Scientists think they've finally found the mechanism behind grey hair and baldness

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι μέσα στο 2017 θα βγαίναν κάποιες καινούργιες θεραπείες από κάποιες εταιρίες που ήταν αρκετά κοντά στην λύση του προβλήματος ... έχουμε κάνα νέο ?
(Συγγνώμη αν ρωτάω σε ποστ που δεν πρέπει )
 

koumparos

Well-Known Member
Oχι δεν εχουμε κανενα νεο και μην περιμενεις και κατι σοβαρο μεσα στο 17.Η μονη σοβαρη μας ελπιδα ειναι το 18 που θα ολοκληρωθει η κλινικη ερευνα του setipiprant σχετικα με την αποτελεσματικοτητα του σε συγκριση με την φιναστεριδη.
Απο κει και περα εχουμε μινοξ,φινα και μεταμοσχευσεις.Τιποτις αλλο
 

nine

Active Member
Αν βγει κατι τοπικο ειναι, oral ειναι, με τραυματισμο θα εχει να κανει ( ; )λογικα δεν θα ειναι προσβασιμο σε ολους μαλλον λογω τιμης αλλα και δοκιμων. Θα χρειαστουμε αρκετα χρονια feedback για το ποσο δουλευει ποσο κραταει σαν θεραπεια.

Για εμας που μεγαλωνουμε το να βγει κατι να ξαναδωσει regrowth και να μας γυρισει πισω 5-6 ετη στο θεμα μαλλι δυσκολο μου ακουγεται. Πιστευω περισσοτερο σε προληψη θα ειναι για επομενες γενιες για την αα.
 

le2der

Active Member
kelopsia!!!Απλά να αναφέρω οτι κυκλοφορεί επίσημα στην Τούρκικη αγορά αυτό το νέο προιόν!! Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται για αυτο αν κάποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία μετα χαρας να προσθέση...
το μόνο που είδα είναι κατι φωτο απο το μπουκαλι στο οποιο επεριεχεται
 
Μπλουζα