Shedding

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Adriano

Well-Known Member
Γεια σας παιδιά...Κάνω εδώ και 3 μήνες θεραπεία με big3 μινοξιδίλη fungoral και proscar...Πρόσθεσα περίπου πριν ένα μήνα και spironolactone homemade...Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα αυξημένη τριχόπτωση...Εδώ τώρα είναι το θέμα μου...Είναι εποχιακή τριχόπτωση ή shedding...???Τι πιστεύετε??? Γιατί αν είναι shedding πάει να πει ότι δουλεύει η θεραπεία ..Με την εποχιακή τριχόπτωση τι παίζει ακριβώς...Κάνω μεγάλη προσπάθεια και δεν θέλω να πάω πίσω ούτε βήμα...Περιμένω γνώμες...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Shedding

Adriano είπε:
Γεια σας παιδιά...Κάνω εδώ και 3 μήνες θεραπεία με big3 μινοξιδίλη fungoral και proscar...Πρόσθεσα περίπου πριν ένα μήνα και spironolactone homemade...Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα αυξημένη τριχόπτωση...Εδώ τώρα είναι το θέμα μου...Είναι εποχιακή τριχόπτωση ή shedding...???Τι πιστεύετε??? Γιατί αν είναι shedding πάει να πει ότι δουλεύει η θεραπεία ..Με την εποχιακή τριχόπτωση τι παίζει ακριβώς...Κάνω μεγάλη προσπάθεια και δεν θέλω να πάω πίσω ούτε βήμα...Περιμένω γνώμες...
με τοσα που χρησιμοποιεις σιγουρα δεν κανεις βημα πισω,πιστευω ειναι shedding μαλλον απο την spiro ;)

Conan

Member

kapamarou είπε:
[quote author=Adriano link=topic=2232.msg40529#msg40529 date=1286130350]
με τοσα που χρησιμοποιεις σιγουρα δεν κανεις βημα πισω,πιστευω ειναι shedding μαλλον απο την spiro ;)
[/quote]

και απο σπιρο γινεται σεντ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=2232.msg40536#msg40536 date=1286132358]
[quote author=Adriano link=topic=2232.msg40529#msg40529 date=1286130350]
[/quote]

και απο σπιρο γινεται σεντ?
[/quote]
οχι απλα απο τις ημερομηνειες που γραφει το ποιο πιθανο ειναι να εινα απο spiro γιατι την χρησιμοποιει εναν μηνα

Conan

Member

πλακα πλακα κι εγω εχω κλεισει εδω και κατι μερες το μηνα με σπιρο , αλλα δεν ειδα κατι ακομα

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
πλακα πλακα κι εγω εχω κλεισει εδω και κατι μερες το μηνα με σπιρο , αλλα δεν ειδα κατι ακομα
σιγουρα στην θεραπεια του Adriano το δυνατο οπλο ειναι το proscar,το shedding δεν συμβαινει σε ολους,δυστιχως χρειαζετε αρκετο διαστημα για να μαθουμε αν καποιο blocker εχει αποτελεσμα,υπομονη ;)

Adriano

Well-Known Member

Ευχαριστώ καταρχάς για τις απαντήσεις σας...Φοβάμαι πολύ το shedding...Παίδες πόσο μπορεί να διαρκέσει...???¨Εχετε κάποια ιδέα?? Σε ξένο forum είδα περίπτωση που κράτησε το shedding 4 μήνες...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Adriano είπε:
Ευχαριστώ καταρχάς για τις απαντήσεις σας...Φοβάμαι πολύ το shedding...Παίδες πόσο μπορεί να διαρκέσει...???¨Εχετε κάποια ιδέα?? Σε ξένο forum είδα περίπτωση που κράτησε το shedding 4 μήνες...
και σε ελληνικο forum (μου κρατησε 4 μηνες) :D.εξαρτατε απο τον καθε οργανισμο το ποσο θα κρατησει αλλα μην το φοβασαι καθολου,θα ξαναβγουν και καλυτερα απο πριν ;)

sofo85

New Member

Adriano είπε:
εμενα κρατησε 1 μηνα περιπου,πολυ ψυχοφθορο...αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι για καλο.

