SENECA – Mega+ session (10/2) | Απορία για γραπτή αναφορά minimum grafts

dwse mali

Member
Καλησπέρα σε όλους,

Επανήλθα στην παρέα μετά από καιρό.
Παραλίγο να προχωρήσω σε μεταμόσχευση πριν 5 χρόνια, όμως προέκυψε ένα θέμα υγείας και “πάγωσε” τότε. Υπάρχει σχετικό νήμα εδώ

Μετά από έρευνα στο forum είδα ότι τα τελευταία χρόνια η SENECA έχει ανέβει πολύ, και σε συνδυασμό με το ότι κάποιες άλλες επιλογές που είχα τότε είτε δεν έχουν πλέον παρουσία είτε έχουν ξεφύγει οικονομικά, αποφάσισα να κάνω εκεί consultation.
Γενικά η εμπειρία μου ήταν πολύ θετική. Η Εριέτα με είδε αρχικά, ήταν πολύ εξυπηρετική και άνετη και μου έκανε μετρήσεις που ήταν πολύ κοντά σε αυτές που θυμάμαι ότι είχα πάρει (όχι γραπτώς όπως τώρα) σε consultations πριν 5 χρόνια. Μου πρότεινε ένα MEGA+ session (το μεγαλύτερο μονοήμερο που διαθέτουν) και παρότι ρώτησα για διήμερο (χωρίς να αναφέρω κάτι για οικονομικά ώστε να πάρω την πιο ειλικρινή απάντηση), μου είπε ότι το μονοήμερο είναι αρκετό για την περίπτωσή μου και ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά.
Μου ανέφερε επίσης ότι η τριχόπτωσή μου φαίνεται ακόμη ενεργή και μου πρότεινε να κάνω θεραπεία με τοπική φιναστερίδη, καθώς υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να χρειαστεί και δεύτερη μεταμόσχευση, όμως στη συγκεκριμένη φάση θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με αυτό το session.

Επειδή δε θέλω να το καθυστερήσω άλλο και το vibe που πήρα ήταν πολύ θετικό, προχώρησα και έκλεισα ραντεβού με τον κ. Γούναρη, ο οποίος μου έκανε επίσης εξαιρετική εντύπωση: προσιτός, φάνηκε πολύ έμπειρος, απάντησε σε ό,τι ρώτησα και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Είδα και αρκετές καλές δουλειές του εδώ στο forum, ενώ τυχαία στην αναμονή είδα και έναν κύριο στη 3η μέρα που φαινόταν πολύ ευχαριστημένος.

Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για 10/2 και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Οστόσο, ταν πήγα να δώσω προκαταβολή, παρατήρησα ότι στην προσφορά αναφέρεται ότι αυτό που αγοράζω είναι το MEGA+ session, χωρίς καμία γραπτή αναφορά σε minimum τριχοθυλάκια η έστω τρίχες).
Όταν το ζήτησα από την υπομονετικότατη Εριέτα, κατάλαβα ότι δεν μπορεί να μου σταλεί κάτι τέτοιο γραπτώς. Στο τηλέφωνο πάντως μου είπε ότι θα μπουν αυτά που ανέφερε ο γιατρός στο ραντεβού, δηλαδή περίπου 2000–2500 grafts, κάτι που ταιριάζει και με τα claims της κλινικής εδώ στο forum παρότι είναι από το 2023.

Παρόλα αυτά (ίσως είναι και λίγο στον χαρακτήρα μου), νιώθω κάπως περίεργα που δεν υπάρχει έστω ένα minimum γραπτώς. Κατανοώ ότι η κλινική έχει αποδείξει τη σοβαρότητά της και εδώ στο forum και από την εικόνα που πήρα προσωπικά, όμως μου δημιουργείται το εξής λογικό ερώτημα:
Αν για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. κάτι απρόβλεπτο, χρόνος, αντοχή, αιμορραγία κ.λπ.) πάει κάτι στραβά και δεν υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθεί η διαδικασία, υπάρχει περίπτωση να μπουν π.χ. 1500 grafts; Αν ναι, με βάση το κείμενο της προσφοράς όπως είναι, πρακτικά δε θα μπορούσα να πω κάτι αφού δεν υπάρχει γραπτή αναφορά.

Ποια είναι η άποψη σας γι αυτό συμφορουμίτες μου; Ίσως, κάποιος εκπρόσωπος της κλινικής εδώ να μπορεί να δώσει κάποια απαντησή, ποιο είναι το minimum που περιμένει κάποιος από το mega + session?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Η Εριέτα εξαίρετη μεν, το να ζητάνε 5500 κ 6000 ευρώ για 2500 τριχοθυλάκια είναι too much κατά την άποψη μου. Απλά πληρώνεις όλη την γκλαμουριά που βλέπεις, από κάπου πρέπει να συντηρηθεί. Επιπλέον να υπολογίσεις ότι, σύμφωνα με τις φωτό σου στο άλλο νήμα που αναφέρεις, θα χρειαστείς τουλάχιστον 5000 τριχοθυλάκια άρα θα θες και δεύτερη, συνολο προϋπολογισμού στο δεκαχίλιαρο περίπου.

Νομίζω ότι έχουν ξεφύγει στο κόστος, υπάρχουν καλύτερες, οικονομικότερες και συνεπέστερες επιλογές, αν δεν έχεις δώσει ήδη προκαταβολή ψάξε το λίγο παραπάνω.

dwse mali

Member
Αδερφέ, δεν ξέρω που τις είδες αυτές τις τιμές... δε μου ζήτησαν τόσα σίγουρα..
Επίσης, τι 5000 τριχοθυλακια ; Λάθος λίνκ ποσταρα...; Με το συμπάθιο... Αλλά τα νούμερα που λες δε βγαίνουν, που να τα βάλουν τα πέντε χιλιάδες πάνω από τα φρύδια θα αρχίσω να βάζω;:p

Corona

Active Member
5000 grafts δεν νομιζω οτι χρειάζεσαι προς το παρον, αλλά 2500 σιγουρα πρέπει να βάλεις στην Α ζώνη μονο και χωρις να κατεβάσεις hairline για να εχεις καλυτερη πυκνοτητα.

Τι τιμή σου ειπαν για τη μονοήμερη συνεδρία ;

TheoKaterini

New Member
Αδερφέ, δεν ξέρω που τις είδες αυτές τις τιμές... δε μου ζήτησαν τόσα σίγουρα..
Επίσης, τι 5000 τριχοθυλακια ; Λάθος λίνκ ποσταρα...; Με το συμπάθιο... Αλλά τα νούμερα που λες δε βγαίνουν, που να τα βάλουν τα πέντε χιλιάδες πάνω από τα φρύδια θα αρχίσω να βάζω;:p
Θα προτείνατε Dr Γουνναρη ή Παπαδόπουλο; Προσπαθώ να διαλέξω τον κατάλληλο πριν προχωρήσω…

GeorgeXz

Active Member
2500grafts θες μόνο για Α' Ζώνη κ ίσως πιάσει κ λίγο δέσιμο με τα πλαϊνά στη Β'. Ανάλογα το ποσοστό επιβίωσης των grafts. Κ αν θα φτάσουν στα 2500gr κ δεν σου πουν σταματήσαμε στα 1800 γτ δεν έδινε άλλα η δότρια σου. Γ´ Ζώνη θα χρειαστεί να μπεις να ξανακάνεις.

Δεν στα είπαν αναλυτικά?

Πόσα σου ζήτησαν? Κ για πόση ώρα? Παλιότερα η μεγάλη συνεδρία ήταν τόσο, τώρα αν μπεις ένα 5ωρο δεν λέγεται μεγάλη, κάπου σε έχει μπερδέψει η γάτα η εριέτα με το ραφιναρισμένο μάρκετινγκ της

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και αυτά τα ξεκαθαρίζουμε πριν πάμε κ κάτσουμε στο κρεβάτι της επέμβασης...

dwse mali

Member
Εγώ έχω κρατήσει ημερομηνία με τον κύριο Γούναρη, είδα καλά λόγια και εδώ και στο reddit, και μου έκανε και καλη εντύπωση από κοντά. Μετά τις 10/2 θα έχω καλύτερη άποψη να σου δώσω.

Update για το θέμα του νήματος. : Με κάλεσε ο κύριος Γούναρης μετά την κουβέντα μου με την Εριετα και μου τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος που θα πέσουν κάτω από αυτό που κάνουν πάντα, που είναι 2000-2500 grafts. Νομίζω θα το εμπιστευτώ, με την λογική ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας για κάποιο λόγο και έχω δει αρκετά δείγματα κυρίως μόνο ημέρα από τον γιατρό και την κλινική.

Το session ειναι 6 ώρες. Και η τιμή 3800€. Είναι τιμη καταλόγου, δεν έκανα προσπάθεια για παζάρια, γενικώς το αποφεύγω με γιατρους, έχω κάποιους γνωστούς στην πλαστική χειρουργική και ξέρω ότι κάποιοιες κλινικές το λαμβάνουν υπόψη στο πως αντιμετωπίζουν ένα περιστατικό. Δεν θα σωθώ για 500€ και θέλω πραγματικά να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Σχετικά με τα μοσχεύματα που θέλω, έχω δει αρκετά περιστατικά στο forum και μερικά και από κοντά... Αν και με πιάνει κ εμένα το να βαλουμε όσα μπορούμε, τα νούμερα μου ακούγονται νορμάλ. Φυσικά, με κατέβασμα hairline συντηρητικά. Εχω κάνει αρκετά consultation, 6 για την ακρίβεια και όλοι κυμάνθηκαν από 2-2500 grafts, με εξαίρεση τον κο Βελιμβασακη, που πήγαινε μέχρι 1500 ανά μέρα μαξ και θα πηγαίναμε για διήμερο. Μου είχε πει ότι δεν θα χρειαστει το Μαξίμουμ που μπορεί, κοντα στα 2600-2800 το έβλεπε. Σε κάθε περίπτωση, αν έκανα κάπου consultation τώρα ναι μου έλεγαν για 5000 grafts, δεν θα τους σκεφτόμουν καθόλου και τσάμπα να ήτανε...

GeorgeXz

Active Member
2000gr με 2500gr είναι μεγάλη διαφορά... Τι είναι τα grafts κουκιά κ λέει πάνω κάτω +-500? Να πιέσεις να μην πέσει κάτω από 2500gr πριν μπεις. Ας κάνουν κ 10ωρο που δεν νομίζω, σε ένα κανονικό 8ωρο είναι εφικτό νούμερο. Αλλά αν θέλουν να φύγουν στο 5ωρο τότε θα υπάρξει θέμα με τον αριθμό grafts.

Τέλος πάντων καλή επιτυχία να έχεις φίλε μου κ εν καιρώ θα αντιληφθείς τι σου λέω τώρα!

ΥΓ: Επίσης να προσέξεις σχεδιασμό hairline. Δλδ να ξεκινήσει από την πρώτη τρίχα που έχεις στο μέτωπο κ πάνω από τον τελευταία μυ του μετώπου, να δώσει κροτάφους. Θα θεωρήσεις Α' Ζώνη εντελώς κενή, άσχετα αν έχεις κάποιες τρίχες για να τελειώνεις με αυτήν μία και καλή. Να μη σου βάλουν δλδ διάσπαρτα για να φαίνεται μπούγιο κ να θες διορθώσεις και στην Α' Ζώνη όταν θα ξαναμπείς για Γ'. Η Seneca φημίζεται ότι σχεδιάζει ψηλά το hairline, δλδ παραλείπει τις πρώτες τρίχες και το γέμισμα των κροτάφων για να κάνει οικονομία στα grafts. Καλά για temp calves γέμισμα δεν φτάνουν ούτε για γιούχου. Αν έχεις φωτό με το σχέδιο που σου κάνανε για hairline στο μέτωπο σου και μπορείς ανέβασε το για καλύτερη άποψη

ΥΓ2: Άρα ο βελημβασάκης σου είπε πολύ σωστά περίπου 3000gr σε μία διήμερη. Κλασικά θα δούλευε Α+Β ζώνη να τελειώνεις κ όταν στο μέλλον ξαναχρειαστείς Γ' να ξανάμπαινες. Το μπιφτέκι, η Γ δλδ, όσο κ αν δεν της φαίνεται τρώει πολλά grafts για να γίνει σωστά.
Οικονομικά τι προσφορά σου έκανε?

Τελευταία επεξεργασία:

dwse mali

Member
Φίλε μου καλέ, κάτι μου θύμιζε το όνομα σου και βρήκα την παρουσίαση σου...

Δεν ξέρω αν πράγματι έχεις κάποια συμφαιροντα, αν απλά είσαι κ εσύ σαν κ εμένα και το παραψαχνεις και είσαι ψυρρας και αναποφασιστος... Δυστυχώς όμως, δεν έχεις αρκετό credibility εδώ για να επιρρεασεις τη γνώμη μου.

Για το hairline μου αρέσουν οι σχεδιασμοί του κου Γούναρη, ελπίζω να βγει έτσι κ στο δικό μου. Για τις διάσπαρτες τρίχες στο κούτελο χαμηλά, καλώς ή κακώς δεν περίμενω να κατεβάσω την hairline εκεί που ήταν στα 18 μου. Επίσης, δεν μου το έχουν προτείνει σε κανένα consultation. Aυτό όντως θα ήθελε 4-5κ μοσχεύματα και θα με έκανε το λιγότερο περίεργο στα 42 μου. Να φτιάξει το κάδρο του προσώπου μου θέλω και να μπορώ επιτέλους να χτενιστω σαν άνθρωπος.

Έχεις σίγουρο ότι θα κάνω άλλη μμ. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να έχω το τέλειο μαλλί για πάντα. Σέβομαι ότι υπάρχουν άτομα που το θέλουν βέβαια. Όμως αν πχ κάνω την μμ.τώρα και ξεκινήσω φιναστεριδη τοπικά, υπάρχει περίπτωση να κράτησει ικανοποιητικα.. Εχω παρόμοιο πρόβλημα από τότε που ξεκίνησα regaine περίπου 9 χρόνια τώρα.. Αν δώσει κ η φιναστεριδη και είμαι τυχερός, σε καμία δεκαριά χρόνια βλέπουμε. Αν έχω στην πίσω ζωνη την αρεωση που έχω τώρα, μπορεί να κάνω δεύτερη μπορεί και όχι.

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Καλημέρα @dwse mali. Ήθελα σαν εκπρόσωπος της κλινικής να σου αναφέρω ότι:
Επιβεβαιώνουμε και δεσμευόμαστε ότι ο ελάχιστος αριθμός τριχοθυλακίων που θα τοποθετηθεί είναι αυτό που έχει συμφωνηθεί, δηλαδή 2.000–2.500 grafts.
Σε κάθε επέμβαση, η προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του περιστατικού. Εάν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρουσιαστεί οποιοδήποτε ζήτημα — όπως αυξημένη αιμορραγία ή οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια ή την ποιότητα του αποτελέσματος — η ιατρική ομάδα μπορεί να επιλέξει να ολοκληρώσει το υπόλοιπο της συνεδρίας σε δεύτερο χρόνο.
Σε κάθε περίπτωση, ο συνολικός αριθμός των grafts που έχει συμφωνηθεί θα ολοκληρωθεί, ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που έχουμε δεσμευτεί.Είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

dwse mali

Member
Καλημέρα και σε εσένα Νίκο!
Ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση και εδώ. Έχω αποφασίσει ότι θα προχωρήσω μετά την τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Γιατρό καθώς, όπως και από κοντά, είναι εμφανές ότι έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη . Παρόλα αυτά, η απάντηση σου ως εκπρόσωπος της κλινικής είναι σημαντική και για εμένα αλλά πιστεύω, και για όσους σκέφτονται να έρθουν στην κλινική σας από το φόρουμ.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, θα αλλάξω το όνομα του νήματος και θα προχωρήσω σε παρουσίαση μετά τη ΜΜ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Επειδή δεν ξέρεις καν αν θα ξανακάνεις αλλη επέμβαση, θα έλεγα να πάτε με το μέγιστο δυνατο αριθμό τριχοθυλακίων ανα ημέρα στην Α ζώνη, δηλαδη να πεις στον γιατρό να φτάσετε σιγουρα τα 2500....και οχι λιγότερα Έχει διαφορά!
Η τιμή δεν ειναι φτηνη επισης στα 3800 ευρω αλλά ακριβή. Θα μπορουσες να πήγαινες αλλου με λιγότερα χρηματα...πχ στον Τυρκαλά στη θεσσαλονικη θα πλήρωνες 2500 ευρω και θα σου έβαζε σιγουρα 2500 grafts. Οπως και να εχει καλη επιτυχία.

dwse mali

Member
Συγκεκριμένα στον Τυρκαλά.. Δεν έχω καταφέρει ούτε consultation να κάνω ... Ήταν από τις επιλογές μου για να είμαι ειλικρινής, απλά είχα δει κάποιες δυσκολεμένες δότριες και μου αρέσουν κοντά τα γυρω γυρω.. Έχει να γίνει και παρουσίαση εδώ 2 χρόνια.. Επίσης το ότι θα γίνει στην Αθήνα (μενω Αθήνα) με κάνει και νιώθω κάπως καλύτερα.

Φυσικά δεν είναι φθηνά, θα έλεγα είναι στη μέση των τιμών που έχω πάρει.

Την ημέρα της Μ.Μ. Θα προσπαθήσω για οτι περισσότερο γίνεται, φαίνεται πολύ σωστός επαγγελματίας ο Γιατρός, θέλω να ελπίζω ότι θα πάμε σε καλή εξαγωγή, έχω αρκετά ελαστικό δέρμα που έχω διαβάσει πως βοηθάει.

Corona

Active Member
Συγκεκριμένα στον Τυρκαλά.. Δεν έχω καταφέρει ούτε consultation να κάνω ... Ήταν από τις επιλογές μου για να είμαι ειλικρινής, απλά είχα δει κάποιες δυσκολεμένες δότριες και μου αρέσουν κοντά τα γυρω γυρω.. Έχει να γίνει και παρουσίαση εδώ 2 χρόνια.. Επίσης το ότι θα γίνει στην Αθήνα (μενω Αθήνα) με κάνει και νιώθω κάπως καλύτερα.

Φυσικά δεν είναι φθηνά, θα έλεγα είναι στη μέση των τιμών που έχω πάρει.

Την ημέρα της Μ.Μ. Θα προσπαθήσω για οτι περισσότερο γίνεται, φαίνεται πολύ σωστός επαγγελματίας ο Γιατρός, θέλω να ελπίζω ότι θα πάμε σε καλή εξαγωγή, έχω αρκετά ελαστικό δέρμα που έχω διαβάσει πως βοηθάει.
Στον Τυρκαλά θυμάμαι και ενας που ειχε έλεγε οτι δεν ηταν καλή η δοτρια του, τελικά αποδείχτηκε οτι ηταν οπως έπρεπε βάσει της μεγάλης εξαγωγής, νομιζω ο pan77....
Με πολυ κοντά μαλλιά μη περιμένεις να μη φαινεται κάτι, ειναι κ ανάλογα τη δότρια του καθενός και το ποσο φαινονται τα white dots ανάλογα το δέρμα του καθενός. Σκέψου μετά από καθε επέμβαση μειώνεται η πυκνότητα της δοτριας οπότε λογικο να μη δειχνει οπως πριν ανάλογα και ποσα θα βγάλεις και αν θα την εξαντλήσεις.
Τώρα γενικά οι παρουσιάσεις έχουν πέσει στο φορουμ...από τον Τυρκαλά νομιζω ειχαμε 2 από τον προηγούμενο χρονο...

Τέλος πάντων..καλη επιτυχία ευχομαι...απλά καλο ειναι να πάτε στο μέγιστο αριθμό grafts και να μη κατεβάσετε hairline αλλά να ειναι σε συντηρητικό ύψος γιατι καθε εκατοστό που κατεβάζεις θέλει 700-800 grafts για να εχει καλη πυκνότητα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγώ γνωστό φιλο που έκανε Τυρκ@λ@ τα white dots φαίνονται ακόμη και μέσα στην νύχτα όπως και η μεταμόσχευση πολύ μέτρια. Έχει καμία εβδομάδα πήγα στο μπαρ καφέ που έχει και το σχολίαζα με την κοπέλα μου όταν είδα το κεφάλι του. Τώρα έτυχε?.ίσως να βγάζει και καλά ίσως και μέτρια αποτελέσματα.

GeorgeXz

Active Member
Τέλος πάντων, δεν δίνω βάση στις κατηγόριες σου προς εμένα, καλοπροαίρετα θα σου πω ότι αντιλαμβάνομαι την θέση που θες να κρατήσεις προς τη Seneca προ της επέμβασης.

Αφού όμως το έθιξες ανέφερε μας τις προσφορές και των υπολοίπων. Ξαναρώτησα, αλλά αποφεύγεις να απαντήσεις μη στεναχωρηθεί η εριέτα κ ο γιώργος, ο Βελημβασάκης για διήμερο, δύο 8ωρα δλδ, τι προσφορά σου έκανε? Πες και των υπολοίπων κλινικών που πήρες προσφορά, δεν είναι κρυφό...

Επίσης ας μας πει ο εκπρόσωπος της Seneca, έχει φτάσει ποτέ ασθενής να κάνει 2500gr σε καθαρό 5ωρο που θέλουν να βάλουν εσένα? Δλδ 6ωρο όπως σου έχουν τάξει, μισή ώρα διάλειμα φαντάζομαι για φαγητό, κάνα τέτατρο επί δύο έμπα, έβγα, κάτσε, σήκω, ξάπλωσε, βολέψου, ενέσεις στο κεφάλι, διακοπή για WC κλπ κλπ. Είναι ορθό να του λέτε του ανθρώπου μία διακύμανση +-500gragfts? Δεν λέμε την εξαίρετη περίπτωση να υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, λέμε στη συντριπτική πλειοψηφία που πάει απροβλημάτιστα η επέμβαση. Ξεκάθαρα δεσμευθείτε ότι δεν θα φύγει ο γιατρός πάνω από την κεφάλα του αν δεν πιάσει τα 2500grafts κ βάλτε του κ παραπάνω κάνα 100άρι να φύγει κ να είναι, τουλάχιστον, ψυχολογικά ευχαριστημένος. Ότι τα χρειάζεται, τα χρειάζεται. Να μπει δλδ για 2500 κ να του πείτε βγάλαμε 1800? Δεν ακούγεται άσχημα? Συμβουλευτείτε κ λίγο την εριέτα που είναι γάτα για το μάρκετινγκ της ιστορίας...

GeorgeXz

Active Member
Εγώ γνωστό φιλο που έκανε Τυρκ@λ@ τα white dots φαίνονται ακόμη και μέσα στην νύχτα όπως και η μεταμόσχευση πολύ μέτρια. Έχει καμία εβδομάδα πήγα στο μπαρ καφέ που έχει και το σχολίαζα με την κοπέλα μου όταν είδα το κεφάλι του. Τώρα έτυχε?.ίσως να βγάζει και καλά ίσως και μέτρια αποτελέσματα.
Πόσο καιρό μετά?

Corona

Active Member
Εδώ και στον lorenzo υπάρχει περιστατικό που φαίνονται έντονα τα white dots. Είναι ανάλογα το δέρμα του καθενός πως θα φαίνονται και η αντίθεση με το δέρμα.
Τώρα για το αποτέλεσμα που λες δεν μπορούμε να κρίνουμε αφού δεν έχουμε φωτογραφίες.
Εμένα πάντως γνωστός μου που πήγε στον Τυρκαλα πήγε πολύ καλά το αποτέλεσμα του και δεν φαίνεται καν πως έκανε μεταμόσχευση.

GeorgeXz

Active Member
Παρεπιμπτόντως να πω ότι ο Τυρκαλάς, αλλά κ η Μαίρη που έκανα εγώ, είναι συνεργάτες από παλιά DHI προ πολλών ετών, ο ένας σαλόνικα κ η άλλη Αθήνα. Δεν είναι δλδ ουρανοκατέβατοι στις ΜΜ τώρα τελευταία!

Μπλουζα