Sex και τριχόπτωση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Scrooge

Member
Μια ερώτηση (που μάλλον είναι αφελής):
Ακουγόταν (κυρίως παλιότερα) ότι στους άντρες που έχουν προδιάθεση για φαλάκρα, όταν κάνουν πολύ σεξ η τριχόπτωση επιταχύνεται.
Εξ ου και κάποιοι φαλακροί χρησιμοποιούσαν -ίσως κ σαν αστείο- το μειονέκτημά τους ως πλεονέκτημα (είμαι πολύ άντρας κλπ ...)
Υποθέτω ότι η εικασία στηρίζεται στο ότι με το σεξ εκκρίνεται τεστοστερόνη οπότε και DHT.
Υπάρχει καμία μελέτη που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο ?
Ή είναι άλλος ένας μύθος από αυτούς που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex42

New Member
Απ: Sex και τριχόπτωση

Εμένα άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά πριν αρχίσω να μπλέκω με γυναίκες,οπότε μάλλον μύθος πρέπει να είναι...χαχαχαχαχα

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Είναι τεράστιος και βλακώδης μύθος.

Απλά όσο περισσότερες γυναίκες, τόσο περισσότερα χουνέρια και κακοτοπιές και άρα αν έχεις προδιάθεση για φαλάκρα, έρχεται πιο γρήγορα. Κατά τ'άλλα, γάμα άφοβα και αβέρτα :D

ANAR

Well-Known Member

Οτι εχει να κανει με θεματα για το sex εδω μεσα αρμόδιος ειναι το τιμημένο μελος μας Panos1982 ;) ;) ;)

Οποτε περιμενεις να σου απαντηση.....αυριο ομως γιατι ΣΚ ειναι τιμωρια....δεν του επιτρέπετε η πρόσβαση στο internet ;D ;D

Scrooge

Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Κατά τ'άλλα, γάμα άφοβα και αβέρτα :D
Thanx για την προτροπή.
Σε περίπτωση που ο μύθος είναι αληθινός φαντάζεστε τι έχει να γίνει ?
Θα σου έρχεται με πονηρές προθέσεις η γκόμενα και συ θα της λες:
"Sorry μωρό μου, αλλά έχω φοβερό shedding και ο γιατρός μου το επιτρέπει μόνο μια φορά τη βδομάδα"... :D

crossfire

Well-Known Member

Scrooge είπε:
Ακουγόταν (κυρίως παλιότερα) ότι στους άντρες που έχουν προδιάθεση για φαλάκρα, όταν κάνουν πολύ σεξ η τριχόπτωση επιταχύνεται.
Εξ ου και κάποιοι φαλακροί χρησιμοποιούσαν -ίσως κ σαν αστείο- το μειονέκτημά τους ως πλεονέκτημα (είμαι πολύ άντρας κλπ ...)
Υποθέτω ότι η εικασία στηρίζεται στο ότι με το σεξ εκκρίνεται τεστοστερόνη οπότε και DHT.

Οι κορυφαιοι μυθοι για την τριχοπτωση κατα σειρα
1.sex και τριχοπτωση
2.Λουσιμο και τριχοπτωση
3.Κρανος και τριχοπτωση

akishellas3

Well-Known Member

crossfire99 είπε:
[quote author=Scrooge link=topic=2911.msg52108#msg52108 date=1304269372]

Οι κορυφαιοι μυθοι για την τριχοπτωση κατα σειρα
1.sex και τριχοπτωση
2.Λουσιμο και τριχοπτωση
3.Κρανος και τριχοπτωση
[/quote]

το δευτερο δεν το κοβω για μυθο ειδικα με τα σαμπουαν που κυκλοφορουν με sls οπως ειπσης το 3 αν εχεις προδιαθεση ναι μπορει να βοηθησει να τα χασεις πιο γρηγορα .

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Οτι εχει να κανει με θεματα για το sex εδω μεσα αρμόδιος ειναι το τιμημένο μελος μας Panos1982 ;) ;) ;)

Οποτε περιμενεις να σου απαντηση.....αυριο ομως γιατι ΣΚ ειναι τιμωρια....δεν του επιτρέπετε η πρόσβαση στο internet ;D ;D

χεεχχεχε.....που το ξερεις οτι δεν εχω προσβαση ρε τρελε??? :p

Ασε ΑΝΑΡ.......απο τοτε που ξεκινησα φινα....πανε οι αρμοδιοτητες πανω στο σεξ....την εχασα την σκυταλη.... :-[

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=2911.msg52117#msg52117 date=1304276494]

χεεχχεχε.....που το ξερεις οτι δεν εχω προσβαση ρε τρελε??? :p

Ασε ΑΝΑΡ.......απο τοτε που ξεκινησα φινα....πανε οι αρμοδιοτητες πανω στο σεξ....την εχασα την σκυταλη.... :-[
[/quote]

Παντοφλεν.

Παει το πουλι.

;D

Παιδια λετε αμα κοψω τη φινα για καμια 10αρια μερες που θα παω ταξιδακι με τι δικια μου για να ειμαι τουμπανιαρης θα εχω θεμα με το μαλλι????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Παντοφλεν.

Παει το πουλι.

;D

χαχαχαχα......τι παντοφλεν....ασε....ουτε οι γιγαντες του κατς δεν ετρωγαν τοσο ξυλοοοοο...... :D :knup:
της το χω ξεκαθαρισει ομως.....κανε οτι θες....αρκει να μη μου τραβας τα μαλλια... :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

georgehairs είπε:
Παιδια λετε αμα κοψω τη φινα για καμια 10αρια μερες που θα παω ταξιδακι με τι δικια μου για να ειμαι τουμπανιαρης θα εχω θεμα με το μαλλι????
γιατι δεν παιρνεις και τα proscar-propecia μαζι?

το λεω για να εχω και τη μεγιστη αποδοση.....λετε να επηρεαστουν τα μαλλια για μια βδομαδα χωρις ΦΙΝΑ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

για τοσο λιγο δεν επηρεαζονται

αφοβα δηλαδη να την σταματησω για μια βδομαδα και να ξαναξεκινησω απο την αλλη βδομαδα ε?

mindtrapper

Member

skeptikistis είπε:
[quote author=mindtrapper link=topic=2911.msg52399#msg52399 date=1304524979]
Με μια εβδομάδα κόψιμο έχεις πάλι μέγιστη απόδοση;

ψυχολογια... μεγαλο πραγμα
[/quote]

Placebo-αυθυποβολή δηλαδή;

Αν είναι έτσι μη διαβάσεις αυτό το μήνυμα ... ούπς! :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα