μη βάζεις τίποτα στο κεφάλι σου μέχρι να σε δει ο δερματολόγος. Εκτός κι αν έχεις emu oil... Εάν έχεις , βάζε κάθε βράδυ και κοιμήσου με αυτό και το πρωί πλύσου.
Το εμου δεν παίζεται για περιπτώσεις ΣΔ. Εγώ με χρήση ενός μήνα και κάτι απαλλάχτηκα από τη ΣΔ που είχα γύρω στα 16 χρόνια.
Κι όπως είπε ο Πάνος πλύσιμο -με απαλό σαμπουάν-

heyya

New Member

Ότι είπε η Μαρία + αλόη άμα έχεις μπορεί να βοηθήσει... συγκεκριμένα εμένα με βοήθησε αλόη με tea tree oil!!

Maria είπε:
Μη βάζεις τίποτα στο κεφάλι σου μέχρι να σε δει ο δερματολόγος. Εκτός κι αν έχεις emu oil... Εάν έχεις , βάζε κάθε βράδυ και κοιμήσου με αυτό και το πρωί πλύσου.
Το εμου δεν παίζεται για περιπτώσεις ΣΔ. Εγώ με χρήση ενός μήνα και κάτι απαλλάχτηκα από τη ΣΔ που είχα γύρω στα 16 χρόνια.
απο που παιρνω emu oil??και πως το βαζω ?τι ποσοτητα?

mel1980

New Member

Maria είπε:
Μαρια emu oil που μπορω να παρω εκτος απο το internet ξερεις καποιο μαγαζι? στειλε μου αν μορεις σε pm

Maria

New Member

georgehairs και Μελίνα, emu oil μόνο από ίντερνετ μπορείτε να βρείτε. Τουλάχιστον εγώ δε γνωρίζω να πωλείται στην Ελλάδα.
Εγώ το έβαζα επί ένα μήνα και κάτι, κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωι λουζόμουν. Κι εξαφανίστηκε η ΣΔ. Τώρα βάζω για συντήρηση 2-3 φορές την εβδομάδα για κανα 2ωρο πριν λουστώ. Όσο για την ποσότητα, θα το δεις στην πράξη, γενικά δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα γιατί είναι πολύ παχύρευστο κι αν το απλώσεις καλύπτεις αρκετό μέρος του κεφαλιού. Το θέμα είναι να φτάνει στο δέρμα κι όχι να κάθεται στις τρίχες (το λέω για όσους έχουν μακρύ μαλλί, στο κοντό μαλλί η εφαρμογή είναι εύκολη).

giannis1991

Well-Known Member

Maria είπε:
georgehairs και Μελίνα, emu oil μόνο από ίντερνετ μπορείτε να βρείτε. Τουλάχιστον εγώ δε γνωρίζω να πωλείται στην Ελλάδα.
Εγώ το έβαζα επί ένα μήνα και κάτι, κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωι λουζόμουν. Κι εξαφανίστηκε η ΣΔ. Τώρα βάζω για συντήρηση 2-3 φορές την εβδομάδα για κανα 2ωρο πριν λουστώ. Όσο για την ποσότητα, θα το δεις στην πράξη, γενικά δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα γιατί είναι πολύ παχύρευστο κι αν το απλώσεις καλύπτεις αρκετό μέρος του κεφαλιού. Το θέμα είναι να φτάνει στο δέρμα κι όχι να κάθεται στις τρίχες (το λέω για όσους έχουν μακρύ μαλλί, στο κοντό μαλλί η εφαρμογή είναι εύκολη).

νομιζω οτι ερχεται μονο απο αυστραλια.....γτ εκει το φτιαχνουν...

ετσι κ αλλιως και να το παραγγειλω τωρα θα κανει σιγουρα 6-7 μερες να ερθει..συνεπως θα κανω υπομονη αλλες 9 μερες...να παω στο δερματολογο...!δε νομιζω αυτες οι 10 μερες να επηρεασουν και τοσο πολυ εδω που τα λεμε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos1917

New Member

Λούσου με selsun 2,5% να σωθείς.
Δεν υπάρχει πλέον στην μπανανία.
Θα το βρεις εύκολα στο internet.
Εμένα μου φέρνει φίλος από Αγγλία.
Στην Ελλάδα θα βρεις το 1%.
Δεν μου κάνει και πολλά πράγματα,αλλά στην ανάγκη θα σε ανακουφίσει.
Ότι θέλεις ρώτα με.

nlar

New Member

Υποφέρω από τα 15 από σμηγματόρροιακη δερματίτιδα στο τριχωτό της κεφαλής στην αρχή χρησιμοποιούσα το fungoral αλλά μετά από κάποια χρόνια χρήσης δεν έκανε τίποτα προφανώς είχα αποκτήσει ανοχή στη δραστική του ουσία, την κετοκοναζόλη. Εκείνο όμως που μου έφερε άμεσα αποτελέσματα και μεγαλύτερης διαρκείας είναι το selsun (χωρίς να μου δημιουργήσει ανοχή όπως το foungoral), πωλείτε στα φαρμακεία δοκίμασε το και το πολύ σε δέκα μέρες είσαι εντάξει.

Panos1982

Well-Known Member

το εχω ξανακουσει αυτο το selsun.....ειναι για καθημερινο λουσιμο η 2-3 φορες τη βδομαδα???

nlar

New Member

Panos 1982 Μα δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς για καθημερινό λούσιμο. Στην αρχή μπορείς να λουστείς 3-4 φορές για την πρώτη εβδομάδα , μετά όταν θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα θα ακολουθείς δόση συντήρησης 1 φορά την εβδομάδα αρκεί, εγώ πλέον λούζομαι κάθε 10 μέρες.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα