Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PantelisS

New Member
Τρεις εβδομάδες από τη ΜΜ και διαισθητικά, σιγά σιγά (ή και γρήγορα γρήγορα) μπαίνουμε στο ugly duckling stage - επισυνάπτω και φωτογραφικό υλικό ώστε το forum να μου δίνει τα φώτα του καθ'ολη τη διάρκεια του "ταξιδιού". Έχω την αίσθηση πως παραμένει κάπως η ερυθρότητα στην περιοχή της λήπτριας και νιώθω ακόμη κάποια μικρή (και μειούμενη) ευαισθησία στην περιοχή της δότριας. Φαντάζομαι πως όλα αυτά είναι φυσιολογικά και θα εξαλειφθούν τις επόμενες λίγες εβδομάδες!

Btw, έχω ξεκινήσει μινοξιδίλη (Botafex) 2 φορές τη μέρα με θρησκευτική ευλάβεια - 1ml ανά φορά (το ChatGPT με ενημέρωσε πως στο spray το 1ml ισοδυναμεί με 10 ψεκάσματα). Σε αναμονή των επόμενων μηνών ...

Συνημμένα

• SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_01.jpg
    SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_01.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 93
  • SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_02.jpg
    SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_02.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 89
  • SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_04.jpg
    SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_04.jpg
    2.9 MB · Προβολές: 86
  • SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_05.jpg
    SENECA_Day_21_Σπίτι_Φωτογραφία_05.jpg
    3 MB · Προβολές: 91

ch7.panos

Well-Known Member
Τρεις εβδομάδες από τη ΜΜ και διαισθητικά, σιγά σιγά (ή και γρήγορα γρήγορα) μπαίνουμε στο ugly duckling stage - επισυνάπτω και φωτογραφικό υλικό ώστε το forum να μου δίνει τα φώτα του καθ'ολη τη διάρκεια του "ταξιδιού". Έχω την αίσθηση πως παραμένει κάπως η ερυθρότητα στην περιοχή της λήπτριας και νιώθω ακόμη κάποια μικρή (και μειούμενη) ευαισθησία στην περιοχή της δότριας. Φαντάζομαι πως όλα αυτά είναι φυσιολογικά και θα εξαλειφθούν τις επόμενες λίγες εβδομάδες!

Btw, έχω ξεκινήσει μινοξιδίλη (Botafex) 2 φορές τη μέρα με θρησκευτική ευλάβεια - 1ml ανά φορά (το ChatGPT με ενημέρωσε πως στο spray το 1ml ισοδυναμεί με 10 ψεκάσματα). Σε αναμονή των επόμενων μηνών ...
Ετοιμάσου και μη μασάς ! Θα γίνει χειρότερο αλλά σε κανα μήνα θα κάνεις κωλοτούμπες που αρχίζει να βγαίνει μαλλούμπα !

piros75

Well-Known Member
Η δότρια σούπερ δεν φαίνεται τίποτα... ξέρω πώς είναι όταν αρχίζει η πτώση αλλά μετά το τρίμηνο αρχίζουν τα ωραία. Θα σου πρότεινα σε λίγες ημέρες να πάρεις τα πλαϊνά για να δένουν καλύτερα με τα πάνω. Μην τα ξυρισεις απλά λίγο πιο κοντά.

paulpaul

New Member
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια και από εμένα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.
Είμαι νέο μέλος. Έχω κάνει ένα ραντεβού στη Seneca επειδή εχω διαβάσει καλά λόγια για τον ιατρό Γούναρη κ γι'αυτό σκέφτομαι να προχωρήσω σε αυτήν την επιλογή. Επίσης παλιότερα με έχει δει και ο ιατρός Αναστασάκης για τον οποίο η εξαιρετική δουλειά του φαίνεται στα βίντεο που ανεβάζει αλλά δεν μπορώ να ανταποκριθω στο κόστος της Μ.Μ.
Θα ήθελα όμως να πάρω κι άλλες γνώμες.
Ποιες άλλες κλινικες θα μου συστήνατε;

Legend

Active Member
Καλη φυτρωση φιλε. Πιστευω θα εχεις ενα ωραιο αποτέλεσμα αν όλα πάνε καλά. Η δοτρια σου ηδη στις 3 εβδομαδες φαινεται σε καλή κατάσταση και έχει επουλωθει μετά από μια μεγάλη εξαγωγή...οπότε ολα πάνε πολυ καλά μέχρι τώρα. Αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!

PantelisS

New Member
Καλη φυτρωση φιλε. Πιστευω θα εχεις ενα ωραιο αποτέλεσμα αν όλα πάνε καλά. Η δοτρια σου ηδη στις 3 εβδομαδες φαινεται σε καλή κατάσταση και έχει επουλωθει μετά από μια μεγάλη εξαγωγή...οπότε ολα πάνε πολυ καλά μέχρι τώρα. Αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!
Λογικά σήμερα - αύριο θα ανεβάσω και νέες φωτογραφίες, μετά το πρώτο κούρεμα της δότριας και στον 1 μήνα από τη ΜΜ.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

PantelisS

New Member
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια και από εμένα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.
Είμαι νέο μέλος. Έχω κάνει ένα ραντεβού στη Seneca επειδή εχω διαβάσει καλά λόγια για τον ιατρό Γούναρη κ γι'αυτό σκέφτομαι να προχωρήσω σε αυτήν την επιλογή. Επίσης παλιότερα με έχει δει και ο ιατρός Αναστασάκης για τον οποίο η εξαιρετική δουλειά του φαίνεται στα βίντεο που ανεβάζει αλλά δεν μπορώ να ανταποκριθω στο κόστος της Μ.Μ.
Θα ήθελα όμως να πάρω κι άλλες γνώμες.
Ποιες άλλες κλινικες θα μου συστήνατε;
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω - αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως ο κος Γούνναρης είναι φανταστικός στη δουλειά του. Ρίξε μια ματιά στην αρχική μου περιγραφή, για να καταλάβεις ακριβώς σε τί αναφέρομαι. Δεν επισκέφθηκα άλλες κλινικές. Με κέρδισαν στη Seneca από το πρώτο ραντεβού!

paulpaul

New Member
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω - αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως ο κος Γούνναρης είναι φανταστικός στη δουλειά του. Ρίξε μια ματιά στην αρχική μου περιγραφή, για να καταλάβεις ακριβώς σε τί αναφέρομαι. Δεν επισκέφθηκα άλλες κλινικές. Με κέρδισαν στη Seneca από το πρώτο ραντεβού!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Κάπως έτσι και εμένα. Πολύ καλή προσέγγιση !

JimKan1

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Κάπως έτσι και εμένα. Πολύ καλή προσέγγιση !

Παντως οσα αποτελεσματα του εχουν εμφανιστει μεχρι τωρα στο φορουμ σιγουρα δεν θα τα ελεγα ξαιρετικα, επισης το οτι πηγες κατευθειαν εκει χωρις να επισκεφθεις αλλες κλινικες συνηθως δεν ειναι και η καλυτερη στρατηγικη, οχι μονο στις μεταμοσχευσεις αλλα και γενικοτερα, οπως και να χει ελπιζω να δικαιωθεις και να μεινεις ευχαριστημενος με την επιλογη σου.

paulpaul

New Member
Παντως οσα αποτελεσματα του εχουν εμφανιστει μεχρι τωρα στο φορουμ σιγουρα δεν θα τα ελεγα ξαιρετικα, επισης το οτι πηγες κατευθειαν εκει χωρις να επισκεφθεις αλλες κλινικες συνηθως δεν ειναι και η καλυτερη στρατηγικη, οχι μονο στις μεταμοσχευσεις αλλα και γενικοτερα, οπως και να χει ελπιζω να δικαιωθεις και να μεινεις ευχαριστημενος με την επιλογη σου.
Έχω μπερδευτεί γιατί στις περισσότερες κλινικές στις σελίδες τους βλέπω πειραγμένες ίσως αλλα και λίγες φωτογραφίες, πολύ λίγα βίντεο και γενικά μια μυστικοπάθεια θα έλεγα σύμφωνα με τον αριθμό περιστατικών που εχουν εξυπηρετήσει.
Μόνο με τα βίντεο του Αναστασάκη μπορείς να δεις καθαρά τη δουλειά του και κάποιες φωτογραφίες του Γούναρη εδώ μέσα.
Γι'αυτό και ζήτησα βοήθεια για το ποια κλινικη/ ιατρό θα μου συστήνατε για να πάρω 3η 4η 5η γνώμη..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PantelisS

New Member
Σαν στρατηγική, έχεις δίκιο, δεν είναι απόλυτα σωστή. Κάποιες φορές όμως βρίσκεις κάτι και σου κάνει κλικ αμέσως. Εκτός αυτού, ο χρόνος είναι επίσης χρήμα. Αν αναλωθείς στο να διαβάσεις ό,τι διαβάζεται, επισκεφθείς όσες περισσότερες κλινικές μπορείς και κάνεις όσα περισσότερα ραντεβού γίνεται για να πάρεις μια καλά πληροφορημένη απόφαση, στο τέλος της ημέρας όλα εξαρτώνται από το αν ο γιατρός κοιμήθηκε καλά το προηγούμενο βράδυ ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, σε έναν ιδανικά πλασμένο κόσμο, απαιτείται πληροφόρηση. Σε έναν λιγότερο ιδανικά πλασμένο κόσμο, αναγκαστικά θα πάρεις και κάποιο λελογισμένο ρίσκο.

JimKan1

Well-Known Member
Έχω μπερδευτεί γιατί στις περισσότερες κλινικές στις σελίδες τους βλέπω πειραγμένες ίσως αλλα και λίγες φωτογραφίες, πολύ λίγα βίντεο και γενικά μια μυστικοπάθεια θα έλεγα σύμφωνα με τον αριθμό περιστατικών που εχουν εξυπηρετήσει.
Μόνο με τα βίντεο του Αναστασάκη μπορείς να δεις καθαρά τη δουλειά του και κάποιες φωτογραφίες του Γούναρη εδώ μέσα.
Γι'αυτό και ζήτησα βοήθεια για το ποια κλινικη/ ιατρό θα μου συστήνατε για να πάρω 3η 4η 5η γνώμη..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Την δουλεια καθαρα την βλεπεις ειτε απο κοντα ειτε απο καλες φωτογραφιες σε ανεξαρτητες παρουσιασεις, απο επισημες παρουσιασεις βλεπεις παντα μια ωραιοποιημενη εκδοση του αποτελεσματος με τις καταλληλες γωνιες και φωτισμους που δεν δειχνουν ουτε την μιση αληθεια.

Τωρα για το ποια κλινικη να επιλεξεις εχει να κανει με την περιπτωση σου και τα θελω σου που μπορει να ειναι διαφορετικα απο τα δικα μου

shearer

Active Member
Μόνο με τα βίντεο του Αναστασάκη μπορείς να δεις καθαρά τη δουλειά του
Δεν θα το έλεγα. Τα περισσοτερα βιντεο του ειναι με κακό φωτισμό που δεν μπορεις να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Ο φωτισμός ειναι πολυ σημαντικός για το πως θα δειχνει ενα αποτέλεσμα. Με σκοτεινό ελεγχόμενο φωτισμό ολοι καλοι θα φαινονται και μετά βγαινουν στον ήλιο και ξεγυμνώνονται. Επίσης γενικά οι επισημες παρουσιάσεις δεν ειναι κριτηριο και δεν μπορεις να τις εμπιστευτείς, γιατι μια κλινική θα προσπαθήσει να ωραιοπποιήσει το αποτέλεσμα.

paulpaul

New Member
Δεν θα το έλεγα. Τα περισσοτερα βιντεο του ειναι με κακό φωτισμό που δεν μπορεις να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Ο φωτισμός ειναι πολυ σημαντικός για το πως θα δειχνει ενα αποτέλεσμα. Με σκοτεινό ελεγχόμενο φωτισμό ολοι καλοι θα φαινονται και μετά βγαινουν στον ήλιο και ξεγυμνώνονται. Επίσης γενικά οι επισημες παρουσιάσεις δεν ειναι κριτηριο και δεν μπορεις να τις εμπιστευτείς, γιατι μια κλινική θα προσπαθήσει να ωραιοπποιήσει το αποτέλεσμα.
Οκ ! Διαφωτιστική αυτή η πληροφορία. Θα ψάξω περισσότερο στο φόρουμ λοιπόν για ανεξάρτητες παρουσιάσεις. Χίλια ευχαριστώ!

PantelisS

New Member
Την δουλεια καθαρα την βλεπεις ειτε απο κοντα ειτε απο καλες φωτογραφιες σε ανεξαρτητες παρουσιασεις, απο επισημες παρουσιασεις βλεπεις παντα μια ωραιοποιημενη εκδοση του αποτελεσματος με τις καταλληλες γωνιες και φωτισμους που δεν δειχνουν ουτε την μιση αληθεια.

Τωρα για το ποια κλινικη να επιλεξεις εχει να κανει με την περιπτωση σου και τα θελω σου που μπορει να ειναι διαφορετικα απο τα δικα μου
Δεν διαφωνούμε - και τα θέλω μας κοινά είναι. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κεφάλι μας δεδομένης της κατάστασής μας. Σε κάθε περίπτωση, εσύ προσωπικά είσαι ένα εξαιρετικά πολύτιμο μέλος του forum και είμαι βέβαιος πως έχεις βοηθήσει πολλούς από εμάς, τους λιγότερο καλά πληροφορημένους, να γίνουμε ένα κλικ σοφότεροι. Θενκς μέιτ.

Μπλουζα