Seneca DirectFue 2338 grafts 14/05/2025

Pan72

New Member
Καλησπέρα σε όλους,
Την Τετάρτη 14/5 μπήκα κι εγώ στο "κλαμπ" των μεταμοσχευμένων, πραγματοποιώντας την πρώτη μου μεταμόσχευση μαλλιών με τον γιατρό κ. Παπαδόπουλο Φώτη. Το βασικό μου θέμα ήταν οι κρόταφοι – όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πριν την επέμβαση – ενώ υπήρχε και μια γενικότερη αραίωση στην Α’ ζώνη.
Η hairline παρέμεινε στο ίδιο ύψος, πατώντας πάνω στην υπάρχουσα, κάτι που με χαροποίησε γιατί πάντα μου άρεσε ο ελαφρώς ανοιχτός κρόταφος.
Για να το πω κι αλλιώς… ακόμη και όταν είχα «γεμάτο» μαλλί στην εφηβεία, περίμενα πότε θα ανοίξουν λίγο οι κρόταφοι – τελικά άνοιξαν, απλά λίγο περισσότερο απ’ όσο θα ήθελα χαχα!
Η διαδικασία ήταν μονοήμερη, κράτησε περίπου 7 ώρες, και κατά τη διάρκειά της εξήχθησαν 2.338 μοσχεύματα και 7.170 τρίχες. Ο λόγος ήταν πάνω από 3, κάτι που με έκανε πολύ αισιόδοξο για το τελικό αποτέλεσμα. Από άποψη πόνου; Τίποτα το ιδιαίτερο! Μόνο μια ελαφριά ενόχληση στη μέση λόγω της πολύωρης ακινησίας – μάλλον φταίει η ηλικία, όχι τα μαλλιά
Μέχρι σήμερα δεν έχω δοκιμάσει κάποια φαρμακευτική αγωγή, αλλά με βάση τη σύσταση του γιατρού, σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω μινοξιδίλη για υποστήριξη.
Ανυπομονώ να ακούσω τις γνώμες και τα σχόλιά σας – κάθε feedback ευπρόσδεκτο!

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    872.7 KB · Προβολές: 53
  • b.JPG
    b.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 50
  • c.JPG
    c.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 47
  • d.png
    d.png
    832.2 KB · Προβολές: 47
  • e.JPG
    e.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 49
  • f.JPG
    f.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 48
  • g.png
    g.png
    765.8 KB · Προβολές: 51
  • k.jpg
    k.jpg
    358.1 KB · Προβολές: 51

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Εντάξει φίλε, διακρίσεις βλέπω στα άτομα που δουλεύουν στη σενεκα, 2330 μοσχεύματα με λόγο 3!!!! Αν πάει καλά η φυτρωση λογικά θα είσαι από τα καλύτερα αποτελέσματα της κλινικής...

Μπλουζα