Shedding

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: Shedding

Adriano είπε:
Ερώτηση τώρα : Βλέπετε όλοι στην υπογραφή μου τι χρησιμοποιώ.Λετε να προσθέσω regaine foam;;;Για τις πρωινές ώρες και το βράδυ κανονικά ότι χρησιμοποιώ...Τι λέτε;;;

Όχι μη βάλεις τίποτα άλλο στη θεραπεία σου ... Εδώ δεν ισχύει το όσο περισσότερα τόσο καλύτερα... Είναι εντάξει αυτά που χρησιμοποιείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panathas

Member

παιδια κατι που εχω παρατηρησει και δεν ξερω τι παιζει με αυτο,συνηθως οταν μια τριχα πεφτει απο το κεφαλι μου στην ριζα εχει κατι γυρο απο αυτην που ειναι σαν λιπαροτητα ξερετε τι ειναι αυτο??και γενικοτερα οταν λουζομαι μετα απο λιγο εχω κατι μικρα ασπρακια πανω στα μαλλια μου, πυτιριδα ειναι??

kakashi

Member

παιδια εγω εδω κ τρεισ μηνες κανω θεραπεια με μινοξ σπιρο φουνγκοραλ κ φρεμομετ(παρομοιο του betnovate) αλλα το σεντ δεν εχει σταματησει τελειως....ισως εχει μειωθει λιγο....απο 200+ τριχες που εχανα τη μερα τωρα γυρω στις 130-150 γενικα τα μαλλια μ εχουν αραιωσει σε σχεση με πριν την θεραπεια....να αγχωθω???το ξερω οτι στην αρχη της θεραπειας αραιωνουμε συνθως αλλα περασαν 3 μηνες....ποτε θα αρχισουν να πυκνωνουν τα γ@μ@μενα??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα