Solgar Skin, Nails & Hair

Gio

New Member
Λοιπόν παίδες, εγώ ασχολήθηκα με την solgar απο ένα review στο youtube και δοκιμαστικά παράλληλα με την θεραπεία μου ξεκίνησα να παίρνω Βιοτίνη, και πυρήτιο. Ομολογώ οτι είχα μια αισθητική βελτίωση στην υφή και στο πάχος των υπάρχοντων μαλλιών αλλά επειδή ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ χρησιμοποιώ και μινοξιδίλη και proscar δεν ξέρω πόσο βοήθησαν τα συμπληρώματα. Σίγουρα βοήθησαν όμως γιατί βλέπω και τα νυχάκια σε καλύτερη ποιότητα..

Μιας και μιλάμε για φυτικά προιόντα που δεν έχουν καμία απολύτως παρενέργεια πιστεύω αξίζει να τα δοκιμάσετε. Ακόμα και σκέτα, για να έχουμε εντυπώσεις για το τι κάνουν απο μόνα τους..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mengoni είπε:
dimitris__27 είπε:
Λοιπόν μετά από σχεδόν 8 μήνες που τις παίρνω ήρθε η ώρα να κάνω ένα γρήγορο review προσωπικό...

Πάμε λοιπόν σε αυτά που εγώ παρατήρησα με το συγκεκριμμένο σκεύασμα:

1) Αισθητά γρηγορότερο μάκρυμα μαλλιών.
2) Μικρή πάχυνση στην τρίχα θα έλεγα την παρατήρησα και μια μικρή τόνωση επίσης, δυνατά μαλλιά για όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.
3) Γερά νύχια πράγματι τα οποία επίσης μεγαλώνουν με γρήγορο ρυθμό όπως και τα μαλλιά.

Αυτά που δυστυχώς δεν θα δείτε:

1) Μην περιμένετε να δείτε νέες τρίχες να βγαίνουν
3) Μην περιμένετε ότι θα σταματήσουν να πέφτουν οι ήδη υπάρχουσες (ίσως μόνο μια μικρή μείωση της τριχόπτωσης).
3) Μην περιμένετε καμιά αλλαγή στο δέρμα σας, προσωπικά δεν είδα καμία απολύτως
4) γενικότερα μην περιμένετε θαύματα.

Πάντως τίμιο συμπλήρωμα εγώ θα το χαρακτήριζα, δεν υπόσχεται θαύματα ούτως ή άλλως οπότε δεν μπορούμε να του χρεώσουμε πολλά αρνητικά.
...................................................................................................
Στους πόσους μήνες άρχισες να παρατηρείς βελτίωση? Ένα χάπι την ημέρα έπαιρνες?

και κάτι άλλο επειδή μπήκες στη διαδικασία να κάνεις ένα review, ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις δοκιμάσει αλλα συμπληρώματα και αν θεωρεις το συγκεκριμένο το καλύτερο,σε αυτο που κανει τελος πάντων.

Αυτά που γράφω τα είδα από τις πρώτες εβδομάδες κιόλας. Δηλαδή από την 2η-3η βδομάδα...

Δύο κάψουλες ημερησίως (καμιά φορά και μία) πάντα μαζί με το φαγητό έπαιρνα μεσημέρι και βράδυ όπως αναφέρουν οι οδηγίες.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει πολλά, μόνο κάτι κολλαγόνα, υαλουρονικά, κάτι βιταμίνες και Ω3 που υποτίθεται βοηθάνε αλλά δεν παρατήρησα τίποτα... Άλλα συμπληρώματα για μαλλιά δεν έχω δοκιμάσει αν και εχω ακούσει καλά λόγια για το priorin και θα το δοκιμάσω και αυτό κάποια στιγμή.


Γενικά όπως έγραψα τα μαλλιά μεγαλώνουν γρήγορα + όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, όχι τπτ τρομερό όμως στο δεύτερο μη φανταστείς, τα μαλλιά δείχνουν απλά πιο υγιή (ίσως και λαμπερά). Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...

Αν ήμασταν γυναίκες θα του έδινα ένα ακόμα point για τα νύχια...

Α επίσης με αφορμή το ποστ του φίλου ακριβώς από πάνω να πω ότι δεν ήμουν σε κάποια θεραπεία όσο τα έπαιρνα. Σκέτα τα έπαιρνα.
 
Μπλουζα