Adriano

Well-Known Member

sofo85 είπε:
[quote author=Adriano link=topic=2232.msg40561#msg40561 date=1286151699]
εμενα κρατησε 1 μηνα περιπου,πολυ ψυχοφθορο...αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι για καλο.
[/quote]

Μακάρι να μην διαρκέσει πολύ και ελπίζω τα μαλλιά να βγουν πολύ πιο δυνατά από ότι είναι τώρα.Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Conan

Member

kapamarou είπε:
[quote author=Conan link=topic=2232.msg40545#msg40545 date=1286135542]
σιγουρα στην θεραπεια του Adriano το δυνατο οπλο ειναι το proscar,το shedding δεν συμβαινει σε ολους,δυστιχως χρειαζετε αρκετο διαστημα για να μαθουμε αν καποιο blocker εχει αποτελεσμα,υπομονη ;)
[/quote]

ε ναι ρε συ, ενταξει, 1 μηνας δεν ειναι ουτε η αρχη, δεν το συζηταμε. το καλυτερο θα ειναι να δω αποτελεσμα χωρις σεντ :p :angel: xD

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

komgr είπε:
Συνήθως πότε εμφανίζεται το shedding !?!
Μετά από πόσο καιρό χρήσης φίνας ;
3η με 4η βδομαδα,σε καποιους μπορει να σταματησει για εναν μηνα και να συνεχισει ξανα ;)

panathas

Member

ρε παιδια εγω ειχα παει σε δερματολογο μου εκανε εξετασεις αιματος ειπε οτι δεν εχω καποιο προβλημα στο αιμα και μου εδωσε ενα μηγμα advantan kai minoxidil το χρησιμοποιησα για κανα δυο μηνες αλλα δεν μπορω να πω οτι εκανε και τιποτα ξερετε αν ειναι καλη η θεραπεια??

kapa

Μέλος του προσωπικού

PANATHA είπε:
ρε παιδια εγω ειχα παει σε δερματολογο μου εκανε εξετασεις αιματος ειπε οτι δεν εχω καποιο προβλημα στο αιμα και μου εδωσε ενα μηγμα advantan kai minoxidil το χρησιμοποιησα για κανα δυο μηνες αλλα δεν μπορω να πω οτι εκανε και τιποτα ξερετε αν ειναι καλη η θεραπεια??
η Α.Α.δεν ειναι ανιχνευσιμη απο το αιμα,δεν ειναι καν προβλημα υγειας,αλλα αισθητικης ::)

Adriano

Well-Known Member

Καλησπέρα κύριοι!!!

Λοιπόν...Shedding λιγότερο πλέον στα πλαίσια του κανονικού για την ακρίβεια..Η τρίχα μετά από καιρό ξαναδυναμώνει και πάνε όλα καλά σιγά σιγά.Μάλλον παίζει που έφτιαξα και την διατροφή μου.Δεν έχω καταλήξει τελικά τι γίνεται με την τριχόπτωσή μου και εννοώ ότι παρόλο που πήγα και σε δερματολόγους αρχίζω ολοένα να πιστεύω ότι η τριχόπτωση ωφείλεται στο άγχος που έιχα εδώ και καιρό και απέβαλλα με μεγάλο κόπο και στο γεγονός πλέον ότι έχω θυροειδή.Θεωρώ πώς αν συνεχίσω έτσι θα δυναμώσουν αρκετά τα μαλλιά μου και θα πάω ακόμα και για NW 0.

Ερώτηση τώρα : Βλέπετε όλοι στην υπογραφή μου τι χρησιμοποιώ.Λετε να προσθέσω regaine foam;;;Για τις πρωινές ώρες και το βράδυ κανονικά ότι χρησιμοποιώ...Τι λέτε;;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα