Seneca 2150 crafts 16/01/25

Harris35

New Member
Καλησπέρα σε όλους!! Παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω… Μετά από αρκετό ψάξιμο και αφού διάβασα σχεδόν τα πάντα εδώ μέσα σε κλινικές αποφάσισα να κάνω και εγώ ΜΜ στην Seneca που εμένα προσωπικά με κέρδισε. Η σύνεδρια κράτησε περίπου 7 ώρες και πόνο δεν ένιωσα σε κανένα σημείο.. Ο γιατρός και η νοσηλεύτρια ήταν εξαιρετικοί και πραγματικά τους είμαι υπόχρεος. Συνολικά βγήκαν 2156 τριχοθυλακια με λόγο 2.3. Επισυνάπτω φωτογραφεια από το πριν και το μετά και αύριο θα ανεβάσω και την δότρια που θα βγάλω την γάζα. Όποιος έχει κάποια απορία με ρωτάει…

Συνημμένα

• IMG_5400.jpeg
    IMG_5400.jpeg
    683.2 KB · Προβολές: 238
  • IMG_5419.jpeg
    IMG_5419.jpeg
    2.2 MB · Προβολές: 193
  • IMG_5418.jpeg
    IMG_5418.jpeg
    2 MB · Προβολές: 204

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε.. υπομονή τώρα. Αρκετά καλός ο αριθμός μοσχεύματων για τον πρόβλημα σου .

Harris35

New Member
Να ακολουθήσεις τώρα πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου και θα πάνε όλα μια χαρά!Απο θεραπεία κάνεις κάτι?
Για ένα μικρό διάστημα πιο παλιά είχα πάρει foam regain αλλά τπ είχα σταματήσει !! Να περάσουν 20 μέρες και θα το ξανά ξεκινήσω ίσως μαζί και με φίνα.. ιδανικά θα ήθελα μινοξοδιλη σε χάπι αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρεις στην Ελλάδα

LoverBoy

Well-Known Member
Για ένα μικρό διάστημα πιο παλιά είχα πάρει foam regain αλλά τπ είχα σταματήσει !! Να περάσουν 20 μέρες και θα το ξανά ξεκινήσω ίσως μαζί και με φίνα.. ιδανικά θα ήθελα μινοξοδιλη σε χάπι αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρεις στην Ελλάδα
Μπορείς να βρείς αν θέλεις αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις εξετάσεις με τον καρδιολόγο σου!

Harris35

New Member
Ανεβάζω και την δότρια τη οποία θα πλύνω σε λίγη ώρα εξ ου και τα ξεραμένα αίματα… στο σημάδι στα αριστερά είναι εκ γενετής και σκοπεύω κάποια στιγμή να το αφαιρέσω με πλαστικό χειρουργό

Συνημμένα

• IMG_5429.jpeg
    IMG_5429.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 188

Harris35

New Member
Χαίρεται!!! Ανεβάζω φωτό της ληπτριας 8 μέρες μετά την μεταμόσχευση !!! Μέχρι τώρα όλα κυλούν πολύ καλά όπου καλύτερα από ότι θα πίστευα 8 μέρες πριν!! Κάτι ασπρακια που βλέπω στο κεφάλι από ότι έχω καταλάβει είναι αναμενόμενο σωστά;

Συνημμένα

• IMG_5517.jpeg
    IMG_5517.jpeg
    959.6 KB · Προβολές: 131

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα