Seneca - 2000 grafts - 29/1/2025

GeorgeXz

Well-Known Member
Ακόμα και να δεχτούν να το διορθώσουν χωρίς κόστος, πως ξέρω ότι θα γίνει καλή δουλειά? Μου την έκανε ένας από τους πιο έμπειρους γιατρούς τους κι είπε χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσε να την κάνει και με κλειστά μάτια!
Ο ίδιος ο γιατρός τι είπε για αυτό το αποτέλεσμα? Πως το δικαιολόγησαν? Είναι ευχαριστημένοι αυτοί από το αποτέλεσμα αυτό?

Είτε δεν είχες μεγάλο ποσοστό φύτρωσης, δλδ σκοτώσανε πολλά grafts κατά το βάλε γτ στο βγάλε θα είναι στο report, το οποίο είναι απαράδεκτο για μία καλή κλινική, εκτός και εάν έχεις κάποιο ιατρικό ζήτημα, το οποίο φαντάζομαι θα γνώριζες ήδη, είτε δεν βάλανε όσα grafts δηλώσανε.

Δεν εξηγείται διαφορετικά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m3e36

Well-Known Member
Ακόμα και να δεχτούν να το διορθώσουν χωρίς κόστος, πως ξέρω ότι θα γίνει καλή δουλειά? Μου την έκανε ένας από τους πιο έμπειρους γιατρούς τους κι είπε χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσε να την κάνει και με κλειστά μάτια!
δεν ξαναπάς φίλε μου εκεί. ψάξε και βρες κάποια άλλη κλινική να σου κάνει την επιδιόρθωση. αν διαβάσεις το forum θα αποκτήσεις γνώση που θα σε βοηθήσει που να πας.
όσο γι αυτό που λες να βάλεις σύστημα νομίζω δεν είναι σωστή κίνηση γιατί το είχα ψάξει κι εγώ παλιότερα .
εκτος απο τα ετησια εξοδα είναι μεγάλη ταλαιπωρία (βάλε βγάλε καθάρισμα ξύρισμα κόλλες κλπ) που πρέπει να την κάνεις κάθε 10μερο.
αν βρεις ένα καλό γιατρό με ένα μικρό repair θα ξεμπερδέψεις με το θέμα σου δεν είναι σωστό στο στάδιο που έχεις φτάσει τώρα να δεσμευτεις με σύστημα μαλλιών.

Μπλουζα