Shampoo για καθαρισμό του revivogen χωρίς zinc

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ikon

Member
Καλησπέρα σε όλους…

Ως χρήστης revivogen έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο…

Το πρωί που λούζομαι (πολύ διεξοδικά) για να καθαρίσει το revivogen και να βάλω πιο μετά regaine, παρατηρώ ότι παρότι αφήνω πολύ ώρα το σαμπουάν στο κεφάλι (κανα 10λεπτο) και κάνω πολύ έντονο μασάζ, στα σημεία στα οποία είχε πάει το revivogen, έχουν μείνει κάποιες (ελάχιστα ορατές) στάμπες.. κάτι σαν κρούστα… όπου αν ξύσεις το κεφάλι σου φεύγουν και μένουν στα μαλλιά σαν νιφάδες…

Το σαμπουάν που χρησιμοποιώ είναι το T-gel για λιπαρά μαλλιά…, έχω φυσικά και το revivogen shampoo που φαντάζομαι θα ήταν το καταλληλότερο, αλλά περιέχει zinc…

Η ερώτηση είναι αν γνωρίζετε κανένα καλό σαμπουάν (για λιπαρά μαλλιά) το οποίο να καθαρίζει απολύτως το revivogen…

…εκτός και αν αυτά τα απομεινάρια του revivogen είναι πλέον ανενεργά και δεν αντιδρούν εξουδετερώνοντας την μινοξιδίλη..

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Shampoo για καθαρισμό του revivogen χωρίς zinc

δεν χρειαζεται να αφηνεις 10 λεπτα το σαμπουαν και 4 ειναι καλα παραπανω δεν συνίσταται

δοκιμασε να τα λουσεις 2 φορες

εισαι σιγουρος οτι οι νιφαδες ειναι απο το ρεβιβοτζεν
δες το χρωμα τους αν ειναι σαν ιωδιο οι νιφαδες τοτε ειναι του ρεβιβοτζεν
αλλιως ισως ειναι κατι αλλο

ikon

Member

Ναι, ειναι σίγουρα από το revivogen, θα δοκιμάσω αυτό που είπες κα θα δω πως πάει,

thanks.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω βαζω σαμπουαν λουζομαι για 1 λεπτο περιπου και το ξεβγαζω
ετσι η μεγαλυτερη ποσοτητα φευγει
καπακι λουζομαι δευτερη φορα για 3 λεπτα οπου δεν μενει τιποτα μετα

jdim

New Member

to revivogen periexei katholou iodio?logo xromatos rotao...k epeidi afinei k tetoies nifades k se mena

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

απο οτι θυμαμαι οχι δεν περιεχει ιωδιο δες τα συστατικα του δεν θυμαμαι να γραφει κατι τετοιο

οι νιφαδες πρεπει να τις προσεξεις
πιθανον να μην εχει αποροφηθει η λοσιον απο το κεφαλι σου ειτε γιατι εβαλες μεγαλη ποσοτητα σε συγκεκριμενη περιοχη ειτε γιατι δεν την απλωσες καλα

εμεινει ωρα και ξηραθηκε οποτε ως προς το τροπο χρησης πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος

Teri

New Member

Καλη σας μέρα. Ονομάζομαι Λευτέρης και σαν νέο μέλος του forum σας χαιρετίζω από την όμορφη Χίο. Ελπίζω μέσα απο αυτό το forum να βοηθηθώ και να βοηθήσω όσο μπορώ με αυτό το "λεπτό" θέμα που όλους μας απασχολεί λίγο ως πολύ.

Ξεκινάω λέγοντας και ζητώντας μία συμβουλή. Παράγγειλα απο το Patient Pharmacy το Revivogen Bio-Cleansing Shampoo For Fine And Thinning Hair. Άκουσα καλά λόγια μέσα απο εδώ. Θα το συνδυάσω με την λοσιόν minoxidil που μου έχουν δώσει τα L*** L*** C**** για θεραπεία. Πως το βλέπετε σαν συνδυασμό? Και πάλι καλώς σας βρήκα!

edit σου εβαλα σε αστερακια την εταιρια για να μην θεωρηθει διαφημιση
Παναγιωτης

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οχι δεν ειναι καλη ιδιεα με το σαμπουαν του revivogen να συνδιασεις την μινοξιδιλη
γιατι υπαρχει σχετικη ερευνα που λεει οτι αυτες οι οι δυο ουσιες αλληλεπιδρανε
και αυτο δεν ειναι καλο για την θεραπεια σου

ακομη γιατι να σου δωσου τα L*** C**** μινοξιδιλη
μπορεις να την παρεις και μονος σου απο φαρμακειο

τωρα εμενα θα με πεις καχυποπτο εκανες καμια θεραπεια εκει και σου την δωσαν
(γιατι μαλλον μεταξες λεφτα τζαμπα εκει) και σου δωσαν μινοξιδιλη για να βγαλεις καμια τριχα και να σου πουν οριστε καναμε δουλεια και να εισαι ευχαριστημενος

να σε ενημερωσω πως η μινοξιδιλη για ενα μηνα απο τα φαρμακεια κοστιζει 29.5 ευρω απο το εξωτερικο μπορεις να την αγορασειες με περιπου 15 ευρω
εκτος αυτου υπαρχει και η μινοξιλη kirkland που εχει ακριβως τα ιδια συστατικα και σου μπουκαλακι κοστιζει κατω απο 10 ευρω

αν θες να συνδιασεις την μινοξιδιλη σου με σαμπουαν παρε ενα που να μην περιεχει ψευδαργυρο η αλλιως zinc μεσα

και κατι ακομη μην πιστευεις στα σαμπουαν δεν κανουν πολυ δουλεια τα σαμπουαν θεωρουνται και πρεπει να ειναι συμπληρωμα θεραπειας

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Teri είπε:
Παράγγειλα απο το Patient Pharmacy το Revivogen Bio-Cleansing Shampoo For Fine And Thinning Hair. Άκουσα καλά λόγια μέσα απο εδώ. Θα το συνδυάσω με την λοσιόν minoxidil που μου έχουν δώσει τα L***r L C για θεραπεία. Πως το βλέπετε σαν συνδυασμό?
γειά χαρά!

fungoral πάρε άρχοντα Λευτέρη με το revivogen shmp. εναλλάξ ;)

αφού πήρες revivogen,θα έπρεπε να προτιμήσεις το scalp therapy που είναι ουσιαστικά το 90-95% της θεραπείας .... ::)

ο συνδυασμός L***r L. C. με ό,τι άλλο είναι δυστυχώς ακριβός,ανώφελος και ψυχαναγκαστικός (άποψη/εμπειρία πολλών εδώ)

ό,τι άλλο χρειαστείς ρώτα ... ;D

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

_SPIROS είπε:
fungoral πάρε άρχοντα Λευτέρη με το revivogen shp. εναλλάξ ;)

αφού πήρες revivogen,θα έπρεπε να προτιμήσεις το sculp therapy που είναι ουσιαστικά το 90-95% της θεραπείας .... ::)

ο συνδυασμός L***r L. C. με ό,τι άλλο είναι δυστυχώς ανώφελος και ψυχαναγκαστικός

ό,τι άλλο χρειαστείς ρώτα ... ;D[/color][/i][/b]
σπυρο σε ξερεις οτι σε συνοομιλια πριν πολλους μηνες που ειχα με την εταιρια του revivogen
μεσω email ξερεις τι μου γραψαν

οτι το κυριο μερος την θεραπεις το 95% ειναι το scalp therapy τα αλλα σαμπουαν και καθε σαμπουαν και καθε κοντισιονερ ειναι μονο το 5%

αντε καλα το υποστηριζα εγω τοσο καιρο
αλλα οταν με επιβεβαιωσαν και απο την ιδια την εταιρια
αιστανθηκα καπως δικαιωμενος

εξαλλου αν σκεφτεις οτι με το σαμπουαν μονο με λιγα λεπτα που μενει στο κεφαλι σου τι να προλαβει να κανει

εν τελη τερι αυτο που σου ειπε ο σπυρος κατα την γωμη που επρεπε να κανεις να παρεις το scalp therapy

ααα ρε σπυρο το σαμπουαν revivogen εχει μεσα zinc δεν ειναι καλη ιδεα να το χρησιμοποιες με μινοξιδιλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

"γιατι να σου δώσουν τα L*** C**** μινοξιδιλη
μπορεις να την παρεις και μονος σου απο φαρμακειο

τωρα εμενα θα με πεις καχυποπτο εκανες καμια θεραπεια εκει και σου την δωσαν
(γιατι μαλλον μεταξες λεφτα τζαμπα εκει) και σου δωσαν μινοξιδιλη για να βγαλεις καμια τριχα και να σου πουν οριστε καναμε δουλεια και να εισαι ευχαριστημενος

να σε ενημερωσω πως η μινοξιδιλη για ενα μηνα απο τα φαρμακεια κοστιζει 29.5 ευρω απο το εξωτερικο μπορεις να την αγορασειες με περιπου 15 ευρω
εκτος αυτου υπαρχει και η μινοξιλη kirkland που εχει ακριβως τα ιδια συστατικα και σου μπουκαλακι κοστιζει κατω απο 10 ευρω

αν θες να συνδιασεις την μινοξιδιλη σου με σαμπουαν παρε ενα που να μην περιεχει ψευδαργυρο η αλλιως zinc μεσα

και κατι ακομη μην πιστευεις στα σαμπουαν δεν κανουν πολυ δουλεια τα σαμπουαν θεωρουνται και πρεπει να ειναι συμπληρωμα θεραπείας"

... μόνο το altzhaimer έμεινε και ολοκλήρωσα .... :D

Teri

New Member

Kαταρχήν σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Ναι είναι γεγονός ότι έκανα θεραπεία στα Laser Line για κάνα χρόνο περίπου και δυστυχώς τσάμπα οι μετακινήσεις απο Χίο-Αθήνα!! Εντάξει έχω δει βέβαια κάποια αποτελέσματα δεν είμαι όπως είμουν πριν αλλά σίγουρα την καλύτερη δουλειά την έκανε η λοσιόν που μου έχουν δώσει. Και όχι κάτι ανοησίες μηχανήματα που κάθεσαι απο κάτω σαν να θέλεις να κάνεις περμανάτ.. Να κάνουμε λοιπόν μία ανακεφαλαίωση.. επειδή να είμαι ειλικρινής λίγο μπερδεύτηκα απο τις απαντήσεις σας ::) απ ότι βλέπω μόλις χρεώθηκα 20 ευρώ τσάμπα και βερεσέ καθότι όπως μου λέτε το σαμπουάν δεν θα μου προσφέρει κάτι, αντιθέτως μάλιστα.. Και επειδή δεν θέλω -προς το παρόν τουλάχιστον- να αλλάξω την θεραπεία μου, θέλω να συνεχίσω με Minoxidil δηλαδή αν μπορείτε να μου προτείνετε το ιδανικό σαμπουάν για να συμπληρώσω την υπάρχουσα θεραπεία μου....?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

big 3 :
- μινοξιδίλη (kirkland) => http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,384.0.html
- revivogen scalp therapy => http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,139.0.html
- fungoral 3 φορές την εβδομάδα,μέρα παρά ημέρα

το revivogen shmp. κράτα το (τις ενδιάμεσες μέρες),απλώς χρησιμοποίησε το 1-2 ώρες πριν την μινοξιδίλη

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οπως τα γραφει ο σπυρος

και μην ακουω οτι τζαμπα χρεωθηκα 20 ευρω σαμπουαν
το revivogen το θεωρω απο τα καλυτερα σαμπουαν που κυκλοφορουν μαζι με το tricomin

Teri

New Member

Ωραία, τα εντόπισα όλα αυτά που λέτε και έχω σκοπό να τα παραγγείλω. Απλά θα ήθελα μετά να με βοηθήσετε στον τρόπο δοσολογίας και την σειρά που θα τα χρησιμοποιώ. Να είστε καλά, και θα είμαστε σε επαφή. ;)

Teri

New Member

Παναγιωτης είπε:
οπως τα γραφει ο σπυρος

και μην ακουω οτι τζαμπα χρεωθηκα 20 ευρω σαμπουαν
το revivogen το θεωρω απο τα καλυτερα σαμπουαν που κυκλοφορουν μαζι με το tricomin

Μαζί σου σε αυτό. Άλλωστε την δική σου άποψη είδα τότε και το παράγγειλα. απλά επειδή είπατε ότι δεν ταιριάζει ο συνδυασμός με minoxidil γιαυτό το ανέφερα.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Teri είπε:
Απλά θα ήθελα μετά να με βοηθήσετε στον τρόπο δοσολογίας και την σειρά που θα τα χρησιμοποιώ.
minoxidil - 6 ψεκασμούς(συνολικά) στα σημεία αραίωσης και απλώνεις με τα δάκτυλα => πρωί
revivogen - μασαζ στα σημεία => βράδυ
fungoral - 3 φορές την εβδομάδα max,απλώνεις/μασάζ 3' και ξεβγάζεις Χ 2

υ.γ: πάρε και μια αλόη τζέλ για τους ερεθισμούς από μινοξιδίλη ... ;)

Teri

New Member

Παράγγειλα απο Ebay το Kirkland Minoxidil 5% στα 19 Ευρώ. Είναι τρίμηνη θεραπεία.

Επίσης παράγγειλα και το Revivogen Scalp Therapy απο Pharmacy και αυτό σε τρίμηνη αγωγή στα 70 Ευρώ. Είναι και σε προσφορά και έχει και κάτι σαμπουάν σε συσκευασία ταξιδιού δώρο.

Η τελευταία μου εκκρεμότητα είναι το Fungoral 2% το οποίο δεν το βρίσκω. Υπάρχει περίπτωση να το βρω στα δικά μας φαρμακεία?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα